Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן - אופל מוקה X

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופל מוקה X הגיע למבחן אצל רוני, שדווקא החליט שהיה מתאים לו צבע אחר מזה שבו הוא הגיע.

בואו לקרוא מה הוא חשב עליו.

אופל-מוקה-X-01.jpgאופל-מוקה-X-05.jpgאופל-מוקה-X-11.JPG

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

תודה על הסקירה, רוני.

שורת הסיכום שלך פוגעת בול: זה בדיוק התיאור של השכנים שלי שקנו אחת חדשה כזו לפני מס' ימים :)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

יש במשפחה טראקס מלפני מתיחת הפנים.

כשנכנסים לרכב נתקלים בהפתעה, ולא לטובה - תא הנוסעים קטנטן. צריך לצאת שוב החוצה ולנסות להבין איך כל ניפוחי המרכב נעלמים ללא זכר לשמץ של מרווח בתא הנוסעים. כמו הטארדיס של דוקטור הו, אבל הפוך.

הוא לא צפוף פר-סה, אבל בהשוואה לג'יפונים האחרים שעברו במשפחה (ייטי ודאסטר) הטראקס נראה גדול יותר, אבל מרווח הפנים ותא המטען קטנים משמעותית.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

בנוגע לפלטפורמה. הקורסה מבוססת על פלטורמת הגאמא הראשונה , שפותחה על ידי אופל בשנות ה2000 ושירתה גם את הפונטו.

ואילו המוקה מבוסס על גאמא 2 , בפיתוח של GM קוריאה , ומשרתת בין השאר את הסוניק והספארק הקודמת והנוכחית.

פורסם

אחלה מבחן, מסכם בצורה דיי ממצה את הרכב הזה.

אני נהגתי בדיוק באותו הרכב לפני כמה חודשים ואני מתחבר מאוד לשורה התחתונה, הוא באמת מרגיש רכב בוגר ופחות שובב מהמקובל בקטגוריה.

אני חושב שהוא לא זוכה למספיק הערכה בארץ, במבצעים הוא נמכר מתחת ל-120k, הוא מציע מרווח פנימי טוב למשפחה קטנה, יחידת הנעה לא רעה ותא נוסעים נעים.

הטראקס בהשוואה מרגיש גס, תיבת ההילוכים מעט עצבנית והוא רועש ונוקשה יותר, בנוסף הדגם הבסיסי שלו יקר מהמוקה ופחות מאובזר.

התוספות החיצוניות מכערות מאוד את העיצוב שגם ככה התקלקל קצת במתיחת הפנים, מדרגת הצד היא על גבול המגוחך.

פורסם

נסעתי על כזאת לא מזמן באיטליה.

שם היה מדובר על דגם דיזל ידני!

אז על המנוע והגיר : אני יכול רק לשבח, חסכוני בטירוף, כ 130 כוחות סוס אבל בגלל המומנט הגבוה והגיר הידני הרכב מרגיש פשוט מפלצת. חבל מאד מאד שלא מביאים את דגמי הדיזל הידניים לארץ (וכמובן לא הדגמים המופשטים מכל טוב).

על המתלים והשלדה : הרכב דווקא לא הרגיש נוטה בפניות בכלל, עם זאת הוא הרגיש רכב מאד מאד נוקשה, בפסי האטה ובכבישים שבורים היה פשוט נוראי! ההגה אילם, אך בגלל שהרכב היה קשיח מאד ודווקא נוטה לא יותר מדי במיוחד לאוטו גבוה, הוא נתן בטחון ואחז מעולה בפניות.

על האבזור : הרכב היה מאד מאובזר מבחינתי. הייתה בו מערכת מולטימדיה עם קישוריות בלוטות עם מסך מאד חד, ברור ואינטואיטיבי. בקרת אקלים אלקטרונית עם מזגן חזק מאד. חיישני רוורס מקוריים. הגה וידית הילוכים מצופים עור. אורות גבוהים אוטומטיים. בקרת שיוט. אולם בקרות בטיחות לא זוכר שהיו.

מרווח פנימי ותחושה בפנים: האוטו שירת רק אותי ואת אישתי, לכן על מרווח מאחור לא ארחיב. מקדימה האוטו הרגיש מספיק מרווח לשנינו, למרות שבאופן כללי לא הייתי מתאר אותו כאוטו מרווח (והרי הוא מבוסס על מיני). המושבים לא הכי נוחים, אך תנוחת הישיבה גבוה לאוהבים תנוחות כאלה. תא המטען דיי קטן לאוטו שנראה דיי גדול מבחוץ, אך זה רק אשליה. תא המטען מספיק למזוודה אחת ועוד איזה תיק קטן.

מבחינת רעש : יש מעט רעשי רוח וכביש אבל לא נוראי. המנוע מאד שקט בנסיעה במיוחד שיש 6 הילוכים והסל"ד יחסית נמוך. סה"כ האוטו הרגיש דיי שקט כל עוד הכביש סלול היטב.

סה"כ זאת החוויה שלי איתו...

פורסם

משהו צורם לי בקשר למערכות הבטיחות של הרכב.

אופל בישראל התחילו במגמה מבורכת בה הם ציידו את הקורסה והאסטרה במערכת האופל איי המקורית.

אבל עם המוקה והזאפירה המחודשות הם בחרו להוריד את המערכות המקוריות ולצייד אותה במובילאיי.

לפני חודש ראיתי את האינסיגניה החדשה - מעניין מתי יתחיל השיווק הרשמי ומה יהיה המפרט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש לי את הרכב 4 חודשים. הרכב החליף פולקסווגן גולף ששבקה חיים אחרי בעיות בגיר ומחשב abs.

הרכב עושה עבודה יפה מאוד. איכות בניה מאוד מאוד טובה ביחס לקוראניות מקבילות(נסעתי באיוניק השבוע ומבחינת פלסטיקה אין להשוות בייחוד במושבים מאחור) הרכב מאוד מרווח. ובגלל שהוא פחות נפוץ הוא דווקא מושך מבטים בעיקר בגלל היחידת תאורה מקדימה שהיא די מרשימה באור יום ובלילה. עוצרים אותי לפחות פעמיים ביום ושואלים.

מבחינת דלק הצריכה היא סבירה מאוד לא ברמה של פולקסווגן

מקבילה אבל עדיפה על הקוראניות.

מערכת מולטימדיה מעולה בטח עם העדכון של וויז באנדרואיד אוטו , מזגן מצוין.

מה שקצת מפריע זה המנוע שמעט עצל בתחילת נסיעה ורעשי כביש/צמיגים טיפה חזקים.

הרכב הועדף על המקבילים מצמפיון בעיקר בגלל הפשטות של מכלול המנוע והילוכים אחרי נסיון רע איתם ובגלל צריכת דלק ואיכות בניה מול הקוראניות.

ב120-130 הרכב הזה לא מוערך מספיק אני מאוד מבסוט.

מומלץ.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

• תוכן חדש...