Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש בראש I30CW 2011 בפוקוס 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי כרגע יונדאי I30CW 2011 מהשכרה יש לי הצעה להחליף בלי להוסיף כלום לפוקוס סטיישן 2012 ליסינג - האם שווה להחליף? איזה רכב עדיף? יש גם אפשרות להוסיף 5000 שח לפוקוס 2013 ליסינג האם כדאי ומה עדיף תודה

פורסם

אף אחד לא נותן מתנות חנם - אם הוא מחליף אתך ראש בראש, זה אומר שהתמורה שהוא נותן לך טובה פחות ממה שהוא מקבל.

פורד פוקוס דור 3 מהשנים 2011-2014 פחות מומלצת, בגלל אמינות נמוכה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבעיה בפוקוס מהשנים הללו זה הגיר. זה לא השאלה אם הוא ילך, אלא מתי..... אמנם החברה הגדילה אחריות ואף מתקנת בחינם, אבל לך תדע עד מתי...

פורסם
הבעיה בפוקוס מהשנים הללו זה הגיר. זה לא השאלה אם הוא ילך, אלא מתי..... אמנם החברה הגדילה אחריות ואף מתקנת בחינם, אבל לך תדע עד מתי...

אחריות למחשב הגיר בלבד 240,000 ק"מ או 10 שנים, לגיר בכללי 5 שנים אם אני זוכר נכון.

אני לא חושב,שהעסקה להיט,צריך לחפש רכב אמין בתקציב.

מה שמפתה הוא,שהמגרשים של הליסינג מפוצצים ואפשר לקנות רכב כזה בזול ועוד עם אפשרות מימון אבל,צריך להיזהר ממלכודת הדבש הזו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...