Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תופעת חטיפת חניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי לאשדוד בסביבות 22:00 לאזור תעשיה ברחוב הבנאי וחיפשתי חנייה (אזור מאוד בעיתי קשה למצוא חנייה). לפתע אני רואה רכב יוצא מחנייה אני ממתין שהוא יצא ואז בא לעשות רוורס להכנס לחניה פתאום רכב אחר נדחף לחנייה ועוד רב איתי שהוא היה קודם. צעקתי עליו וממש הייתי עצבני אבל נסעתי וחיפשתי מקום חניה אחר ובסוף מצאתי.

מה דעתכם על התופעה הזו של לגנוב חניה כשרכב אחר ממתין לה ? האם גם לכם קרה פעם סיפור כזה ?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קרה לי פעם מקרה כמו שלך רק שהנהגת שלקחה את החנייה ישר רצה מהחנייה לתוך איזה בית.

שקלתי אם לרסס לה גז פלפל על הידית של הדלת בסוף ויתרתי קיללתי אותה בלב וחניתי במקום אחר.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

דעתי היא שעדיף להיות חכם מאשר צודק. לא חסרים סיפורים על אנשים שדקרו בגלל חניה. תן לבן אדם את החניה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אנשים פשוט חוצפנים במדינה הזו שזה מתבטא כמעט בכל דבר.

הבן אדם רואה שאני מחכה לחנייה ומאותת ועוד מחליט להכנס במקומי ואומר שאני שקרן ושהוא חיכה לפניי ממש הרגיז והרתיח אותי

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

בחיפה קוראים לזה "חניה תל אביבית". קרה לי פעם פעמיים, פעם אחת אפילו גרמתי לחצוף לוותר, אבל בהמשך הזזתי את הרכב כיון שחששתי שיגרום לי נזקים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש מי שיראו בזה "להיות פראייר", אבל אני אעדיף לוותר על חניה מאשר לקבל דקירה.

מעדיף שיהיה לילדים שלי אבא במשרה מלאה מאשר כותרות בעיתונים "אבא לשלושה נדקר למוות עקב ויכוח על חניה. הדוקר נעצר. אמו של הדוקר "הוא ילד טוב, התקיפו אותו" "

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
יש מי שיראו בזה "להיות פראייר", אבל אני אעדיף לוותר על חניה מאשר לקבל דקירה.

מעדיף שיהיה לילדים שלי אבא במשרה מלאה מאשר כותרות בעיתונים "אבא לשלושה נדקר למוות עקב ויכוח על חניה. הדוקר נעצר. אמו של הדוקר "הוא ילד טוב, התקיפו אותו" "

הילד נורמטיבי לא מסוגל לפגוע בזבוב.

כל החפץ חיים בכביש יסגל לו להיות חכם ולא צודק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

סיפורים של חניה ציבורים זו תופעה מוזרה בישראל. אתן 2 סיפורים:

1. אזור חניה סמוך לבית שלי (אין לי חניון בבנין כי הוא ישן, ואין הרבה חניות פנויות). מוצא חניה סמוכה לרחוב: מעונין להיכנס, מאותת, מכניס הילוך אחורי. מגיע רכב עם בן אדם מבוגר: תזיז את הרכב, אני גר כאן ויש לי קניות. נשבע שאזיז את הרכב אחרי שהוציא את הקניות.

כמובן הוא לא הזיז את הרכב.

2. ביג באר שבע: רוצה להחנות לא בתוך המתחם הצפוף, אלא ליד המתחם הצפוף (מול אוטודיפו). מאותת, שם הילוך אחורי. צפצוף של רכב מאחורי של "מה אתה לא שם לב שאני מאחוריך?".

רמת התקשורת על הכביש היא אפסית כמו תמיד. אז לדבר עם חניה ציבורית?

פורסם

הרבה יותר טוב מסיינפלד:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קרה לי מקרה חמור יותר, סינימה סיטי ראשל"צ: היינו אני גיסי ואחותי, אני נהגתי ואחותי יצאה לשמור פיזית על חנייה (כלומר literally עמדה באמצע החניה),

הגיע ערס-מערב-ראשלצ במהירות עם סיאט איביזה משוברת לתוך החניה, במהירות כזו שאחותי פשוט ברחה מהחניה מחשש שידרוס אותה.

גיסי ('חנון' עם תעודות, אבל בן אדם גדול מאוד, גם לגובה וגם לרוחב) יצא מהרכב, אדום מרוב עצבים ודפק לאיביזה על החלון, לא שמעתי את חילופי הדברים אך כעבור כמה שניות האיביזה ברחה משם.

כנראה שאם הדבר היה תלוי בי הייתי אכן הולך לחפש לי חניה אחרת.

פורסם

רואה את זה קורה אין ספור פעמים. מגוחך. סה״כ חניה. אני לצערי חמום מוח (מנסה לעבוד על זה). עדיף פי כמה המונים להמשיך הלאה ולא להיכנס לויכוחים. אחרי זה אתה סתם עצבני במצב טוב, או שיש מכות או יותר גרוע שזה בכלל חרא. צריך לחיות את החיים כמו שתכננת ולא לעצור אותם פתאום בגלל איזו תקרית בחניה.

אני פעם אחת בחיי חטאתי בסינמה סיטי לפני מספר שנים, עשיתי את זה לשני ערסים שחיכו לחניה. האמת שדיברו ממש יפה וביקשו שאזוז והרגשתי חרא עם עצמי שבכלל עשיתי את זה (כמובן שזזתי).

בקיצור - זה מטומטם לגמרי לריב על חניה. ובכלל צריך להיות אנשים טובים ולא להזיק לאחרים לטובתנו האישית.

• תוכן חדש...