Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירוק מאיץ מזגן תדיראן 10a

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ניקיתי היום את הפילטרים של המזגן, וראיתי שעל המאיץ/מניפה יש כמות עצומה של לכלוך ועובש.

ריסוס מים לא עזר להוריד את הבוצה שדבוקה בין הכנפיים והפתרון היחידי זה פירוק ושטיפה בלחץ מים.

איך ניתן לפרק את המאיץ בלי לפרק את כת המזגן? לא מצאתי שום דרך כי הצלעות קרור יושבות עליו וצריך לנתק את כל הצנרת.

או אם למישהו יש רעיון אחר אשמח לשמוע.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

פורסם

הבעיה זה לא חומר כי ריססתי סנט מוריץ וזה לא עזר.

הבעיה שצריך לחץ כי זה דבוק.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

פורסם
יש חומר מיוחד שמערבבים עם מים ומרססים בדיוק לדברים האלה.

בשפת טכנאי המזגנים נקרא דגריזר למרות שאין שם שמן/גריז

אשמח ללינק לרכישה והוראות שימוש.

אצלי המצב די סביר, אבל כן מתחיל להצטבר לכלוך על המאיץ וסביבתו, ואני רוצה לנקות עוד לפני שזה מחמיר.

אשמח גם לדעת איך מונעים מזה לחזור בעתיד. אני מכיר את השיטה המסורתית של העברת המזגן למצב אוורור כמה דק' לפני הכיבוי, אבל אני לא המשתמש העיקרי שם - וקשה לאכוף זאת על אחרים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
אשמח ללינק לרכישה והוראות שימוש.

אצלי המצב די סביר, אבל כן מתחיל להצטבר לכלוך על המאיץ וסביבתו, ואני רוצה לנקות עוד לפני שזה מחמיר.

אשמח גם לדעת איך מונעים מזה לחזור בעתיד. אני מכיר את השיטה המסורתית של העברת המזגן למצב אוורור כמה דק' לפני הכיבוי, אבל אני לא המשתמש העיקרי שם - וקשה לאכוף זאת על אחרים.

בבקשה

http://www.dayan-rs.com/?CategoryID=2330

• תוכן חדש...