Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 מחממת רגליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ב206 1.6 ידני 2001

יש חום שיוצא לכיוון הרגליים של הנהג, בלי שום קשר למזגן, פשוט יוצא חום לכיוון הרגליים, האם זה תקלה או שככה זה ברכב הזה?

פורסם

תקלה.

בקונסולה המרכזית יש כפתור שבורר בין חימום לקירור. כשבוחרים חימום - נפתח שסתום, ומים ממערכת הקירור של המנוע זורמים דרך רדיאטור פנימי, שנמצא מאחורי הדשבורד. אוויר החימום זורם דרך הרדיאטור הזה ומחמם את חלל האוטו.

כנראה שהשסתום הזה לא נסגר כמו שצריך, או שצריך לכוון את הכפתור הבורר (אני לא יודע אם ב-206 הכפתור שולט מכאנית או חשמלית על השסתום).

קיימת אפשרות שהשסתום נתפס בגלל לכלוך ו/או אבנית ו/או קורוזיה במערכת הקירור, ואז הבעיה שהזכרת היא סימפטום של בעיה רצינית יותר.

דייקנות היא הכישרון לנחש בכמה הצד השני יאחר

פורסם

ברז חימום היה קיים במכוניות עד שנות ה 80-90.

במכוניות מודרניות אין ברז חימום, נוזל קירור זורם בכל המערכת כל הזמן.

ניתוב אוויר חם/קר מתבצע על ידי הזזת מדפים בלבד.

פורסם

יש מגן שיושב מעל הצינורות שיוצאים מרדיאטור החימום.

אצלך הוא קיים?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

כמו שכתב אלעד ישנו מגן המפריד בין רדיאטור החימום הפנימי לבין אזור הדוושות

הבעיה שקשה מאוד למצוא את המגן הזה

פורסם

גם אצלי זה קיים בפיזו 206 כאשר הבורר על חום אפילו אם המפוח לא עובד.מתחיל להיות חם ברגליים. פשוט תסובב את המתג לקור והכל יסתדר

Sent from my LG-D722 using Tapatalk

פורסם

המזגן על קור, ועובד.

יש חום לכיוון הרגליים עדיין, חום לא סביר בעליל, לא חום שיוצא מפתח של המזגן, חום שמגיע מאזור המנוע, כאילו שחסר איזה בידוד בדרך, אבל אני לא מכיר 206 כדי לראות את ההבדל אם חסר לי משהו או לא.

פורסם

כמה זמן הרכב אצלך? התופעה החלה לאחר תחזוקה כלשהי?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

יש לי את אותו הסיפור בmini one

תמיד המיקום הזה חם, ולא משנה אם הבורר על קור וכו'.

אולי חום שנפלט מהגיר, אין לי מושג.

• תוכן חדש...