Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

היום הלכתי לראשונה מזה זמן רב לשטיפת מכוניות באזור שלי (אני נוהג לשטוף לבד).

ובזמן ההמתנה חיפשתי קצת בגוגל וראיתי תמונות של מנהרות שטיפה הרבה יותר משוכללות ממה שרואים לרוב פה.

איפה יש בארץ מקומות עם מנהרות שטיפה משוכללות?

תודה,

פורסם

מנהרה לא רק שפוגעת בצבע הרכב, אלא גם לא מורידה באמת את כל הלכלוך כמו שטיפה ידנית מקצועית.

מקרה שהיה: לפני מספר שנים שילמתי משהו כמו 20 שקלים לשטיפה, מגיע לכניסה למנהרה, אומרים לי עצור.

מגיע אחד העובדים עם זרנוק מים.. אמרתי אוקיי אולי מכינים את הרכב לשטיפה? למרות שבחיים לא נתקלתי בזה, פתאום מגיע עובד אחר עם מטאטא כביש ומשפשף לי איתו את כל הרכב.

אמרתי לו מה לעזאזל עם המנהרה? אמר לי אה זה .. זה לא עובד. אמרתי לו תודה ולהתראות, ומאז שטפתי רק עם זוג ידיים דלי וכפפה. גועל נפש.

פורסם

אותי מעניין באמת לדעת אם מנהרות שטיפה אני מדבר על חדשות לא ישנות וכאלה עם גילדות שהדבר היחדי שהן עושות זה מלטפות את הרכב עם מים וסבון - השאלה כמה זה באמת גרוע?

לא מדבר על המקציפים של פעם ששורטים אלה על גילדות שאני באמת לא יודע כמה הן מזיקות אני חושב שמפחדים מהן מידי!

למרות שגם אני שוטף רק בידיים שלי

פורסם

הבעיה היא לא בסוג המנהרה אלא בשאריות הלכלוך שנשארות בה ונמרחות במהירות על הרכב ומשמפשות אותו

• תוכן חדש...