Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולסווגן גולף 2000-2005 2.0 ליטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר הרבה זמן מעוניין בפולסווגן גולף שנת 2000-2005 כזה הצורה הישנה מנוע 2.0 מה אתם אומרים הרכב אמין? לא חשוב לי דלק העיקר הביצועים והחוזק של האוטו אני יסע איתו בערך 20 קמ ביום עצות לגבי מה חשוב לבדוק ברכב? תודה רבה

פורסם (נערך)

אין שום דבר מיוחד בביצועים - למרות מנוע 2000 הביצועים חלשים. נקודות חלשות מבחינת האמינות - הגיר האוטומטי וצריכת שמן במנוע גבוהה.

תחפש לך סובארו אימפרזה עם מנוע 2 ליטר - לפחות האמינות תהיה טובה יותר ( הביצועים בערך דומים ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ברכב בן 17 מה שחשוב יותר מהאמינות של הדגם זה התחזוקה של הרכב - בכל מקרה, לדעתי קשה לחזות אמינות של רכב כ"כ ישן - ייתכן ותנהג בו 5 שנים בלי תקלות וייתכן שתמצא את עצמך נכנס לתיקונים נונ-סטופ עד שימאס לך לראות את הכסף נשפך ממנו.

קשה לחזות את זה בגיל של הרכב שאתה מחפש.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מזדה לנטיס עם מנוע 2.0

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מחזק את דבריו של vladclar.

הייתה ברשותנו גולף 2000 עם מנוע 2.0 (115 כ"ס, 8 שסתומים) וגיר ידני כ-8 שנים עד שנגנבה.. :cry:

גם בזמנו, לא היה מדובר במנוע חזק או חדשני שכן הוא נלקח מפולקסווגן פאסט, בשנות ה-90.

הרכב היה זריז יחסית אך בגרסה האוטומטית הוא היה פחות זריז.

הרכב בוודאות זלל הרבה שמן.

פורסם

חשוב לי גם שהרכב יהיה יפה אני רוצה להשקיע בו לא באלי יונדאי גטס מעפנה או מאזדה לאנטיס מה אתם אומרים על האימפרזה ניו אייג 1.6?

פורסם

זה עיניין של טעם,

מבחינת מראה לדעתי הלנטיס או הגטס עדיפות משמעותית על האימפרזה המגושמת והקובייתית - אבל סך הכל מדובר ברכב מאוד אמין, דיי חלש ועם צריכת דלק לא להיט אולי עדיפה בידני.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
חשוב לי גם שהרכב יהיה יפה אני רוצה להשקיע בו לא באלי יונדאי גטס מעפנה או מאזדה לאנטיס מה אתם אומרים על האימפרזה ניו אייג 1.6?

הייתה לי אימפרזה 1.6 שנת 2004 ואני יכול לומר לך בוודאות שזה הרכב הכי משעמם שנסעתי עליו מימיי .

הוא 90 כ"ס , לוקח לו זמן להאיץ ולדעתי הוא גם לא ואוו מבחינת מראה אבל זה כבר טעם אישי .

בכל מקרה הרכב מאוד אמין אבל אני אישית לא הכי התחברתי .

Honda Civic 2006 1.6

פורסם

מוסיף על הסובארו שהצריכת דלק שלה רעה , בדרך כלל היה יוצא לי 1-10 ובתקופות מאוד טובות 1-11/12 גג כהנסיעות שלי 80% בין עירוני 20% עירוני (הייתי מודד ידני לא מחשב דרך וכו).

Honda Civic 2006 1.6

פורסם

לא צריך לזלזל, מכיר מקרוב וכבר שבע עשרה שנה בורה 2 ליטר אוטומטי 2001 עם למעלה מ 200K ק"מ. מנוע מאוד גמיש עם נתוני מומנט מעולים למנוע אטמוספרי, אוטו מוקפד מאוד, מאובזר יחסית לגילו המתקדם, בנוי לתלפיות ונוסע יופי. צריך להתקין מקרן לתיבת ההילוכים שבמקור סבלה מהתחממות יתר, לבדוק שמן מעת לעת ( אצלי צריכת שמן מזערית משהו כמו חצי קילו בין טיפולים ) וזהו. הספציפי שלי מגלה אמינות בהחלט טובה, מודע לכך שיש כאלו שנסיונם אחר ורע מזה שלי, אבל כל מכונית בגיל כזה בלי קשר למוצאה ולסמל שעל הגריל, היא סוג של הימור שתלוי בעיקר באופן בו טופלה בעבר וכן גם במזל.

• תוכן חדש...