Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיריון 2008 מסוחר, כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

בודק בשביל חבר.

לחבר שלי יש אקסנט 2001 והוא רוצה להשתדרג.

הוא מטפל ברכב במוסך בבאר שבע ובעל המוסך שהוא טוען שהוא סומך עליו המליץ לו על סוכן רכבים בבאר שבע בשם יוסי לוי מקאר ליס טרייד אין.

החבר ניגש לסוכן והסוכן הציע לו דיאטסו סיריאון 2008 עם 168,000 ק"מ (אם אני לא טועה), יד 2, שהיתה שתי ידים בליסינג. המוכר ציין שברכב יש צבע חדש!. המוכר אמר שהרכב שווה 20 אלף והוא מוכן לקבל את הרכב הישן ולהוריד 2000, כלומר יש להוסיף 18000.

אבקש חוות דעת על הענין.

עריכה אחרונה על ידי Pini Medved
פורסם

כמו בכל קניה צריך לבדוק את הרכב בשבע עיניים, ולא להאמין לשום דבר שהסוכן/סוחר אומר.

לגבי כדאיות העסקה (בהנחה שהרכב הנרכש נמצא תקין) אי אפשר לחוות דעה, כי לא ציינת מה הרכב שהחבר נותן לו בתמורה, ומה מצבו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היי, תודה על התשובה.

אני שואל את עצמי האם נכון לקחת לבדיקה במוסך אשר המליץ על הסוכן, עם כל הכבוד לזה שהחבר סומך על בעל המוסך.

פורסם

חמוד הסוחר- על רכב ששווה במחירון 8-10 וטאפשר לקבל עליו באיזור 6 בלי טובות הוא "מוכן לתת 2,000 ".

נאמר אחרת,אם תמכור את היונדאי באופן פרטי ואח"כ תרד לטרייד אין,כמה יבקש על הרכב שהוא מוכר ?

אישית,הייתי מעדיף לקנות מפרטי- סיריון לא רכב מיוחד ורכב שכבר היה בליסינג ואח"כ ביד השניה פרטי עם כזה ק"מ כבר עשה את שלו או בדרך הבטוחה לזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני שואל את עצמי האם נכון לקחת לבדיקה במוסך אשר המליץ על הסוכן, עם כל הכבוד לזה שהחבר סומך על בעל המוסך.

אישית לא הייתי לוקח לבדיקה במוסך שהמליץ על הסוחר, אבל זה תלוי במערכת היחסים שיש למוסכניק עם החבר שלך ועם הסוכן.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)

לא שווה!

שני תרחישים הגיוניים לפי דעתי:

1. הסוחר קנה את הרכב הזה מכוער ומוכה במחיר ריצפה, עשה צבע חאפרי בגרושים ומוכר במחיר מחירון לאנשים תמימים.

2. מישהו שם את הרכב הזה בטרייד, הסוחר החשיב אותו במחיר ריצפה ודחף לו רכב אחר במחיר מחירון (מה שהוא מנסה לעשות לחברך)

בלוח יד 2, יש המון (!) דייהטסואים מהשנתון הזה והמחיר הממוצע הוא 19-20 עם ק"מ עדיף ומידיים פרטיות, הווה אומר שבפועל חברך יוכל לקנות עם מיקוח אגרסיבי אחת טובה גם ב15K, ואת הרכב שלו סביר להניח שיוכל למכור ב4K לאיזה חייל או סטודנט.

אתה מקבל הפרש של 7 אש"ח מההצעה "הנדיבה" של הסוחר.

הייתי מחכה לל"ג בעומר, שורף את הרכב ומשמח את כל הילדים בשכונה, ולא עושה דיל כזה.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אינני רואה בעיה בכך שסוחר משביח רכב ומרוויח על עבודתו - שהצבע לא חייב להיות חאפרי ואם הוא סוחר מורשה שעובד בכך למחייתו יש לא עניין לתת שירות טוב כדי שהלקוח ישלח אליו לקוחות נוספים. לא כולם רמאים וחאפרים.

ובאשר להיצע ביד 2: כל עוד אתה לא מתכוון להקדיש זמן ולעזור לפות"ש לנווט בין ים המכוניות המוצעות שם - מוטב לנסות לעזור לו עם הציפור שביד.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בכל מקרה לדעתי ההצעה ירדה מהפרק.

לגבי התשובה של רמי שהוא אמר שיתכן והסוחר קנה את הרכב במצב גרוע, זה אומר שחברת הליסינג לא השקיעה ברכב ומכרה אותו as is?

נאמר לי גם על ידי חבר אחר שהתייעצתי איתו שרכב עם מנוע 1.3 לא יחזיק עוד הרבה ק"מ.

תודה.

פורסם (נערך)

הצעתי תרחישים שהגיוניים לפי דעתי וכך גם כתוב, לא חייב להסכים אתם.

אני מכיר מספיק סוחרים (בן דוד שלי למשל) שהיו פשוט נבזיים, ומה שהצעתי לעיל קרה שוב ושוב בשיטתיות (במקרה הטוב). אז להיות קצת סקפטי וחשדן לא כזה תלוש מהמציאות מבחינתי.

כמובן שייתכן כי אני טועה בשני התרחישים, ומדובר ברכב מעולה.

עם זאת אני עדיין חושב, שחברך ייצא מופסד כי ככל הנראה רכבו שווה יותר מ2K והרכב המדובר שווה פחות מ18K.

באשר להצעות ביד 2, לא מתפקידי לפרסם פה מודעות מה גם שלדעתי זה אסור, אבל כן פתחתי את הלוח וכן יש שם רכבים רבים מהשנתון. חיפוש זריז יניב תוצאות בדיוק כפי שציינתי. אם יבקש עזרה וודאי וודאי שאעזור לו.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תוכן חדש...