Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעת מחיר Leon בסיאט (חיפה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה שאני יתעסק במערכת\יסתכל על השכנים כאשר יש רכב מלפניי במרחק בלימה מסוכן?

אני מבין את הטכנולוגיה ואפילו מעריך את זה שהיא שם, אבל לשלול רכב בגלל דבר כזה זה קצת פתטי..

אני יותר חשבתי שהמילה אופטימאלי זה לכיוון מערכות פסיביות, כמו כריות אוויר בקורות ובעוד מקומות שאין ברכבים "רגילים"

2 רכבים באותו מחיר שאחד מהם יותר מאובזר עדיף כמובן, לך תדע איך זה יציל אותך רוב התאונות הם במהירות נמוכה ובי אישית נכנסו מאחורה במהירות נמוכה אם היה להם בלימה אוטונומית לא היו נכנסים בי, ותאמין לי כל שני וחמישי אני רואה רכבים בעיר שעשו תאונה רק אתמול ראיתי 2. היום כל אחד מתעסק בטלפון אין מה לעשות גם אני וזה חזק מאיתנו אם זה להעביר שיר או להתקשר למישהו, לשלוח סמס או סתם להגביר את המזגן אתה מסיט את הראש לשניה וזה כל מה שצריך כדי להכנס במישהו.

PEUGEOT 206XS

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לא, גם אני חושב כמוך.

בניגוד לשאר אני חושב שהלאון היא אופציה לא רעה בכלל, תמורה טובה למחיר למרות שהיא מגיעה בלי מערכות בטיחות מתקדמות, המחיר הנמוך כרוך בויתור בתחום הזה. הביצועים טובים מאוד, נוחות נסעה טובה, בידוד רעשים לא רע ואבזור נוחות טוב ביחס למחיר.

אני כן הרגשתי את הפערים מול הגולף, נהגתי בשתיהן והגולף נוחה ושקטה יותר, הבדלי הביצועים לא מאוד קריטיים בעיני ויותר נהניתי מהגולף, אבל התוספת במחיר לא מוצדקת לדעתי.

חגבי אמינות, התיבה השתפרה רבות וכמות התלונות פחתה משמעותית, אני אישית מאוד מתחבר לאופי הפעולה המהיר שלה. גיר רציף כמו בסיוויק למשל לא בא בחשבון מבחינתי.

אני חושב שמאזדה 3 שווה בדיקה, היא מוצעת במחירים מעניינים ב-0 ק"מ והדגם הבסיסי שלה מאובזר היטב.

בפייסבוק של ערוץ הספורט העלו היום סרטון של יונדאי I30 החדשה שצולם בארץ. הרכב לפי מה שהם סיפרו מגיע מאוד מאובזר, כולל אבזור בטיחות. המנוע ברכב שצולם היה 1.4 טורבו, אולי שווה להמתין עוד קצת ולראות מה היא תציע.

אני אישית מאוד אהבתי את האימפרזה האצ'בק החדשה, היא מאוד נוחה ונעימה לנסיעה. מצד שני הביצועים לא מרשימים והיא לא תרגיש כמו "משהו עם כוח" להגדרתך, גם האבזור לא מצטיין (בלשון המעטה).

אתה חושב יותר מדי, 3 מופעי חושב? מה קרה? :) הכל ברוח טובה.

אני גם "חושב" שהליאון לא כזאת גרועה, מערכות בטיחות מתקדמות אכן חשובות, אך הן לא סוף העולם, הרכב קבל 5 כוכבי בטיחות ויש לזה סיבה,

אם סומכים רק על מערכות בטיחות מתקדמות אז בשביל מה לנהוג? לפני עשור היו נוהגים יות מאשר לסמוך על מערכות אלקטרוניות ממוחשבות.

בכל מקרה, גם לזה יש מחיר, היא זולה יותר מהמתחרות שכן מגיעות עם מערכות כאלה, הכוונה היא בסה"כ חבילה טובה של מה היא כן נותנת.

לגבי הDSG, לא יכול לחלוק, אך אם מטפלים כמו שצריך ונוסעים בצורה מתונה ולא מטורפת, בגיר כן מחזיק, באוקטביה של אח שלי המעבודה משנת 2014 1.2T כבר עם 110K ועד כה ללא תקלות בגיר, (חשוב לציין שרוב הנסיעות שלו הן ביעירוניות אך כוללות הרבה פקקים)

עריכה אחרונה על ידי boobleit
פורסם
2 רכבים באותו מחיר שאחד מהם יותר מאובזר עדיף כמובן, לך תדע איך זה יציל אותך רוב התאונות הם במהירות נמוכה ובי אישית נכנסו מאחורה במהירות נמוכה אם היה להם בלימה אוטונומית לא היו נכנסים בי, ותאמין לי כל שני וחמישי אני רואה רכבים בעיר שעשו תאונה רק אתמול ראיתי 2. היום כל אחד מתעסק בטלפון אין מה לעשות גם אני וזה חזק מאיתנו אם זה להעביר שיר או להתקשר למישהו, לשלוח סמס או סתם להגביר את המזגן אתה מסיט את הראש לשניה וזה כל מה שצריך כדי להכנס במישהו.

מסכים לחלוטין, אם יש, צריך להעריך את זה (ואפילו אמרתי את זה)

אבל לטעמי אני לא ישלול רחב בגלל שאין לו עצירה אוטונומית.. נו באמת.. חשבתי זה טכנולוגיה אחרת.

פורסם

לגבי הצעת המחיר שקיבלת,

הליאון הוצעה לי ב119, לא זוכר לגבי הצבע.

בשנה שעברה, אני חושב שבימי מכירות היא גם נמכרת ב116 לדגם 1.2

פורסם
זה המחיר שלה.

במחיר הזה אתה מקבל רכב לא אמין עם אבזור מביך, בדגש על אפס אבזור בטיחותי אקטיבי, אחריות בזיונית של שנתיים שגם בהן אתה תזכה לשירות הגרוע במדינה.

גם בגולף אתה תהנה מאותה רמת שירות אפסית ואמינות מפוקפקת במיוחד אבל לפחות יהיה לך רכב מעודן ונוח יותר עם רדאר שיתן לך בלימת חירום אוטונומית ובקרת שיוט אדפטיבית בנוסף לאחריות אלמנטרית של שלוש שנים.

במחיר של הגולף כבר יש אופציות אחרות ומוצלחות יותר.

מה שיותר בזיוני זו התגובה שלך.

תגובה שכל כולה מונעת מרגש שנאה (או קנאה), סילופי עובדות ושקרי דעות קדומות.

מקווה בשביל פות"ש שהתגובות שלך לא יהוו משקל בבחירתו את הרכב הבא.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

גם אני לא חושב שהיעדר מערכת לבלימה אוטנומית זו סיבה לוותר על רכב. לא מדובר בכרית אויר או מערכת בקרת יציבות. זה נחמד אם יש - אבל ממש לא משהו לפסול בגללו.

פורסם

בכמה מוצעת הגולף? אתה לא יכול להשוות בין הגולף ללאון, האבזור הבטיחותי לא קיים בלאון, לדעתי זה חשוב מאוד, גם השלדה בשניהם mqb, אבל בגוף יש מתלה נפרד, ואילו בלאון אחוד, כך שאתה משלם פחות אבל גם מקבל פחות, דווקא מבחינת איכות שניהן דומות, וההבדלים הם בעיקר סוביקטיביים

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם
מה שיותר בזיוני זו התגובה שלך.

תגובה שכל כולה מונעת מרגש שנאה (או קנאה), סילופי עובדות ושקרי דעות קדומות.

מקווה בשביל פות"ש שהתגובות שלך לא יהוו משקל בבחירתו את הרכב הבא.

אתה כנראה קורא סלקטיבית את כל שרשורי התקלות ברכבים האלה (או יותר נכון לא קורא).

יש לה יותר משנתיים אחריות? זה שקר? דיעה קדומה? סילוף? שנתיים נראית לך משהו שהוא מעבר לבזיוני בזמן שכל האחרות מקבלות 3-5 שנים אחריות?

האם אתה חושב שהשירות של צ'מפיון מוטורס טוב יותר מהשירות של יבואנים אחרים? יש לך בכלל נסיון רלוונטי? כל מי שקנה כמה רכבים חדשים בחיים שלו והיה זקוק לשירות יודע את התשובה לזה...

לעניין רגשי הקנאה העזים, אתה הרי לא מכיר אותי. יש לי שני רכבים בחניה ואתה מוזמן לעשות חיפוש אחורה ולהסיק בעצמך. ואגב, בתור מישהו שקנה ליאון ומנסה לגרום לאחרים לחזור על הטעות שלו בשביל לקבל חיזוק, זה קצת מצחיק שאתה מטיח האשמות פסיכולוגיות על רגשנות.

פותח השרשור יעשה שיעורי בית ויסיק מסקנות בהתאם למידת ההבנה שלו.

פורסם
אתה כנראה קורא סלקטיבית את כל שרשורי התקלות ברכבים האלה (או יותר נכון לא קורא).

יש לה יותר משנתיים אחריות? זה שקר? דיעה קדומה? סילוף? שנתיים נראית לך משהו שהוא מעבר לבזיוני בזמן שכל האחרות מקבלות 3-5 שנים אחריות?

האם אתה חושב שהשירות של צ'מפיון מוטורס טוב יותר מהשירות של יבואנים אחרים? יש לך בכלל נסיון רלוונטי? כל מי שקנה כמה רכבים חדשים בחיים שלו והיה זקוק לשירות יודע את התשובה לזה...

לעניין רגשי הקנאה העזים, אתה הרי לא מכיר אותי. יש לי שני רכבים בחניה ואתה מוזמן לעשות חיפוש אחורה ולהסיק בעצמך. ואגב, בתור מישהו שקנה ליאון ומנסה לגרום לאחרים לחזור על הטעות שלו בשביל לקבל חיזוק, זה קצת מצחיק שאתה מטיח האשמות פסיכולוגיות על רגשנות.

פותח השרשור יעשה שיעורי בית ויסיק מסקנות בהתאם למידת ההבנה שלו.

על ניסיוני תוכל להווכח בחקירה ברוורס גם כן. לא קניתי את הלאון כדי ש"נהגים" כמוך ילטפו לי את השכם, אלא כי מדובר ברכב מצוין וכמובן, מאובזר.

ברור לנו שאתה כנהג שרגיל להתעסק בכל דבר חוץ מנהיגה, צריך מערכות "מצילות חיים" שיכנסו לתמונה בכל פעם שאתה עושה פאדיחה בשיטוט בין האימוג'יז האפשריים לתגובה בוואצפ, אבל לנהג שפאקינג רוצה לנהוג ומשאיר את מכונת הגילוח בבית הלאון, לצד ה308, הגולף, ה-3 וכו' מתחרה ראויה.

אתה כלכך אובססיבי לבקרת שיוט אקטיבית, קנה ספורטאז', תוכל לישון בנסיעה לעבודה על כביש 6 ותגיע לשם בחיים.

היבואן חרא, תקופת האחריות מביכה. אז מה? ברכב עסקינן, לא בצ'מפיון. ואם כבר ברכב עסקינן, בלאון המדוברת יש מנוע 1.4 150כ"ס שהוא ממשיך דרכו של ה125 כ"ש שידוע כאמין. גם על הdsg כבר אין תלונות כבעבר, ורוב הרעש נובע מעברו. לא נקנה צרפתיות כי בסוף המילניום הקודם מערכות החשמל עבדו רק בסופ"ש? לא נקנה יפניות כי בתחילת המילניום כל הדאשבורדים שלהם ושל איטלקיות התנפחו?

תזהר שלא תצטרך את עזרתו של היבואן שלך כשתתפתח תקלה משביתה בפיאט שלך אותו יבואן שסירב להחליף טורבו שנפח נשמתו, או קלאצ'ים שהלכו לאחר 30 אלף ק"מ.

על כל אחד אפשר לזרוק חרא, השאלה על מי הריח נשאר ומי הולך איתו ברחוב בגאווה.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אז זה לא שקר/סילוף/דיעה קדומה שיש לליאון שנתיים אחריות, שאין לה מערכות בטיחות מתקדמות ושהשירות של צ'מפיון גרוע במיוחד? נרגעתי...

שאר הדברים שלך הם גבב. זרם תודעה. אתה לא מכיר אותי ואתה מחרטט את עצמך לדעת.

פורסם

לא, אלו לא שקרים מוחלטים.

סילוף זה שהלאון מאובזרת בצורה מביכה.

שקר ודעה קדומה זה שהלאון לא אמינה.

אתה כנראה בדיוק כותב לי על כסא הנהג בדרך מהעבודה, אז בהתחשב בזה שבריקשה שלך אין מערכות בטיחות אקטיביות אפסיק את הדיון לבל יאשימו אותי בהריגה.

פורסם

לא עובדים אצלנו בתשעה באב ולכן אני כותב מהבית, אני מניח שב"ריקשה" אתה מתייחס לפיאט (כי הרכב השני חזק משמעותית) אבל לפיאט שלי דווקא יש מערכות בטיחות אקטיביות ואתה לא צריך להפסיק את הדיון בגלל שיאשימו אותך בשום פשע אלא רק משום שאתה חרטטן כרוני.

פותח השרשור יעשה את שיעורי הבית שלו ויחליט בהתאם למידת ההבנה שלו אם הוא מעוניין לקנות את הרכב או לא.

פורסם

מובילאיי זו לא מערכת בטיחות אקטיבית. נהפוכו.

זה בסדר אם נציג של צ'מפיון לא שלח לך את מתנת יום ההולדת בזמן, אבל אתה לא חייב להשתפך על כל תוצרת וואג כי נעלבת מהיבואן.

פורסם

אלון כמו שכשאתה קונה בית אתה קונה הרבה יותר מ4 קירות, גם כשאתה קונה רכב זה יותר מה4 גלגלים ומנוע.

זה שאתה מעדיף לשים יד על העיניים ולא לראות את התקלות שעדין ישנן, את האחריות המביכה, זה שהרכב נעדר ממערכות בטיחות שמגיעות כסטנדרט ברכבים של 60 אלף שח... הכל סבבה.

רק אל תמכור את הסיפורים על גבר מאצ'ו שלא צריך שום מערכת בטיחות כי הוא כזה קאליבר... לא יודע איך להגיד לך את זה אבל אתה רק בנאדם, וכיאה לאדם, מפשל לפעמים.

להרבה מחברי הפורום יש רשימת שיקולים הרבה יותר ארוכה מהרכב מאשר הנאת נהיגה, ובזה קשה להאשים אותם.

בקיצור זה סבבה לבוא ולומר את דעתך, אבל מכאן ועד לקשקש שמערכות בטיחות זה למוגבלים, להגיד בנחרצות שלרכב אין תקלות רחבות היקף, לקרוא לרכבים של אחרים ריקשות.

ההתהנגות שלך מתאימה יותר לילדים ביסודי שמתווכחים למי יש אח יותר חזק.

פורסם

אלון, לפיאט טיפו האצ'בק יש רדאר (תוצרת בוש) שמספק בלימה אוטונומית ובקרת שיוט אדפטיבית. מובילאיי זה מה שהציעו לפותח השרשור עם הלאון ואני מסכים איתך שזו לא מערכת בטיחות אקטיבית אלא בזיון. ואגב, בפיאט טיפו שלי יושב מנוע 1.4 טורבו ולמרות שהיא לא מכונית ספורטיבית בשום אופן, היא רחוקה מאוד מלהיות ריקשה אבל כהרגלך, אתה מחרטט בלי שיש לך מושג ירוק.

מנציג של צ'מפיון אני לא מצפה לכלום למעט זה שהוא יעשה את העבודה שלו באופן המקובל אבל לצערי, בדיוק כמו עם האחריות, מה שאתה מקבל אצל צ'מפיון זה משמעותית מתחת למה שאתה מקבל אצל האחרים והנקודה הזו רלוונטית מאוד כי זה דבר אחד לקנות רכב עם בעיות אמינות כשיש לך אחריות ארוכה ושירות טוב וזה דבר אחר כשהאחריות בזיונית והשירות מזעזע, כמו במקרה המדובר.

• תוכן חדש...