Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מק"ט לפילטר שמן VW Golf 2007 1.6 Fsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שנגעלתי קצת מכמה ממוסכי צ'מפיון מוטורס שלא היו מוכנים לתת לי מק"ט של פילטר שמן בלי שום הסבר מיוחד ובעיקר חקרו אותי למה ומאיפה אני רוצה לקנות את זה כאילו ביקשתי מהם להפקיד לי כסף לחשבון הבנק ולא כשירות שהם אמורים לתת לפי מיטב הבנתי !

אני פונה פה למי שיכול לעזור לי במציאת המק"ט של הפילטר שמן המקורי, של חברת mann אם אני לא טועה לפי מספר השילדה שלי. אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה !

פורסם
לאחר שנגעלתי קצת מכמה ממוסכי צ'מפיון מוטורס שלא היו מוכנים לתת לי מק"ט של פילטר שמן בלי שום הסבר מיוחד ובעיקר חקרו אותי למה ומאיפה אני רוצה לקנות את זה כאילו ביקשתי מהם להפקיד לי כסף לחשבון הבנק ולא כשירות שהם אמורים לתת לפי מיטב הבנתי !

אני פונה פה למי שיכול לעזור לי במציאת המק"ט של הפילטר שמן המקורי, של חברת mann אם אני לא טועה לפי מספר השילדה שלי. אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה !

איו שום סיבה שהם יתנו לך מק"ט של חלק מסויים בדיוק כמו שחברת אפל או סמסונג לא יתנו לך מק"ט של רכיב מסויים לכן התלונה שלך לא במקום.

בקישור המצורף תוכל למצוא מק"ט מתאים לפילטר שמן/דלק/אוויר...

תזין את פרטי הרכב כפי שרשומים ברישיון הרכב

https://catalog.mann-filter.com/EU/eng

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

קודם כל תודה למגיבים, דבר שני מה הכוונה לדגם המנוע? איפה אני בודק את זה?

ולגבי המק"ט, כאשר דיברתי עם מוכר מהחנות אוטוסנטר הבנתי ממנו שאת המק"ט אפשר להשיג דרך מוסך מורשה, פשוט לבקש מהם.

והסיבה לכך היא שבקטלוג של mann יש 3 סוגים שונים של פילטר דלק לדגם הרכב שלי, ולפי מה שהבנתי ממנו אפשר לדעת לפי המספר שלדה איזה פילטר מתאים בדיוק.

סורי על הבורות אני לא מבין גדול בדברים האלה ולכן חוסר הידע...

עריכה אחרונה על ידי orantr
פורסם

בבקשה:

06L115562

פורסם
קודם כל תודה למגיבים, דבר שני מה הכוונה לדגם המנוע? איפה אני בודק את זה?

סורי על הבורות אני לא מבין גדול בדברים האלה ולכן חוסר הידע...

אנחנו נעזור לך.

קוד המנוע רשום ברישיון הרכב וגם מספר שילדה (VIN).

פורסם

אני לא בטוח מה מבינהם זה הקוד מנוע אבל ממה שרשום לי :

דגם מנוע- BLF

מספר מנוע- BLF 268470

מספר שילדה- WWWZZZ1KZ7W000619

זה אחד מאלה או שפיספסתי משהו?

ותודה רבה !

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם
אני לא בטוח מה מבינהם זה הקוד מנוע אבל ממה שרשום לי :

דגם מנוע- BLF - קוד מנוע.

מספר מנוע- BLF 268470 - מספר סידורי של המנוע

מספר שילדה- WWWZZZ1KZ7W000619

זה אחד מאלה או שפיספסתי משהו?

ותודה רבה !

Sent from my MI 5 using Tapatalk

מק"ט פילטר דלק -

WK 69

מק"ט פילטר שמן - HU 712/6 x

פילטר אוויר - C 3083/1

פילטר מזגן - CUK 2939 - מסנן עם פחם פעיל

פורסם

באתר של mann filter אפשר למצוא מק"טים של כל מסנן לכל סוג רכב.

כמו כן באתר של Osram ניתן למצוא את סוג הנורות בכל פנס בכל רכב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...