Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון אורות בטסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכון רישוי בלוד, אתמול נכשלתי בטסט בגלל כמה דברים ברורים (צמיג, נורה שרופה) אבל גם "כיוון אורות".

תיקנתי את מה שצריך, אבל החשמלאי אמר לי שכיוון אורות עושים במכון הרישוי, זה חלק מתהליך הרישוי.

חשמלאים לא מחזיקים את המתקן שמשמש בכיוון אורות.

נזכרתי משנים עברו שכך אכן היה.

לא ניתן להשיג את המכון בטלפון, לא עונים....

יש למישהו הסבר או תובנות ? אולי כי היו לי עוד בעיות אז לא טרחו לכוון אורות ?

תודה

דני

פורסם

אכן כיוון האורות הוא שירות שכלול במחיר מבחן הרישוי.

האם יש בעיה בתושבות הפנסים שלך שגורם לכך שאי אפשר יהיה לכוון את האורות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן כיוון האורות הוא שירות שכלול במחיר מבחן הרישוי.

האם יש בעיה בתושבות הפנסים שלך שגורם לכך שאי אפשר יהיה לכוון את האורות?

לא אבל עשו לי ניקוי או ליטוש בפנסים לפני שבועיים. לאחר שהעירו לי בלילה שהאור השמאלי (האלומה)

גבוהה מאד ומסנוורת, העמדתי את האוטו מול קיר ואכן ראיתי שהאור השמאלי גבוה. חפרתי באינטרנט, לקחתי מפתח פתוח 8 מ"מ והורדתי את האלומה השמאלית (קל מאד) כך שתהיה "בערך" בגובה של הימנית...

ברור לי שזה לא נקרא כיוון אורות, אבל אולי האורות היו "יותר מדי" לא מכוונים. נחזור לטסט ונראה...

תודה !

פורסם

לפי דעתי החלפת/החליפו לך מנורה בעבר באותו פנס ולא הרכיבו את המנורה בצורה נכונה ולכן הפנס סינוור.

בכך ששיחקת עם הכיוון של האור יצרת בעיה עם הכיוון שרואים אותו רק עם המכשיר של המכון רישוי.

תחליף מנורה ותוודא שמתקינים אותה כראוי ותנסה להחזיר את הכיוון ששינית למצב הקודם.

פורסם

לא היתה בעייה בהרכבת הנורות. בטסט חוזר הוא כיוון קלות ונגמר.

הסיכום להבנתי: הגעתי פעם ראשונה עם פנס שמאלי "מאד" לא מכוון, כנראה הרגיז את הבוחן....

פורסם

אז שיתכבד הבוחן ויתרגז בבית, על אישתו, לא על לקוח משלם.

לא ידעתי שבמכון רישוי מכוונים אורות כחלק מהטסט. השכלתי.

פורסם

קצת אוף-טופיק אבל עדין קשור קצת לנושא.

תגידו חברים, לא נראה פה למישהו שקיים ניגוד אינטרסים בעובדה שמכון הטסטים פוסל אותך על משהו ואז אומר לך ״דרך אגב חבר, אתה יכול לתקן את זה פה אצלנו...בתשלום כמובן״.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

תגידו חברים, לא נראה פה למישהו שקיים ניגוד אינטרסים בעובדה שמכון הטסטים פוסל אותך על משהו ואז אומר לך ״דרך אגב חבר, אתה יכול לתקן את זה פה אצלנו...בתשלום כמובן״.

למיטב זיכרוני כיוון האורות מתבצע בטסט

ללא תשלום נוסף, כך שלא ניגוד אינטרסים

ולא "גזל ידוע" (כפי שנכתב בתגובה למעלה).

פורסם

1. בעיה מוכרת, נדונה ביסוסיות בהרבה דיונים בפורום.

2. כאשר מדובר במשהו קטן כמו נורה שרופה אני מחליף במקום. בדרך כלל זו בעיה אמיתית והזמן שלי שוה יותר מההפסד של כמה שקלים. בתיקון ייותר גדול אני פונה למוסך שבו אני מטפל ברכב באופן קבוע. לא רק שזה לגיטימי, אלא שבכל מכון רישוי יש שלטים מאירי עיניים המדגישים את האפשרות לפנות לכל מוסך מורשה לביצוע התיקון. ומוסך מורשה לעניין זה הוא מורשה משרד התחבורה, לאו דווקא מרשת היבואן.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תלוי במוסך. יש מספיק מוסכים הוגנים שלא היו מבצעים טיפולים מיותרים.

פורסם

למכון רישוי אסור להחזיק מוסך, אסור למכור תוספי דלק, אסור לעשות כיוון גלגלים וליטוש פנסים.

יש למכון רישוי מחלקת אביזרים בה יכולים להחליף לך נורות, מגבים, לוחית רישוי וכו'.

אם מבקשים להחליף לוחית רישוי, אתה יכול לסרב, יחתמו בגב הרישיון שהלוחית לא תקינה ויעבירו טסט, לא מכשילים על לוחית.

כשיש נורה שרופה או מגבים יבשים, זה די חד משמעי, זה לא משהו שמכון רישוי ממציא.

• תוכן חדש...