Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני לא מבין כלום במערכות שמע...

רציתי לשאול איך *הרדיו הזה? חשוב לציין שאני לא צריך רדיו בעוצמה חזקה, העיקר שתיהיה איכות טובה-זה הכי חשוב וכמובן המלצה על רמקולים קדמיים,שוב לא חזקים,העיקר שתיהיה איכות טובה!

*הרדיו מחברת PROSOUND דגם PR-9000.

זה הרדיו הראשון שאני רואה שיש לו כניסה של USB ועוד כניסה של כרטיס.

אסור לפרסם פה את מכירה נכון? כי אם אפשר אז אני אשים פה קישור ישיר למכירה,שם יש גם את התמונה

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

פונטו, אתה צריך להכיר את שיטת התימכור במכירות הפומביות פשוט לוקחים מחיר התחלתי X כופלים ב10 וקיבלת מחיר מכירון.

זהו מכשיר זול ולא אמין ויש עוד עשרות כמוהו... לי היה מכשיר בשם RAMPAGE שאחרי חדשיים הפסיק לקרא דיסקים ואחרי זה ראיתי עוד מכשיר בדיוק כמו ה RAMPAGE אבל בשם אחר....

אל תחפש מציאות,אם משהו זול אז כנראה יש סיבה הגיונית לכך.

עריכה:

מצאתי אותו,מכשיר מצויין מומלץ בחום :lol: הRAMPAGE שלי

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1508965

פורסם

לא... לא של פרוסאונד. כמו שאמרתי אני לא מבין כלום ברמקולים... אני צריך רמקולים קדמיים(לא משנה של איזה חברה) העיקר שתיהיה איכות טובה ועוצמה ממש לא משנה.

וJVC G400 הוא מכשיר טוב?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

ה-JVC מכשיר טוב מאוד למחיר שלו. תוכל גם למצוא מגוון מכשירים של פיוניר, קנווד וסוני באותו מחיר שנותנים תמורה טובה.

והמכשיר פרוסאונד נראה לי ממש מגניב! הוא זבל סיני, אבל הקטע עם הכניסת USB וכניסה לכרטיסי זיכרון הוא ממש נחמד! אני הולך לחפש review עליו או משהו. נראה אם נמצא משהו.

• תוכן חדש...