Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב מבאדג'ט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי האם מישהו קנה רכב יד 1 מבאדגט?אשמח לשמוע על חווית קניה,אני מבינה שהם נותנים שנתיים אחריות?עושים השבחה לרכב גם חיצונית וגם מכנית?יש דברים שאני צריכה לדעת?

פורסם

כל חברות הליסינג מציעות פחות או יותר את מה שתיארת. אני ממליץ לא להתמקד בחברת ליסינג מסויימת אלא ללכת למקום בו אפשר לראות הרבה אופציות (כמו למשל מתחם גלילות) ולעמוד על המקח.

אם מצאת רכב מתאים יש לקחת אותו לבדיקה משלך ולא לסמוך על הבדיקה שמציגים לך שנעשתה ע"י החברה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה כבר השרשור השלישי בנושא - הרכב המתאים כנראה יונדאי I35.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

השרשור הזה נועד בשביל לשמוע חוויית קניה של אנשים שרכשו מבאדגט..מצאתי שם רכב שאני רוצה וכמובן שאקח אותו גם למכון בדיקה בלי קשר לבדיקה שלהם,אבל אני רוצה לדעת אם אנשים היו מרוצים מהקנייה שם,אם היו סטיות משמעותיות בין הבדיקה שלהם לבין בדיקה שבוצעה עצמאית,אם באמת האחריות שנותנים היא מקיפה וכשצריך אותה אז הם לא עושים בעיות,אם הם באמת מתקנים הכול ויזואלית ומכנית וכו'...

פורסם

היי,

חברה שלי קנתה מהם יונדאי I10 שנת 2014 לפני שלושה חודשים,היא קיבלה אחריות לשנה,האמת היא שהבדיקה שלהם יצאה די דומה לבדיקה שיצאה במבדק הרצליה,לפני שבוע הלך לחברה שלי הגיר ברכב(הרכב עשה 100 אלף ק״מ) אני יכול לומר שבאדג׳ט עומדים מאחורי המילה שלהם בכל הנוגע לאחריות וישר הם לקחו את הרכב בלי בלבולי מוח והחליפו לו גיר ושמו גיר מפירוק.....אז בגדול אני יכול לומר שחווית הקנייה טובה למרות שחברה שלי מאוד מבואסת מזה שצריך להחליף גיר ברכב שנקנה לפני שלושה חודשים ועבר רק 100 אלף ק״מ.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
היי,

חברה שלי קנתה מהם יונדאי I10 שנת 2014 לפני שלושה חודשים,היא קיבלה אחריות לשנה,האמת היא שהבדיקה שלהם יצאה די דומה לבדיקה שיצאה במבדק הרצליה,לפני שבוע הלך לחברה שלי הגיר ברכב(הרכב עשה 100 אלף ק״מ) אני יכול לומר שבאדג׳ט עומדים מאחורי המילה שלהם בכל הנוגע לאחריות וישר הם לקחו את הרכב בלי בלבולי מוח והחליפו לו גיר ושמו גיר מפירוק.....אז בגדול אני יכול לומר שחווית הקנייה טובה למרות שחברה שלי מאוד מבואסת מזה שצריך להחליף גיר ברכב שנקנה לפני שלושה חודשים ועבר רק 100 אלף ק״מ.

גיר מפירוק? מה אנחנו בשטחים? אין מין אחריות זאת לרכב בן 3 בלבד?

פורסם
גיר מפירוק? מה אנחנו בשטחים? אין מין אחריות זאת לרכב בן 3 בלבד?

זה תלוי מאד מה מקור הגיר. סביר להניח שמדובר ברכב אחר של באדג'ט עם הסטוריה ידועה, ואז הלקוח מקבל מוצר זהה באיכותו למה שקנה, ולבאדג'ט זה עולה פחות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אם יצטרכו להחליף מנוע, גם הוא יהיה מפירוק. הרכב מחוץ לאחריות של היצרן/ היבואן. אף אחד לא חייב להחליף גיר לחדש .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בהנחה ואני רוצה ללכת על יונדאי I30 I 35

מישהו יודע מי מבין חברות הליסינג מטפלת במוסכי היבואן בחלפים מקוריים?

אופרייט ליס.מוסך ייבואן.

Sent from my Le X829 using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם (נערך)

כמי שנסע ברכב מושכר מבאדגט הרכב לאחר 3 שנים 120 אלף ק"מ לערך סטיה של הגה ימינה קיקים לא ברורים בנסיעה. ממש לא מפתיע שהגיר הלך. והחליפו בגיר מפרוק לרכב 2014 ומזה להיות מרוצים? .

עריכה אחרונה על ידי mike56
פורסם

ל"באדג'ט" (וגם לחברות אחרות) יש אלפי כלי רכב, חלקם מוחזקים טוב יותר, וחלקם פחות. כשבאים לרכוש מהם רכב, צריך להשתדל למצוא רכב שתוחזק ונשמר כיאות, וזה נכון בקניית רכב מכל גוף שהוא (לא רק באדג'ט)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אבל איך אני כקונה יודע איזה רכב נשמר טוב ואיזה לא? והאם מכון בדיקה שאקח אליו את הרכב לא יעשה הנחות לבדאגט וחברות דומות

בהיותם גורם משמעותי בענף?

פורסם

כשאתה לוקח רכב לבדיקה ואתה המזמין - המכון לא לוקח צ'אנס והולך על הכיוון המחמיר. בנוסף כלי רכב שבאדג'ט מעדיפים שלא לתת להם אחריות בשל מצבם הירוד, נמכרים במחירים נמוכים כרכבי אאוטלט - או מועברים לסוחרים אחרים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...