Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ct200h לקסוס עם ק"מ גבוה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב, סוף סוף קבלתי החלטה שאני הולך על הct200h . הרכישה תתבצע דרך לקסוס סלקט, וזאת בגלל האחריות המורחבת ורמת ההשבחה.

הבעיה היא ששני הדגמים שאני מצאתי בתקציב שלי עומדים על 100 אלף קמ. שני הרכבים בשנתונים 13/14 שניהם יד ראשונה.

נכון שהרכב מאוד אמין, ונכון שיש אחריות, השאלה היא, האם לדעתכם אמורה להיות בעיה ברכב שעשה ק"מ כזה?

חשוב לציין הרכבים כולם טופלו במורשה בלבד.

כמות הנסיעה שלי תהיה סביב 20 אלף קמ בשנה.

המחיר שנדרש אגב הוא מחירון.

עריכה אחרונה על ידי OMER1986
תיקון
פורסם (נערך)

רכב היברידי בן 4 עם 100 אלף קילומטרים זה לא נחשב קילומטראז' גבוה.

אתה קונה רכב מלקסוס סלקט , ואחריות שלהם שווה כסף - מכאן מחיר המחירון. גם בשוק הפרטי לדגם הזה המחירים הם סביב המחירון.

אני לא חושב שצפוייה בעיה בעסקה כזאת. אם תקנה מודל 2013 עם 100 אלף קילומטרים, תמשיך לנסוע בקצב של 20 אלף קילומטרים בשנה - זה קצת יותר מהממוצע לרכבים בנזין בארץ.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על המענה המהיר.

ממה שאני מבין ממך, במידה ואני מתכוון להשאיר את הרכב אצלי סביב ה4 שנים..

אני לא אמור לחוות תקלות יוצאות דופן..

אגב, מישהו יודע לגבי הריפודי "עור" שבשנת 2013 סופקו על הרכב.. לפי הנציג לא מדובר בעור אמיתי , סוג של סקי מקורי מהמפעל בצבע כרמל..

השאלה האם הוא עמיד לאקלים שלנו?

פורסם

הרכב היום עם 100 אלף קילומטר, לפי הקילומטרז שלך ב4 שנים תגיע לאיזור ה180 אלף קילומטר.

בוודאי שאף אחד לא יוכל להגיד לך ש"לא תחווה בעיות מיוחדות" - בטווח קילומטרז שתגיע אליו בוודאי שייתכן שתחווה בעיות כאלו ואחרות(וגם ייתכן שלא) בסופו של יום מדובר במכונה ובקילומטרז הנ"ל יש יותר סיכוי לבלאי לרכיבים שונים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מחירון על ct200 עם ק"מ גבוה? לדעתי יש הרבה מקום למיקוח. אפילו שזה הטרייד של לקסוס.

ב 3 שנים הראשונות כולם כמעט מטפלים אצל היבואן בשביל לשמור על האחריות. לכן אין יתרון גדול לרכוש מהם. הם בסופו של דבר כמו כל חברת טרייד אחרת.

פורסם

יש כאן מישהו שנסע ממרכז לירושלים כל יום עם ct200. אומנם קצת גבוהה אבל קילומטראז' נראה לי בריא.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם
מחירון על ct200 עם ק"מ גבוה? לדעתי יש הרבה מקום למיקוח. אפילו שזה הטרייד של לקסוס.

ב 3 שנים הראשונות כולם כמעט מטפלים אצל היבואן בשביל לשמור על האחריות. לכן אין יתרון גדול לרכוש מהם. הם בסופו של דבר כמו כל חברת טרייד אחרת.

נכון שאינך מכיר את השוק של הדגם הספציפי?

ושוב - לא מדובר בקילומטראז' גבוה לרכב היברידי.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקיי אז איך אתה מסביר שביד 2 רכב 2014 יד 2 עם 49 אלף ק"מ מוצע במתחת למחירון ( ועוד בצבע לבן ). זה לא רכב שאמור להימכר במחירון. חוץ מזה אנשים לא מבינים שדווקא בסוכניות טרייד יותר קל להוריד במחיר מאשר אנשים פרטיים. אין שם אף אחד שקשור רגשית לרכב. הם פשוט רוצים להעיף מלאי. זה תקף לכל סוכנות.

פורסם
אוקיי אז איך אתה מסביר שביד 2 רכב 2014 יד 2 עם 49 אלף ק"מ מוצע במתחת למחירון ( ועוד בצבע לבן ).

לא רשום במודעה באיזו רמת גימור מדובר.

אם זה LUXURY - מבקשים מעל המחירון המשוקלל של יד 2.

אם זה PREMIUM - קצת פחות מאותו המחירון המשוקלל (כאשר כבר נגמר הטסט ).

• תוכן חדש...