Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חסכוני בדלק עד 43K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעונין ברכב עד 43K ידני, שיחסוך כמה שיותר בדלק, ישמש אותי נסיעות בתוך אילת מהמגורים למלון, עד 15K ק"מ ביום, נסיעה אחת הלוך ושוב לחודש/חודשיים מאילת לצפת.

שיהיה מזגן טוב בגלל החום.

פורסם

15 ק"מ בהנחה של 6 ימי עבודה בשבוע, מביא אותך ל-360 ק"מ בחודש.

תוסיף 1000 ק"מ לצפת וחזרה פעם בחודש, הגעת ל- 1360 ק"מ לחודש - כ-16,000 ק"מ בשנה בלבד.

(כמובן, החמרתי, ואם אתה עובד רק 5 ימים בשבוע / נוסע לצפת פעם בחודשיים, המספר נמוך יותר).

לא בטוח שמה שאתה צריך זה הכי הרבה חסכון בדלק. אתה אולי יכול לחסוך יותר כסף ברכב שיש לו ירידת ערך נמוכה, ברכב שיש לו אמינות גבוהה, או ברכב שיש לו ביטוח זול יותר (למשל, משהו זול יותר - אם תוותר על מקיף)

:turn-l:
פורסם

הייתי מחפש פיגו 108,סיטרואן c1 עם מנוע חלש יותר מהפיגו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פיאט פנדה ידנית במחיר זה כמעט חדשה תרכוש תוספת לכיסא הנהג מד״ר גב ותהנה

אני רכשתי באלנו ידנית חדשה איני בטוח אם תמצא החדשות במחיר זה כי הן דיי חדשות על הכביש גם האפ של פולקסוואגן או אחת מהקטנטת הזהות של סקודה / סיאט... תוכל ידנית במחיר קרוב

פורסם (נערך)

פיאט פנדה, פיאט פונטו איבו, סקודה פאביה, מיצובישי ספייס-סטאר, ניסן מיקרה.

תתחיל עם אלו ונתקדם...

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם

עם נסיעה מאילת לצפת תדרש לרכב עם קצת יותר ממנוע 1000 . אם בכל זאת תחפש רכב בנפח כזה קח בחשבון שזה סיוט .

אני הייתי מחפש משהו עם נפח לפחות של 1400 סמ"ק ידני , כמו פולו / איביזה / i20

פורסם
עם נסיעה מאילת לצפת תדרש לרכב עם קצת יותר ממנוע 1000 . אם בכל זאת תחפש רכב בנפח כזה קח בחשבון שזה סיוט .

מה הצריכת דלק של הרכבים הללו?

פורסם
פיאט פנדה ידנית במחיר זה כמעט חדשה תרכוש תוספת לכיסא הנהג מד״ר גב ותהנה

אני רכשתי באלנו ידנית חדשה איני בטוח אם תמצא החדשות במחיר זה כי הן דיי חדשות על הכביש גם האפ של פולקסוואגן או אחת מהקטנטת הזהות של סקודה / סיאט... תוכל ידנית במחיר קרוב

תוספות לפנדה צריך?

מערכת מולטימדיה, מה הנפח מנוע?

למה אתה ממליץ יותר על WV, Seat, Skoda

ולא על הצרפתיות?

פורסם
15 ק"מ בהנחה של 6 ימי עבודה בשבוע, מביא אותך ל-360 ק"מ בחודש.

תוסיף 1000 ק"מ לצפת וחזרה פעם בחודש, הגעת ל- 1360 ק"מ לחודש - כ-16,000 ק"מ בשנה בלבד.

(כמובן, החמרתי, ואם אתה עובד רק 5 ימים בשבוע / נוסע לצפת פעם בחודשיים, המספר נמוך יותר).

לא בטוח שמה שאתה צריך זה הכי הרבה חסכון בדלק. אתה אולי יכול לחסוך יותר כסף ברכב שיש לו ירידת ערך נמוכה, ברכב שיש לו אמינות גבוהה, או ברכב שיש לו ביטוח זול יותר (למשל, משהו זול יותר - אם תוותר על מקיף)

אפשר בבקשה דוגמה לרכב כזה?

פורסם

נסעתי באר-שבע תל אביב כל שבוע עם 4 אנשים ברכב בפיאט פנדה ולא היתה שום בעיה.

פורסם

באר-שבע תל-אביב לא דומה בכלל לצפת-אילת. אם כי במסלול של תל-אביב->אילת כבר ראיתי דבר יותר הזויים כמו זה

דווקא במסלול בינעירוני ארוך שכזה אפילו סופר מיני אוטומטית תתן צריכת דלק טובה בהחלט.

כאן אפשר לקרוא על חווייה טובה של נסיעה במכונית מיני לאילת. ( אגב סיאט מי או סיטי-גו בהחלט יתאימו למשימה )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...