Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות | סיטרואן C4 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

מעוניין לרכוש רכב עד 10K. אני צעיר בן 22 ורוצה רכב שייסע, ושלא יעלה לי יותר מידי. כלומר צריכת דלק לא מטורפת, ואמינות גבוהה (עד כמה שאפשר לדרוש מרכב בסכום כזה).

אשמח להמלצות על רכבים ודגמים - דגש על שנות ייצור הרכב.

בנתיים אשמח לחוות דעת על הרכב הבא:

[TABLE=class: innerDetailsDataGrid]

[TR]

[TD]צרן:[/TD]

[TD]סיטרואן[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 75]דגם:[/TD]

[TD]סיטרואן C4[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 75]תת דגם:[/TD]

[TD]SX אוט' 1.6 - (110 כ"ס)[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]נפח:[/TD]

[TD]1,587[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]שנה:[/TD]

[TD]2008[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]יד:[/TD]

[TD]4[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]ת. הילוכים:[/TD]

[TD]אוטומט

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

מחיר באזור ה 9K.

תודה לכולם.

פורסם

יש ברשותי בדיוק רכב כזה כבר כשנה, בסך הכל רכב מאוד נחמד, נמכר במחירים מצחיקים, נראה עדכני, נוח לנהיגה,זריז מאובזר ועם מערכות בטיחות כמו ABS ו ESP כך שאני בסך הכל ממליץ על הרכב, צריכת דלק קצת גבוהה סביבות 10.8 ליטר ל 100 קמ בנסיעה שרובה עירונית, לשלילה: יש לא מעט אנשים שפשוט לא מוכנים לקנות רכב ממקור צרפתי, כלומר יעדיפו לקנות יפנית קשישה בעשור על פניו אז הסחירות שלו היא די בקרשים, בקשר לבעיות מכניות , הוא די זול לאחזקה אבל לא במוסכי היבואן,אני אספר מה עשיתי אצלי: החלפת רצועת טיימינג עושים פעם ב 10 שנים או 120000 קמ, יעלה בסביבות 1000 שקל, אם לא עשו מיד לעשות, אצלי התקלקל האלטרנטור, קניתי מפירוק ב 350שקל אבל במוסך ביקשו על משופץ 1500 שח, הייתי לי נזילה מבית פילטר השמן, החלק עלה 280 שח, בפרוקיה קניתי את כפתורי הפיקוד של החלונות עלה 100 שקל, טרמוסטט חלופי עלה לי 160 שקל, ונוזל קירור מקורי 90שח, צלחות ברקסים קידמיים ברמבו עלו לי 350 שקל ורפידות רמסה 150 שקל אצל אבי חלקי חילוף, עבודה עוד 200 שקל. שמן שמים 5W40 סיננטי מלא, פילטר שמן עולה עוד 55 שקל. זה רכב שאסור להכניס אותו למוסך ולתת לו יד חופשית. עוד בקשר לרכב הספציפי, אני אישית לא הייתי קונה רכב מיד רביעית, הרכבים האלה רגישים במיוחד לנוזל קירור טוב וחשוב מאוד שטופלו ביד אוהבת, ויש הרבה מבחר, תנסה למצוא רכב שכבר עבר החלפת טיימינג עם סביבות 100000 קמ, אפילו יעלה לך קצת יותר אבל זה ישתלם לך. חפש את הדגם שהמספר נמצא למעלה, זה דגם שעבר מתיחת פנים, נראים יותר טוב. אני אשמח לענות על עוד שאלות ואני מוכן אפילו לקפוץ איתך לראות את הרכב.

פורסם

חיפוש קצר (ממש קצר) היה מעלה את זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=637124

אמ:;לק: יש כמה תקלות ידועות. מכאן זה עניין של השקפה.

עוד שתי אופציות סבירות: פורד פוקוס דור שני ויונדאי גטס.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...