Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תהליך בקבלה לעבודה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי שאלה אשמח להתייעץ פה אולי מישהו מבין יותר ממני. :wink:

לפני חודש ניגשתי לראיון עבודה ראשון בחברת מחשבים לפרויקט זמני.

אמרו לי שעברתי מבחינתם והזמינו אותי לאחר שבוע, למבדק אמינות שגם אותו עברתי בהצלחה.

מאז המבדק אמינות כול הזמן יש תירוצים לתחילת עבודה משוערת מצד מחלקת משאבי אנוש.

אמרו לי לפני שבועים שהשבוע הזה יתחיל הפרויקט לאחר שבוע עוד שבוע וכבר חודש אני באוויר.

האם זה מקובל דבר כזה בשוק העבודה?

תודה רבה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

מדובר בחברה גדולה?

בחברות גדולות הדברים זזים לאט. גם לי קרה משהו דומה במקום עבודה הקודם שלי. עברתי את כל הראיונות אבל תחילת העבודה בפועל הייתה כחודש וחצי אחרי שהודיעו לי שהתקבלתי.

בשלב מסויים הפסקתי לחכות והמשכתי לחפש עבודה, אבל רצה הגורל ולא מצאתי מקום אחר בזמן הזה.

לדעתי, תמשיך לחפש לפחות על אש קטנה, חבל על הזמן שלך אם בסופו של דבר "הפרוייקט יתבטל".

פורסם

כשמדובר בפרוייקט זמני שעוד לא התחיל גם תמיד יש אפשרות שהוא יידחה מאלף ואחת סיבות וזה יקרה יותר מפעם אחת וגם תמיד ישנה אפשרות שהפרוייקט יפול ברגע האחרון.

זה שהתקבלת לא אומר שאיכפת להם ממך והם יכולים גם למשוך אותך כל עוד לא נתנו לך תאריך מוסכם לתחילת עבודה.

תחפש במקביל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לכולם.

מדובר בחברת מיקור חוץ גדולה יחסית.

כן אני מחפש עדיין אבל חוקית זה מקובל נגיד לא לתת תשובה ולהשאיר מועמד חודשיים נניח?

זה נראה לי קצת לא הגיוני.

פורסם

חברות מיקור חוץ - אני קורא להן אימפריית הרשע

מקבלים על עובדים SLA עצום ומשלמים משכורות רעב ומתייחסים אל העובדים כמו אל משאב זול.

יש חריגים כמובן אבל בגדול - אני רק שומע מיקור חוץ, נהיה לי רע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן גם אני שמעתי פה ושם עבדתי בעבר במיקור חוץ אבל היה לא רע בכלל.

זה כנראה תלוי היכן.

אני אמשיך לחפש עבודה במידה ואמצא עד אז.

פורסם

כל עוד הם לא קבלו את הפרויקט, הם לא יעסיקו אותך.

מבחינתך כל עוד הם לא חתמו איתך על חוזה והתחלת לעבוד, אתה מובטל ומחפש עבודה אחרת

פורסם
תמשיך לחפש לפחות על אש קטנה

למה על אש קטנה, שיחפש כרגיל.

אם ימצא משהו אחר יותר טוב, מצויין.

אם ימצא משהו אחר פחות טוב, יצטרך להחליט האם לקחת או לחכות.

פורסם
כל עוד הם לא קבלו את הפרויקט, הם לא יעסיקו אותך.

מבחינתך כל עוד הם לא חתמו איתך על חוזה והתחלת לעבוד, אתה מובטל ומחפש עבודה אחרת

תודה.

אני יודע שאני מחפש כרגיל.

אין חוק כזה שחייב להודיע למועמד אם התקבל לעבודה או לא תוך זמן מסוים?

פורסם
תודה.

אני יודע שאני מחפש כרגיל.

אין חוק כזה שחייב להודיע למועמד אם התקבל לעבודה או לא תוך זמן מסוים?

אין להם בעיה לשלוח לך מכתב שלא התקבלת כדי לעמוד בדרישות החוק, זה לא ממש עוזר לך:

״אנו מודים לך על הצעת מועמדותך

לצערנו, אין בארגוננו משרה פנויה ההולמת את כישוריך כרגע, אולם אנו שומרים את פרטיך

במאגר המועמדים לעבודה בארגוננו; ואם תתפנה משרה מתאימה, נפנה אליך.

אנו מאחלים לך הצלחה.״

פורסם
חברות מיקור חוץ - אני קורא להן אימפריית הרשע.

תלוי בחברת מיקור חוץ ולמי היא נותנת שירות.

את העבודה הנוכחית שלי התחלתי דרך חברת אאוטסורסינג. אחרי כשנה וחצי ראו שאני טוב במה שאני עושה, וקיבלו אותי להיות עובד במשרה מלאה אצל אותו הלקוח של חברת מיקור חוץ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...