Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליטל שלום, המלצה אישית שלי, לא להזמין מחנויות ברשת שומדבר, את לעולם לא יודעת מה ישלחו לך, וגם אם שולחים את מה שהזמנת, אח"כ במקרה של קלקול לא כ"כ יהיה לך למי לפנות, המון חנויות שכאלו מחליפות שמות מידי פעם כדי שלא יוכלו לפנות אליהם עם תקלות.

עדיף לשלם עוד כמה שקלים, ולקנות בחנות מוכרת וידועה.

זו דעתי האישית, ואני יודע שיש עוד כמה שחושבים כמוני, ומקווה שבסוף כולם יחשבו כמוני, ולא רק חלק.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם לא רק חלק חושבים כמוך, אז הרי שאתה טוען שהרוב חושבים כמוך ?

חיפוש קצר בפורום ילמד אותנו, שלפי דעתי, הרוב לא מסכימים עם הקביעה הזו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שי, אם אנשים לא מסכימים, ונהנים לקנות באינטרנט, ולהמתין זמן מסויים, בכיף, אני מעדיף לראות מה אני קונה, לשמוע באוזן, ולדעת שיש מי שיעמוד מאחרי האחריות, גם אם שילמתי עוד 200 ש"ח.

כל אחד, וההעדפות שלו.

יש את עידן, שתמיד אומר ודוגל "מה שזול בסוף עולה ביוקר".

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אין בעיה בכלל, רק תציין שזאת דעתך .....

נתת לזה רושם שהרוב בדיעה הזאתי, ולפי דעתי זאת לא המציאות היומיומית שלנו.

בכל אופן, אני לא מאמין בקביעה של מה שזול, בסוף עולה יקר ....

לפי דעתי בכל נושא בחיים צריך פורפורציה. אי אפשר לעשות הכללות שכאלו ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

גם אני מעדיפה חנויות על פני קנייה באינטרנט, שום דבר לא יחליף לדעתי את הקניה האמיתי בחנות, וכמובן כשקונים בחנויות יש למי לפנות יש כתובת, באינטרנט כמו שציינתם החנויות "נעלמות" ואין למי לפנות.

אני נעזרת באינטרנט כי שם יש את רוב המוצרים וניתן להשוות מחירים עם מה שיש בחנויות "הרגילות".

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם חנויות נופלות, זה לא סוד .. וגם כאלו גדולות.

בכל אופן יש לנו יבואן, יש אחריות ממנו גם כן.

אז גם כשהחנות אינטרנט נעלמת .. יש עדיין למי לפנות.

הדבר היחיד שהאינטרנט הוא לא תחליף עבורו, זה התעריפים הגבוהות של החנויות שמרשים לעצמם "לזרום".

ולגלוש מעבר לגבול הטעם הטוב.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
או קיי אז את מחפשת מגבר 4 ערוצים...ואיזה סאב? מה ההספק המינימלי שלו?

למרות שהרמקולים של הקנווד את לא חייבת לחבר למגבר, כמה הם 40-60 rms בערך?

אם את מוכנה לוותר על הגברה לרמקולים האלו את יכולה להשקיע במגברים איכותיים ומקצועיים יותר באותו מחיר שהם 2 ערוצים ולא 4

איך אני יכולה לדעת מה ההספק של הסאב?

ומאיזה חברה הוא?

קיבלתי אותו במתנה ואין עליו שום כיתוב.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...