Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HILL&TOE בסיאט לאון ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלימה בקו ישר בלבד! במהלך פניה האצה עדינה עד בינונית תלוי בחדות הפניה ובמיקום בתוך הפניה.

זה ב80% מהמקרים( בשאר המקרים זה הולכי רגל/רכב מלפנים וכל המפריע להשלים את הפניה במהירות.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אתה מאיץ ברציפות מהרגע שאתה מתחיל לסובב את ההגה ועד שאתה מחזיר אותו למצב ישר?

משום מה קשה לי להאמין שזה מה שאתה עושה בפועל. כדי לעשות את זה צריך להיכנס לפניה מאוד לאט מראש. ואם אתה אכן עושה זאת מבלי להיכנס לאט, אתה לא מקבל היגוי טוב כי אתה כבר במהירות גבוהה מדי וההאצה רק מגבירה אותה.

הנה דוגמה לביצוע פחות-או-יותר נכון בסגנון הנהיגה הזה:

[video=youtube;1dGVt8b5v1k]

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מאיץ בעדינות מתחילת הסיבוב ולקרת סופו יותר, הדרך כלל סיבובים כמו בכבישים שיורדים מאלומות לצומת כנרת(אם אתה מכיר) נכנס 50~(יש גם יותר, יש גם פחות תלוי כמה הסיבוב הדוק), כבישים כמו איזור מבוא חמה עם סיבובים חדים יותר אז בהתאם.

כיכרות כמעט אותו הדבר(טוב תלוי בכיכר גם בסביבות ה40 לכיכר רגילה, אני אבדוק היום בוודאות באיזה מהירות עם כביש פנוי).

שניה יש משהו לא תקין במה שאני עושה?!

פורסם

כן.

קודם כל, זה נשמע שאתה נכנס מהר מדי לפניה, בהתחשב בכך שאתה לפחות מנסה להאיץ דרכה ברציפות. כניסה נכונה לפניה היא מה שקובע את היכולת שלך לצלוח את הפניה כולה בצורה טובה, ובמידה והמהירות גורמת לך לפקשש את זה - אז אתה תאבד הרבה יותר מהירות ממה שהרווחת בזה שנכנסת במהירות.

מעבר לכך, כשאתה כבר במהירות יחסית גבוהה, הנסיון להאיץ רק מחריף את הבעיה, בוודאי אם ההאצה אינה חלשה. אם, כמו בסרטון, אתה נכנס מראש לאט ומאיץ יחסית בעדינות, יש לזה יתרון כי ההאצה (כשהגלגלים המניעים מופנים) מייצרת עוד כוח פניה. אבל ככל שאתה דוחק ברכב יותר על ידי כניסה מהירה יותר, הרכיב הצדי של ההאצה הולך וקטן, ואתה נשאר עם רכיב אורכי שבה על חשבון כוח הפניה של הצמיג.

פורסם

בפניה קצרה - כן.

בפניה ארוכה - לשמור על מהירות קבועה.

בפניה בירידה - לבלום חזק לפני הפניה, כדי שתוכל להחליש את עוצמת הבלימה בהדרגה תוך כדי סיבוב ההגה פנימה.

פשוט וקל.

• תוכן חדש...