Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיסב נדפק בגרנדיס 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בגרנדיס 2010 נדפק לי המיסב בגלגל ימני קדמי (כנראה משיפשוף מדרכה).

בבדיקה במוסך מורשה הם אמרו שגם השמאלי מרעיש קצת אבל כרגע אין צורך להחליף.

החלפה הינה של כל ה"נבה" או בעברית כל המכלול :)

במיצובישי רוצים עליו 1600 ש"ח + 400 עבודה.

מפירוק עולה 1000 ש"ח אבל זה חלק שהיה על אוטו לפחות 6-7 שנים (המודל האחרון היה 2011) אז ברור שזה לא מבטיח איכות טובה.

בחנות חלקי חילוף מוכרים חלופי סיני (350) או גרמני (750 ש"ח).

האם אני יכול לסמוך על חלופי (הגרמני) מבחינת איכות ובטיחות?

במחיר כזה אני אחליף כבר את שניהם..

תודה!

פורסם

פנה למוסך זיסו שהנו חבר הפורום,הוא מחזיק מיסבים מצוינים של חברת NTN בזמנו החליף לי בסוזוקי אלטו ומאז שקט. המיסב היה מתוצרת גרמניה שלא כמו המקורי שהיה הודי.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
פנה למוסך זיסו שהנו חבר הפורום,הוא מחזיק מיסבים מצוינים של חברת NTN בזמנו החליף לי בסוזוקי אלטו ומאז שקט. המיסב היה מתוצרת גרמניה שלא כמו המקורי שהיה הודי.

תודה על ההמלצה.

אז אני מבין שבגדול אין בעיה עם נבה חלופית כל עוד היא ממקור אמין?

פורסם

אני לא אומר שלא יכולות להיות נפילות, אך מהנסיון שלי חלקים חליפיים תוצרת מדינות אירופה החזיקו מעמד כמו המקורי, ולעיתים יותר.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...