Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן בתקציב 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

אני מחפש רכב משומש בתקציב של 30K +- אך מעדיף לא לחרוג מהתקציב .

עד עכשיו נהגתי ביונדאי אקסנט 2006 שנמכרה לפני כמה ימים

השימוש - נסיעות קצרות לעבודה + מדי פעם מחוץ לעיר , יציאות וכו' , לא משהו מיוחד - שימוש סטנדרטי לחלוטין!

מחפש מכונית צעירה\ קטנה - לא משהו ארוך :D

עשיתי בידוק בימים האחרונים וראיתי שהאופציות בתקציב שלי

סוזוקי אלטו - יונדאי I10 ושברולט ספארק

לאחר בדיקה נוספת הגעתי למסקנה שהאלטו הכי משתלמת (אני לא ממש מבין גדול ברכבים)

ישנם 2 דברים שמפריעים לי באלטו ואין לי מושג האם הם באמת רצינים

1.האוטו נראה ממש קטן מאחורה - כיאלו בקושי 2 אנשים נכנסים

2.מנוע 1000 - נשמע נמוך מאוד אבל האוטו קטן אז אין לי ממש מושג איך זה מתנהל

קודם כל רציתי לדעת מה דעתכם בכללי על הסוזוקי כי ראיתי לא מעט כאלה ביד 2 - שנתון 2011-2012 יד 1-2 , קילומטרז נמוך וכו' .

ולדעתכם האם ישנם רכבים נוספים הנכנסים בתקציב ?

במידה ויש רכב מסוים שמצריך תוספת תשלום לא גדולה והתמורה משתלמת - אז אולי אשקול להוסיף עוד קצת כסף.

תודה רבה.

פורסם

האחורה אכן קטן וברשיון רכב מותרים להסעה רק 2 נוסעים מאחור. הרכב ערום מבחינת אבזור והנוחות לא בשמיים.

בגרסה הידנית הרכב מאוד חסכוני והביטוח גם.

אפשר להגדיר את הרכב הזה כמצטיין בהגעה ממקום א' לב' בצורה זולה ואמינה, מעבר לכך אין המון.

דבר זה נכון גם לגבי פיגו 107, טויוטה אייגו וסיטרואן c1.

כל עוד אתה נוסע לבד או עם עוד אדם יחיד המנוע מספק סחיבה מספקת עקב המשקל הנמוך.

לגבי פנדה אין לי ניסיון איתה

האם ידני זו אפשרות מבחינתך?

פורסם
האחורה אכן קטן וברשיון רכב מותרים להסעה רק 2 נוסעים מאחור. הרכב ערום מבחינת אבזור והנוחות לא בשמיים.

בגרסה הידנית הרכב מאוד חסכוני והביטוח גם.

אפשר להגדיר את הרכב הזה כמצטיין בהגעה ממקום א' לב' בצורה זולה ואמינה, מעבר לכך אין המון.

דבר זה נכון גם לגבי פיגו 107, טויוטה אייגו וסיטרואן c1.

כל עוד אתה נוסע לבד או עם עוד אדם יחיד המנוע מספק סחיבה מספקת עקב המשקל הנמוך.

לגבי פנדה אין לי ניסיון איתה

האם ידני זו אפשרות מבחינתך?

ידני לא אפשרות .

נשמע כיאלו האלטו ממש מגבילה מבחינת מקום \ כמות נוסעים - אילו עוד מכוניות מומלץ בתקציב הזה ? אפילו מכוניות ארוכות - אני מתחיל לבדוק אופציות אחרות ... אולי כן שווה להביא משהו ארוך \ גדול יותר ?

פורסם

אלטו רכב מאוד לא בטיחותי, לא הייתי קונה.

סוזוקי סוויפט/ספלאש או דייהטסו סיריון- מה שתמצא הכי מוקדם והשמור מביניהן תקח.

יונדאי I10/מיצובישי ספייסטאר- צריך לבדוק אילו שנתונים אם בכלל נכנסים בתקציבך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ניסאן מיקרה 2011-2012 גם יותר "אוטו" וגם חסכונית לא פחות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אלטו רכב מאוד לא בטיחותי, לא הייתי קונה.

סוזוקי סוויפט/ספלאש או דייהטסו סיריון- מה שתמצא הכי מוקדם והשמור מביניהן תקח.

יונדאי I10/מיצובישי ספייסטאר- צריך לבדוק אילו שנתונים אם בכלל נכנסים בתקציבך.

ספלאש וסוויפט יקרות

ספייס סטאר לא נכנס בתקציב

יונדאי I10 כן נכנס - השאלה איזה שנתון מומלץ ?

אני לא רוצה להיות נעול על שום דבר - אני פתוח להצעות לכל רכב אוטומט - עד 30 אלף שנתון גבוה , קילומטר נמוך , יד נמוכה

פורסם

תשקול 107\C1 רובוטית. מאוד חסכונית ותמורה עדיפה מאלטו (אלטו זה קטנוע עם 4 גלגלים).

בתקציב כזה הייתי רודף אחרי שנות כמה שיותר גבוה ואמינות משאר על מרווח מאחורה.

הייתי שוקל על להתפשר על הגודל לאור העובדה ששקלת את אלטו בתקציב כזה אתה יכול להביא רכב קטן 2011\2012 ואם תרצה סופר מיני אתה כבר תצטרך לרדת ל2008 ומטה ואני לא הייתי ממליץ לאבד 4-5 שנים בשנות אם אתה לא באמת צריך את הגודל.

פורסם

מה זה לעזאזל רובוטית חח

ולאיזה חברה שייך הדגם הזה C1/107 ?

אני גם חושב שעדיף 2011- 2012 - אז אם אלטו מה עוד נכנס בתקציב הזה?

פורסם
מה זה לעזאזל רובוטית חח

ולאיזה חברה שייך הדגם הזה C1/107 ?

אני גם חושב שעדיף 2011- 2012 - אז אם אלטו מה עוד נכנס בתקציב הזה?

גיר רובוטי זה גיר עם 2 פדלים כמו אוטומט אבל זה בעצם גיר ידני שהמחשב מעביר לך הילוכים.

c1 זה סיטרואן 107 זה פג'ו. שני הרכבים הם אותו הרכב בדיוק אבל עם סמלי חברות שונים. יש גם את האייגו (אותו הרכב בדיוק עם סמל של טויוטה) אבל לא ממליץ כי הוא יקר יותר ללא שום סיבה.

פורסם

אם לא אהבת את האלטו אין לך מה להסתכל לכיוון של 107/c1.

גם הן צפופות וחסרות אבזור - לטעמי גם העיצוב הפנימי מתאים יותר לפינת משחק של ילדים.

לפי מה שאתה מספר נדמה שהנסועה השנתית שלך תהיה יחסית נמוכה לכן אין צורך לשים את החסכון בדלק בטופ של השיקולים, שכן זה בסך הכל יהיה הבדל של כמה מאות שקלים בשנה.

אם אין בכוונתך למכור את הרכב שתקנה בשנים הקרובות, הייתי ממליץ לך לחפש דווקא את הרכבים שעשו צניחה חופשית במחירון בלי סיבה מוצדקת.

לדוגמא פיג'ו 301. הסיבה שהמחירון שלה צונח היא אותה סיבה שכל מי שקורא את שורה זו מעקם את הפרצוף בתמיהת "מההה?".

ה301 זה רכב שהוא טוב - נוח מאוד, אמין (מנוע וגיר וותיקים ומוכרים), מרווח ביחס למחיר ואפילו צריכת הדלק בסדר, אז איפה הקאץ?

הרכב בסדר גמור - אך לא מתבלט באופן מיוחד באף קטגוריה, מה שגורם לביקוש שלו להיות נמוך ולמחיר לצנוח.

את הפיזו הספציפית הבאתי כדוגמא אך יש עוד מספר רכבים כאלה שמהווים לאנשים כמוך הזדמנות לקנות ב30-35 אלף ש"ח רכב צעיר בשנים שמציע הרבה יותר מכל הרכבים ה"מוכרים".

פורסם

גם הן צפופות וחסרות אבזור - לטעמי גם העיצוב הפנימי מתאים יותר לפינת משחק של ילדים.

לפי מה שאתה מספר נדמה שהנסועה השנתית שלך תהיה יחסית נמוכה לכן אין צורך לשים את החסכון בדלק בטופ של השיקולים, שכן זה בסך הכל יהיה הבדל של כמה מאות שקלים בשנה.

אם אין בכוונתך למכור את הרכב שתקנה בשנים הקרובות, הייתי ממליץ לך לחפש דווקא את הרכבים שעשו צניחה חופשית במחירון בלי סיבה מוצדקת.

לדוגמא פיג'ו 301. הסיבה שהמחירון שלה צונח היא אותה סיבה שכל מי שקורא את שורה זו מעקם את הפרצוף בתמיהת "מההה?".

ה301 זה רכב שהוא טוב - נוח מאוד, אמין (מנוע וגיר וותיקים ומוכרים), מרווח ביחס למחיר ואפילו צריכת הדלק בסדר, אז איפה הקאץ?

הרכב בסדר גמור - אך לא מתבלט באופן מיוחד באף קטגוריה, מה שגורם לביקוש שלו להיות נמוך ולמחיר לצנוח.

את הפיזו הספציפית הבאתי כדוגמא אך יש עוד מספר רכבים כאלה שמהווים לאנשים כמוך הזדמנות לקנות ב30-35 אלף ש"ח רכב צעיר בשנים שמציע הרבה יותר מכל הרכבים ה"מוכרים".

תודה ! אבדוק על הפיזו!

אילו עוד רכבים אתה ממליץ?

פורסם (נערך)

מהגיר הרובוטי של אייגו ואחיותיה הצרפתיות הייתי נמנע- בעיר מדובר ברכב עם נסיעה לא הכי נוחה,חלקה ונעימה כי מדובר בגיר רובוטי חד מצמד,שכאשר הוא לא תקין הוא יבעט בך תרתי משמע ולמי שלא רגיל לגיר הזה,זה יהיה רע שבעתיים)

בדוק שוב אפשרות לעניין הסוויפט גם אם תקנה 2010-11 ולא 2012-13 זה עדיף מלקנות פחון.(ואלטו עונה להגדרה של פחון) והסוזוקי,שמרווחת ובטוחה יותר ממנה (על אף שלא החזקתי כזו לשכן שלי הייתה והרכב אמין בטירוף,מנוע 1500 וחסכוני יחסית לעומת שאר השתייניות).

סיריון 2010 ואולי אפילו 2011 יכנסו בתקציב- נכון,שהרכב טיפה מיושן ו2011 היה שנת ייצור אחרונה שלו אך אין מה להיבהל כי הוא חולק מכללים משותפים עם טויוטה יאריס היקרה ממנו ושלא בצדק כך שאין בעיה. (ואולי אני טיפה משוחד כי עזרתי לאחי הקטן לקנות 2008 עם ק"מ מצחיק-56,000 ועוד רכב שטופל במורשה,רכב מעולה שנקנה באלפייה פחות ממחירון בגלל ליקויים קטנים).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בתור אחר שמחזיק 301, אכן די מבואס ממצב השוק, אך תאכלס, מדובר ברכב מצויין,

קניתי אותו בגלל שלא מצאתי את האיכות הכוללת באף רכב אחר, אחרי שעשיתי עליו נסיעת מבחן באותה תקופה, לא אפרט איזה, אם תרצה אתן יותר פרטים בהודעה פרטית.

אך אם חשוב לך לקנות ולמכור אחרי תקופה קצרה בלחץ, אל תתקרב, מדובר ברכב עם שוק שפשוט לא קיים.

פורסם
מהגיר הרובוטי של אייגו ואחיותיה הצרפתיות הייתי נמנע- בעיר מדובר ברכב עם נסיעה לא הכי נוחה,חלקה ונעימה כי מדובר בגיר רובוטי חד מצמד,שכאשר הוא לא תקין הוא יבעט בך תרתי משמע ולמי שלא רגיל לגיר הזה,זה יהיה רע שבעתיים)

בדוק שוב אפשרות לעניין הסוויפט גם אם תקנה 2010-11 ולא 2012-13 זה עדיף מלקנות פחון.(ואלטו עונה להגדרה של פחון) והסוזוקי,שמרווחת ובטוחה יותר ממנה (על אף שלא החזקתי כזו לשכן שלי הייתה והרכב אמין בטירוף,מנוע 1500 וחסכוני יחסית לעומת שאר השתייניות).

סיריון 2010 ואולי אפילו 2011 יכנסו בתקציב- נכון,שהרכב טיפה מיושן ו2011 היה שנת ייצור אחרונה שלו אך אין מה להיבהל כי הוא חולק מכללים משותפים עם טויוטה יאריס היקרה ממנו ושלא בצדק כך שאין בעיה. (ואולי אני טיפה משוחד כי עזרתי לאחי הקטן לקנות 2008 עם ק"מ מצחיק-56,000 ועוד רכב שטופל במורשה,רכב מעולה שנקנה באלפייה פחות ממחירון בגלל ליקויים קטנים).

מה שאתה אומר לי בעצם - תחסוך עוד קצת ותביא סוויפט או משהו אחר בתקציב עדיף מאשר ללכת על האלטו שנתון 2011-2012 ?

האלטו עד כדי כך "פח" כמו שאתה מציין ? אני מכיר לא מעט שמתמשים ברכב ומאוד מרוצים ...

• תוכן חדש...