Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכון בדיקv בנתניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שסוף סוף יהיה רכב ללא בעיות מכניות מרובות ובסןף גם הלכתי על רכב שלא האמנתי בכלל שאחשוב עליו ... (גטה 2010) . כל המיני שלקחתי היו הרבה בעיות אז חבל על הזמן .

בכל אופן אשמח לשמוע על מכון מומלץ באזור

תודה

פורסם

איזה דגם של ג'טה אתה מתכוון לבדוק? 1600 או 1400 tsi?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המנוע וותיק ואמין ( אמנם קצת חלש ). את הגיר צריך לבדוק בצורה יסודית ( ממה שזכור לי, ב 2010 גם ל 1.6 אטמוספרי צירפו גיר רובוטי כפול מצמדים DSG )

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
המנוע וותיק ואמין ( אמנם קצת חלש ). את הגיר צריך לבדוק בצורה יסודית ( ממה שזכור לי, ב 2010 גם ל 1.6 אטמוספרי צירפו גיר רובוטי כפול מצמדים DSG )

תודה רבה הגיר ייבדק היטב.

פורסם

אף מכון בדיקה בארץ (גם לא זה שהומלץ לך שהוא הטוב בנתניה) לא יתן לך אחריות על גיר אוטומטי/רובוטי.

אני רק מקווה,שלא לקחת את הרכב ממגרש של סוחר פרטי בנתניה כי רוב הסיכויים,שמצבו של הרכב בבדיקה בפועל רחוק משמעותית מזה שהוצג לך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אף מכון בדיקה בארץ (גם לא זה שהומלץ לך שהוא הטוב בנתניה) לא יתן לך אחריות על גיר אוטומטי/רובוטי.

אני רק מקווה,שלא לקחת את הרכב ממגרש של סוחר פרטי בנתניה כי רוב הסיכויים,שמצבו של הרכב בבדיקה בפועל רחוק משמעותית מזה שהוצג לך.

הבן אדם בכלל מבאר שבע

ובוודאי שלא סוחר

ובוודאי שהוא לא ייתן לך שום אחריות אבל את מצב הרכב האמיתי נדע היטב לאחר הבדיקה.

• תוכן חדש...