Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , רכשנו רכב חדש, אני מעוניין לשמור על הרכב עד כמה שניתן.. אני מעוניין לבצע ווקס או אוטם לרכב באופן אישי,

על איזה מוצר הייתם ממליצים ? עדיפות למוצר שישאר כמה שיותר זמן ויחזיק מעמד בשטיפות רכב שבועיות .

אשמח להמלצה על מוצרים מומלצים מניסיון בלבד.

תודה

פורסם

ממליץ מאד על polish angel master sealent.

עמיד מאד. הידורפובי. דוחה לכלוך. ברק גבוה מאד. ניתן ליישום בשכבות על גבי שכבות.

עמיד כבר אמרתי?

פורסם

יש את השמפו של feynlab:

https://www.feynlab.com/product/wash/

אבל לפי מה שכתוב השמפו הוא עמוס באוטמים פולימריים. אז שמפו בעל הגנה פולימרית או קראמית יעבוד לך.

יש לך את האופציה של nanolex reactivating shampoo שנועד כדי לחדש ולהגן על הציפוי עצמו.

יש לך את האופציה של angelwax enigma shampoo שעמוס בחלקיקי קראמיקה (SiO2) ומנקה ומגן על הציפוי.

אם יש עוד דברים נחכה שעוד אנשים יגיבו

פורסם

גם כפי שנראה זה רק הזמנה בחול, לא נראה שבארץ יש למישהו את השמפו שלהם(תאורטית אמור להתיישב כמו כפפה אבל מה נעשה) בכל אופן מה המחיר על השמפואים שציינת והאם יש להם יכולות הקצפה?

פורסם
גם כפי שנראה זה רק הזמנה בחול, לא נראה שבארץ יש למישהו את השמפו שלהם(תאורטית אמור להתיישב כמו כפפה אבל מה נעשה) בכל אופן מה המחיר על השמפואים שציינת והאם יש להם יכולות הקצפה?

[h=3]יש הכל מכל אצלי בסטודיו

מוזמנים לקבל דוגמיות גם...אפשרות להקצפה גם

NANOLEX 1:200 עד 1:400 זה ריאקטיבי

יש עוד שפויים,זאת רק דוגמה אחת,אבל הבנתי משרשור שבחור רוצה ואקס???

יש גם ספרי דיטיילר קרמי הכי חדיש מWAXSTOK שהיגיע השבוע

בשביל זה רשמתי:אם מגיעים אלי אני מבין יותר מה רוצה לקוח ובונה לו לפי כל פרמטרים(אופי לקוח,צורך לרכב,מחיר ועוד)

בהצלחה[/h]https://drive.google.com/file/d/0B_KkmgJEohdncmczRjRSc1NmOEE/view

https://www.facebook.com/angelwaxisrael/

פורסם

ההמלצות כאן, פשוט כנראה הסבתי את תשומת ליבם מהפות"ש.

לפות"ש אוטמים שיעקוב מוכר בהחלט מעולים,זוכים להמון שבחים בחו"ל(אישית לא יצא לי להתנסות בהם)

לגבי אוטמים נפוצים אחרים יש לך את פוסו שהוא אוטם מעולה עם יכולות מיסוך מעולות ודיי עמיד, רק הבעיה היחידה שלו זה הפאקטור שהוא אינו סלחני בעבודה, יישמת יותר מידי וחיכיק מעבר לנדרש ואחכלת אותה.

יש קולינט845 שהוא מעולה מנסיון, עמיד מאוד וקל לעבודה כמו כן לצידו יש מנזרנה PL/PL+ שמעולים וקלים לעבודה(מומלץ מעליהם לישם ווקס כמו מנזרנה CL)

פורסם
ל FEYNLAB יש נציגות בארץ ואם הם מביאים את את הציפויים ואת שאר החומרים שלהם, אז מן הסתם שהם מחזיקים גם את השמפו שלהם שאכן הוא ציפוי מוחלש מהול בדטרגנטים ויש אותו במלאי מכיוון שאני רואה אותו בשוק. עד כמה שאני יודע, אם תפנה לשלומי אדרת או ל 3 ארט ברשל"צ הם יעזרו ! ולא, שמפו בטכנולוגית ה NANO לא זקוק ליכולת הקצפה ודבר שני, הציפוי המחלים של FEYNLAB בנוי מפולימרים שונים משאר הציפויים הקונבנציונלים, לכן עדיף להשתמש בשמפו שלהם שמכיל את אותם הפולימרים.
פורסם
ל FEYNLAB יש נציגות בארץ ואם הם מביאים את את הציפויים ואת שאר החומרים שלהם, אז מן הסתם שהם מחזיקים גם את השמפו שלהם שאכן הוא ציפוי מוחלש מהול בדטרגנטים ויש אותו במלאי מכיוון שאני רואה אותו בשוק. עד כמה שאני יודע, אם תפנה לשלומי אדרת או ל 3 ארט ברשל"צ הם יעזרו ! ולא, שמפו בטכנולוגית ה NANO לא זקוק ליכולת הקצפה ודבר שני, הציפוי המחלים של FEYNLAB בנוי מפולימרים שונים משאר הציפויים הקונבנציונלים, לכן עדיף להשתמש בשמפו שלהם שמכיל את אותם הפולימרים.
  • תוכן חדש...