Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג תפעולי פרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אמא שלי עברה חברה לאחרונה ולעומת 20 השנים האחרונות לא יהיה לה רכב חברה אלא אחזקת רכב של 22 ק"מ ביום.

היא ביקשה ממני לבדוק אופציה של רכישת רכב חדש מול רכישת רכב 0 ק"מ מול ליסינג תפעולי פרטי דרך היי טק זון שעובדים עם שלמה ואוויס עם הנחות קלות ממה שמפורסם באתרים שלהם, החבילה כוללת רכב 0 ק"מ עם אפשרות לתוספת של כ400 ש"ח בחודש עבור ביטוח ו3 טיפולים+שטיפה

הכיוון הוא לרכב משפחתי עד 135 א' ש"ח עם התמקדות כרגע באיוניק (לטובת חיסכון בדלק) אבל ישנן גם הצעות יפות לאלנטרה או ג'טה (בגלל שזה ליסינג פחות מדאיג אותי הגיר) בשלמה.

במקרה של רכישה אני מעדיף שלא לרכוש את אחת הגרמניות.

במקרה של רכישה מהסוכנות\0 ק"מ איזה דגמים הייתם ממליצים חוץ מהאיוניק, היו לנו 3 דורות של מאזדה 3 וברלינה אחת כך שההכירות שלנו עם מאזדה היא ארוכה ויחסית סבירה.

אשמח לדעת לדעתכם\ניסיונכם מהי האופציה העדיפה תחת ההנחה שהגברת נסעה ברכבי חברה כל חייה, לא יודעת מה זה לנסוע למוסך\דלק\ביטוח\טיפולים.

חשוב להדגיש כי מבחינת ביטוח יש צורך לבטח נהגת חדשה בת 19

מנגד האם כדאי לבדוק את האופציה להתעקש על רכב חברה עם שווי שימוש של 4 א' ש"ח שכמובן ינגוס במשכורת שלה.

איזה שאלות כדאי לשאול את חברת הליסינג במקרה שאני כן אחליט ללכת על מסלול זה?

תודה :)

פורסם

22 קילומטרים ביום זה מה שהרכב צפוי לנסוע ( חוץ מנסיעות לא מתוכננות / טיולים בסופי שבוע )?

אם נוסעים מעט,לא משתלם לקחת ליסינג תפעולי.

גם רכב מאוד חסכוני אבל יקר לרכישה לא יחסוך הרבה.

משפחתית הייתי קונה בהנחה יפה קיה פורטה מליסינג 0 קילומטרים, שעולה סביב 100 אלף שקלים וסוגר את הסיפור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
22 קילומטרים ביום זה מה שהרכב צפוי לנסוע ( חוץ מנסיעות לא מתוכננות / טיולים בסופי שבוע )?

אם נוסעים מעט,לא משתלם לקחת ליסינג תפעולי.

גם רכב מאוד חסכוני אבל יקר לרכישה לא יחסוך הרבה.

משפחתית הייתי קונה בהנחה יפה קיה פורטה מליסינג 0 קילומטרים, שעולה סביב 100 אלף שקלים וסוגר את הסיפור.

אני מניח שזה בערך החישוב שעשו, הוד השרון לפתח תקווה וחזור, ישנן נסיעות כמובן בסופי שבוע ולפעמים לצפון או דרום, הרכב הנוכחי עשה כ25 א' ק"מ בשנה וחצי האחרונה כך שזה לא יותר מדי יחסית לממוצע.

האם תוכל להסביר אם כך למה לא משתלם ליסינג?

ולדעתי קיה פורטה היא לא תהיה מעוניינת, היא יותר לכיוון של מאזדה 3 או אלנטרה אם זה בקבוצה של הפורטה.

פורסם

מי שנוסע 15-17 אלף קילומטרים בשנה, הוצאות רכב ( כולל ירידת ערך, דלק, ביטוחים, טיפולים, טסט ) לא מגיעות ל 4000₪.

וכנראה ליסינג ממוני לא מסתכם רק ב4 אלפים, כי למשל קרן השתלמות, הפרשות לפנסיה ועוד יהיו מהסכום המופחת.

יכול להיות שהכיוון של איוניק או קיה נירו באמת מתאים לכם - עדיין חיסכון בדלק יהיה מורגש.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דרך הייטק זון ניתן לקבל בליסינג פרטי מאזדה 3 2.0 ספורט ב2000 שקל, המקדמה כבר שוקללה ב2000 שקל, אגרת רישוי לא שוקללה. נהג צעיר זה עוד כ100 שקל לחודש סך הכל.

מאזדה CX5 תעלה 2500 שקל.

פורסם

וזה אומר שכולל דלק ל 1500 קילומטרים בחודש, רכבי מזדה יעלו 3200 ו 3700 שקלים בהתאמה .איוניק כנראה יעלה 300-400 שקלים פחות ממזדה 3 בזכות צריכת דלק טובה יותר.

פורסם

בגלל הנהגת הצעירה יתכן שליסינג פרטי עם חביללת תחזוקה וביטוח תהיה הבחירה הנכונה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עלות נהג צעיר + חדש עולה 179 שקל בחודש, עדיין משתלם מאוד לנהג צעיר חדש מבחינת עלות ביטוח.

עלות ביטול השתתפות מלא 89 שקל בחודש.

יונדאי איוניק מתומחרת כמו מאזדה 3 - כ2000 שקל בחודש כולל שקלול מקדמה.

אין התחייבות אפילו יום (אך המקדמה בסך 7500 ש"ח נשארת בחברת הליסינג - זה למעשה הקנס).

האיוניק תתן מענה לדלק בלבד ולא לעניין המס בליסינג פרטי, לא בטוח שבק"מ נמוך את כולם זה מעניין.

פורסם
עלות נהג צעיר + חדש עולה 179 שקל בחודש, עדיין משתלם מאוד לנהג צעיר חדש מבחינת עלות ביטוח.

עלות ביטול השתתפות מלא 89 שקל בחודש.

יונדאי איוניק מתומחרת כמו מאזדה 3 - כ2000 שקל בחודש כולל שקלול מקדמה.

אין התחייבות אפילו יום (אך המקדמה בסך 7500 ש"ח נשארת בחברת הליסינג - זה למעשה הקנס).

האיוניק תתן מענה לדלק בלבד ולא לעניין המס בליסינג פרטי, לא בטוח שבק"מ נמוך את כולם זה מעניין.

מה זה הביטול השתתפות?

ואיך עניין המס משפיע עליי בליסינג פרטי?

בינתיים נראה שבחישוב סנדלרים ללא דלק אני מגיע לכ2300 ש"ח לחודש באיוניק בזמן שחדשה מהחברה תהיה 3300 בחישוב גס ללא ריבית

פורסם
מה זה הביטול השתתפות?

ואיך עניין המס משפיע עליי בליסינג פרטי?

בינתיים נראה שבחישוב סנדלרים ללא דלק אני מגיע לכ2300 ש"ח לחודש באיוניק בזמן שחדשה מהחברה תהיה 3300 בחישוב גס ללא ריבית

ביטול השתתפות זה שאם הרכב הלך בתאונה או בהחזרת הרכב יש שריטה, בשני המקרים לא תחויב אגורה.

אכן המס לא רלוונטי, הכנסתי אותו למשוואה כנגד ליסינג מהעבודה ששם כן משלמים מס (גם שולי) על עסקת הליסינג.

פורסם
ביטול השתתפות זה שאם הרכב הלך בתאונה או בהחזרת הרכב יש שריטה, בשני המקרים לא תחויב אגורה.

אכן המס לא רלוונטי, הכנסתי אותו למשוואה כנגד ליסינג מהעבודה ששם כן משלמים מס (גם שולי) על עסקת הליסינג.

אם הרכב הלך בתאונה יש מקיף לא?

לגבי השריטות ונזקים, כמה זה יכול להיות, אם הם נוטים להגזים אז אולי שווה מאשר לתקן לבד מאחר ופה בארץ דופקים דלתות בלי לחשוב פעמיים

פורסם

תלוי אם העסקה כוללת ביטוח או לא. לגבי נזקים בסוף התקופה ריאלי לקחת בחשבון השתתפות עצמית אחת (אם אין ביטול השתתפות כזאת)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

העסקה כמובן כוללת ביטוח אך יש השתתפות עצמית שאת זה "הביטול השתתפות" מכסה.

ביטול השתתפות עצמית כולל למעשה גם ביטוח דוח נזק בסיום ההתקשרות. בלא מעט מקרים ישנם פגיעות קלות של צבע וכדומה שבהחלטת חברת הליסינג הם רשאים לגבות תשלום לא נמוך, (יש חברות שזה עד גובה 2000 שקל לכל מוקד נזק!)

פורסם
תלוי אם העסקה כוללת ביטוח או לא. לגבי נזקים בסוף התקופה ריאלי לקחת בחשבון השתתפות עצמית אחת (אם אין ביטול השתתפות כזאת)

בדיוק כך, זה החישוב.

ביטול השתתפות מכסה עד מקסימום 2 אירועים לשנה.

הביטול לא נועד לקטסטרופות, בשביל זה יש ביטוח, הוא נועד למי שחושש מ2000 שקל למראה שהתגלחה למשל...

• תוכן חדש...