Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפתח המסלול בערד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וידאו ראשון של הקפה:

התוואי נראה מתאגר ומעניין הכולל שינויי גובה, פניות עיוורות וישורת מכובדת (130 קמ״ש במיאטה).

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

זה נראה מאוד מרשים ומשמח שזה יצא לפועל (ועוד יחסית מהר, לא?).

הטענה כרגע היא שעליה למסלול תדרוש לוחיות אפורות וכנראה גם רישיון נהיגה ספורטיבית לנהג. קצת מבאס, מצד שני, זה שאולי אומר שהעסק יתנהל בפחות שכונתיות, שזה גם משהו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
הטענה כרגע היא שעליה למסלול תדרוש לוחיות אפורות וכנראה גם רישיון נהיגה ספורטיבית לנהג. קצת מבאס

האמת שכן. כבר חשבתי שאוכל לבוא לשם עם רכב משלי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למיטב זכרוני נגמר עידן הלוחיות האפורות לרכבי כביש.

או רכבי כביש עם לוחיות צהובות או רכבי מירוץ עם לוחיות אפורות.

אין רכבים עם רישיון דואלי.

פורסם
נורבורגרינג. ב-TF זה נחשב כביש ציבורי לכל דבר, וכן חלים חוקי התנועה והביטוח התקפים בכביש ציבורי.

גם אם נקח את הדוגמא הספציפית של הרינג, רוב חברות הביטוח מוציאות אותו מהכיסוי שלהן ע"י ניסוחים מפולפלים של הגדרות הכביש.

ואם נוציא את הרינג שנחשב בחלק מהזמן כביש אגרה ציבורי, האם אתה מכיר מסלול שביטוח מקיף רגיל תקף בו?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לא. אבל זה שאינני מכיר, לא אומר שלא קיים כזה. ואני מדבר על הרינג היות והוא בערך נקודת הייחוס שיש לרוב באנשים באשר לנהיגה ציבורית כל מסלול, שהינה למטרות הנאה. והרינג לא מוחרג מחוזי ביטוח בימי ה-TF. שוב פעם, כביש ציבורי. ואני הייתי שמח אם כך היה נחשב גם במסלול פה בארץ, כדי שאנשים שאין להם רכב ייעודי למסלול, או שכן חשבו על העניין הזה (דיברתי עם הרבה אנשים שפשוט אין להם מושג שהרכב לא מבוטח שם), ושיש להם רכבים יקרים וכן אכפת להם מהכסף שייזרק לפח במצב של תאונה, יוכלו לבוא וליהנות גם.

פורסם

מקווה שאולי חברות הביטוח יציעו אופצייה לבטח רכב שעולה על מסלול (ערד/פצאל) בפרמיייה קצת יותר יקרה ובהשתתפות עצמית מוגברת, אבל אני חולם בהקיץ...

ד״א:

מה זה TF ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

אכן יש פוליסות שמחריגות את הרינג, ממליץ לבדוק היטב לפני עליה- גם ביום תיירותי.

ביטוח מקיף על מסלולים בשוודיה נע בין לא קיים לבין כמה מאות שקלים ליום עם 20% השתתפות עצמית, כתלות בגוף המארגן.

אבל כמובן, אם יציעו ביטוח מקיף ב300 ש"ח ליום, עם השתתפות עצמית של 20%, גם אז נשמע קיטורים והתבכיינות מצד אלה שאוהבים לדבר הרבה ולעשות מעט.

כל זה, שוב, בנוסף לקיטורים הקיימים של "600 שקל ליום מסלול?! ועוד דלק, ובלאי, ואין בכלל טריבונות!"

מזמין אתכם לבקר בשרשור שפתחתי לפני שבוע על החוויה הראשונה שלי ביום מסלול לקבלת פרופורציה.

עריכה אחרונה על ידי Maor Bracha

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם (נערך)
נראה מסלול ממש נחמד, השאלה איך זה יתנהל...

בוא נגיד שזה שאיתי מנהל אותו זו בשורה טובה (שלא לומר טובה מאוד) מהבחינה הזו.

הרינג לא מוחרג מחוזי ביטוח בימי ה-TF. שוב פעם, כביש ציבורי. ואני הייתי שמח אם כך היה נחשב גם במסלול פה בארץ.

הנרבורגרינג הוא יוצא הדופן בהקשר הזה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...