Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומטית עד 5,000 ש״ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, ולא.

כשקונים מכונית ב-5000 ש"ח לוקחים סוג של הימור, יתכן שתהיינה תקלות שיצריכו השקעה נוספת.

לו אני במקומך הייתי מחפש יונדאי גטס 2003-2006 והייתי מתקשר גם למודעות שמבקשים קצת יותר (נגיד עד 7000), כי ההיצע עולה על הביקוש ואנשים מתגמשים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

אכן סוג של הימור וגיר אוטומטי זה הדבר הכי לא צפוי- היום עובד מחר אולי לא...

יש כאן שרשור על רכב יחסית חדיש, מבחור שקנה בטרייד אין מכובד,שהגיר שלו התקלקל וזה פשוט מאכזב.

הייתי בוחר ברכב עם גיר אוטומטי פשוט לתיקון כמו מאזדה (על אף שידוע שבסביבות 200,000 הגיר מתחיל להיות בעייתי אולי תמצא כבר אחת שעברה שיפוץ)/טויוטה/סוזוקי סוויפט- לא משהו מסובך.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בתקציב הזה, צריך לבדוק בעיקר את המוכר.

חפש קודם כל מוכר "איכותי". תנסה לברר את סיבת המכירה, רצוי שהסיבה תהיה חיצונית כמו התחלת עבודה במקום שנותן רכב צמוד, מעבר מקום מגורים וכו'. ולא הרכב עצמו. זאת אומרת כשמכור לא יכול לעמוד בהוצאות תחזוקה או שהוא הזניח את הרכב ולא טיפל בו בתקופה שהיה בעלותו וכשהצטברו יתר מידי דברים לתקן, מוכר אותו.

לא לקנות מאנשים שלא יודעים לאמור בבירור מתי ואיפה בוצע טיפול אחרון, כמה לחץ אוויר צריך לנפח בצמיגים, איך מכוונים שעון בלוח שעונים וכו'.

בעלים "נורמאלי" - זה 90% מקניה מוצלחת בתקציבים האלו.

רק אחרי זה עוברים לבדיקת מצב מכאני.

דגם הרכב פחות משנה. לקנות רק מכוניות נפוצות והמוניות ולא דגמים יחסית נדירים שנמכרו בזמנן בכמות קטנה.

פורסם

רכב עד 5000 שח זה רכב מעל 20 שנה עם טסט פעמיים בשנה . ממליץ על טויוטה סטרלט אבל כך בחשבון שלרוב החימום לא יעבוד אני מניח. ברכבים כאלה כבר לא משקיעים

פורסם

יש אנשים שהרכב שלהם זה הרגליים שלהם.

שלאחותי התקלקל הגיר ב-306 שקלנו אם למכור לברזל או לתקן.

בסוף החלטנו שבסכום שנקבל לא נרכוש גם צמיג אז תיקנו את האוטו, החלפנו רדיאטור ותושבות.

מאז הרכב נוסע פצצה. ואין בעיות איתו.

חפש רכבים שמצבם המיכני מעולה, פחות תתייחס למצב החיצוני.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

תודה רבה חברים על התגובות וההצעות.

אחרי יום שישי עמוס ברכבים שראיתי בכל מיני מגרשים וכו מצאתי יונדאי אקסנט מליסינג לשעבר יד שניה במחיר גבוה ממה שחיפשתי אבל באמת שראיתי דברים נוראיים במחיר הזה, הייתי צריך לעלות ל 7,500 ואז מצאתי משהו במצב סביר .

פורסם
מייק אולי תתן לו את הרכב שלך' date=' אחרי גיר, בסכום ששניכם תסכימו עליו?[/quote']

הצעתי לו כי אין לי לב לשלוח את הרכב לפרוק והפניות שאני מקבל להערכתי לפי העברית המוגבלת טרם בררתי מתושבי שטחים שלגבי העברת רכב לשטחים יש פרוצדורה מיוחדת כנראה ומורכבת שאני מותר עליה. לגבי גיר כמובן אפשר לשים מפרוק אני נגד או לשפץ עם אחראיות לחצי שנה או רק את הדיפרנציאל אבל בענין הזה עדיף לדעתי שיפוץ אצל מומלץ הפורום שרוצה 4 פלוס מעמ אחראיות לשנה הוא מבקש יותר מאחרים אבל להתרשמותי זה יותר אבל סופו של דבר יצא זול מאחרים .בפועל יחזיק שנים לדבריו. הגיר אצלי תקין רק הדיפרנציאל הלך בגלל שגגה של המוסכניק שלי . דברתי אתו עם מומלץ הפורום לגירים האיש נשמע רציני ואמין .

פורסם

זו החלטה שלך, מייק. תכלס, סטרלט שמורה שווה להחזיק, אני הייתי מתקן אבל משתדל לבצע עצמאית מה שניתן כדי לחסוך כסף. אם הבנתי נכון הרכב משרת אותך ומספק אותך, אז בנעלייך אני יודע מה הייתי עושה.

פות''ש תתחדש! בהצלחה.

• תוכן חדש...