Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שידרוג חלונות 8.1 ל10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568059-ווינדוס-10-למי-יש-איך-היא&p=4848449&viewfull=1#post4848449

אגב, בגרסה האחרונה (אנברסרי) תעבורת הרשת פר הקלדה קפצה, אבל צילום הסטילס עבר לפעם ב-20 דקות במקום פעם בכמה שניות.

עדיין לא נרשמת תעבורה שקשורה למיקרופון, אז בינתיים אין סימנים שמיקרוסופט מקליטה את המשתמשים שלה.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם
לידיעתך, הבחור שהגבת לו עשה מחקר מעמיק על מה נשלח למיקרוסופט, ונשלחים נתונים (כולל צילומי סטילס מהמצלמה) גם אם ביטלת/חסמת את כל מה שאפשר. יש תוכנות שהולכות יותר לקיצוניות וחוסמות עוד המון דברים, אבל עדיין נשמע לי שהם דחפו את זה כל כך עמוק שזה לא ממש משנה.

אין שום סיבה שלחברה תהיה גישה לדברים שאני עושה במחשב, בלי קשר למה היא צריכה אותם, ועוד לשלם להם על זה כסף.

אני גם לא זז מילימטר מ7, וביום שלא תהיה לי ברירה, אני עובר ליובונוטו/דומיו.

שמע, אתם שניכם ללא ספק צודקים אם זה באמת כך. ואם הבחור בדק את הנושא לעומק אז אני בהחלט חוזר בי מדבריי.

כל מקרה,לדעתי ווינדוס 10 זה ווינדוס פח ללא קשר לעניין הפרטיות. אני בסוף חזרתי ל8 וקיבלתי את הכסף על 10 חזרה ממייקרוספט (עד 30 יום לביטול עסקה והחזר מלא - יאמר לזכותם).

ותכלס אם עוד הייתה אפשרות, הייתי חוזר בשמחה רבה ל- 7. הוא היה ועדיין הינו הכי טוב מכולם לדעתי .

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם
עברתי מרצון מ8.1 ל10 ואפילו שילמתי 600 שקל למיקרסופט על התענוג. והיה לי מלא באגים ובעיות תאימות עם דרייברים. ויש לי מחשב חזק ומעודכן מהשורה הראשונה.

לבסוף חזרתי ל8.1 הישנה והטובה.

בדיוק.

תעשה לעצמך טובה, ותישאר עם 8.1. תתקין classic shell אם המטרו מפריע לך.

8.1 מערכת הפעלה יותר קלה ויציבה מה10.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לצערי שני הניידים שלי הגיעו עם חלונות 8.1.

אם יכלתי לשנמך באופן חוקי ל7, הייתי עושה את זה מזמן.

לצערי לא ניתן ואני מעדיף את ה10 על פני 8.1.

פורסם

תוריד עם ה Microsoft media creation tool את ה ISO המעודכן של חלונות 10 (לא לבחור Upgrade this PC אלא dowload iso' "צרוב" אותו ל USB ותתקין ממנו את המערכת דרך ה 8.1, זה אמור לעבוד, רק שים לב, אתה חייב אותה מערכת 32ביט על 32 ביט, עברית על עברית, אנגלית על אנגלית, home על home או pro על Pro.

בדרך הזו בסוף ההתקנה ה10 אמור להיות מאוקטב (יכול להיות שיקח כמה דקות או מקסימום אחרי ריסט.

כדי לא "להינות" מכל המעקב של מיקרוסופט מכבים את כל האפשריות תחת Privacy (לכל משתמש בנפרד) ועושים חיפוש ברשת על איך לא לשלוח מידע למקרוסופט יש סרוויס שצריך לבטל ולהוסיף key ברג'יסטרי.

• תוכן חדש...