Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפחתה ממשקל הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדבר הכי פשוט הוא הוצאת כל דבר שהוא לא הכרחי מהבגאז', פעמים רבות אנשים מאחסנים בבגאז' עולם ומלואו. לאחר מכן ניתן להוציא את הגלגל הרזבי וכל מה שנלווה אליו, אך כדאי להצטייד בקומפרסור וספרי לסתימת חורים במקרה של פנצ'ר.

פורסם

חיטוט יסודי למציאת שאריות העיתונים והבמבה ברחבי הרכב זה רעיון מצוין.

להוציא מזגן זה קצת קיצוני, אבל גם יפחית מהמשקל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
חיטוט יסודי למציאת שאריות העיתונים והבמבה ברחבי הרכב זה רעיון מצוין.

להוציא מזגן זה קצת קיצוני, אבל גם יפחית מהמשקל.

בקשר לבמבה אין צורך זה לא רכב משפחתי או משהו כזה שנוסעים בו ילדים קטנים כל יום לגן או לבית ספר :-)

ובקשר למזגן זה לא בא בחשבון בקיץ בלי מזגן זה בעייה רצינית

שינוי דרסטי במשקל הרכב נעשה ע"י שריפת השלדה(לא צוחק,הראו את זה באגו על מכוניות שמכינים לראלי )
אתה בטח מבין שארד מהרעיון הזה .זה קצת יוצר מידי קיצוני:wink:

שגיא.

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

מוסיף לשאלה:

הפחתה של כמה משקל באמת מורגשת? כלומר, כמה באמת צריך להפחית כדיי שנרגיש בהבדלים?

תודה.

פורסם

אפשר להוציא את המושב האחורי. (ולהחזיר כל פעם לפני הטסט)

ואת הרמקולים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ומה קורה אם מוסיפים סאב ומגברים ורמקולים ואיטום....אולי צבע חדש (גם לצבע ולפחחות יש משקל).....אז במצב כזה - זה יהיה מורגש?

בקיצור, עד כמה זה משמעותי ,נניח הוספה או הפחתה של 10% ממשקל הרכב, עד כמה תהיה מורגשת ?

פורסם

החלף את הג'נטים לג'נטים קלים (קוראים להם ממגנזיום, למרות שאני לא בטוח שהם באמת כאלה) ובלי לעלות ברוחב הצמיגים. עבור להשתמש במצבר הכי קטן שעדיין מתאים.

ובקשר לשאלתך - הקטנת משקל הגלגלים תשפיע בודאות ובאופן מוחשי. לא יודע להעריך לגבי השפעת המצבר, אבל בודאי שגם הפחתה קטנה לא תזיק, ועדיין לא תחייב שינוי קפיצים/בולמים.

יוסי

פורסם

השיטה הטובה ביותר להפחית מישקל היא להשאיר אך ורק את כיסא הנהג לא צריך יותר מזה...

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם

לא רוצה לתקוף את המגיב הנכבד, אבל הפחתה של משקל הרכב היא מרכיב חשוב בשיפור ביצועיו, חיסכון בדלק וכדומה, וזאת כמובן תוך התאמה של מערכת המתלה, אם אכן החיסכון במשקל משמעותי. יצא לי פעם להעביר ערב בארה"ב עם מהנדס מבריק שכתחביב, שיפר את ביצועי פורד מוסטנג ישנה שהיתה בבעלותו. רוב הזמן הוא תאר איך, בעזרת שינויי מבנה שונים ויקרים, הוא הצליח להקטין את המשקל בחלקה הקדמי של המכונית כדי להתקרב (אף כי לא להגיע) למצב של היגוי נויטרלי.

מאד יתכן שפותח השרשור לא לכך התכוון ושהוא סתם מקשקש, אבל בכלל לא בטוח, וניסיתי לתת לו תשובה רצינית ומעשית, בתחום היכולת של כל אחד.

יוסי

פורסם

לאנשים שחושבים שאני שואל כי משעמם לי

אז כך אני לא סתם שואל כי משעמם לי אני מחפש דרך להפחית מהמשקל כדי להפחית בתצרוכת הדלק ודבר שני להביא לשיפור לפחות קטן בהאצה של הרכב

שגיא.

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

השיפור הכי יפה לטעמי ברכב הוא הפחתת משקל , גם תורם רבות לביצועים וגם מקטין את צריכת הדלק -בניגוד לשאר השיפורים .

..אצלי ברכב לדוגמא אין גלגל רזרבי ואין את המגש מעץ מעליו כולל ברזלים של המשולש ,ג'ק וכל מה שמסביב - בקיצור בגאז' ריק לגמרי (חוץ מסאב וופר) איך אפשר בלי מערכת באוטו :-P , אגב המערכת שלי היא מתוכננת למקסימום צליל במינימום משקל : סאב איכותי- סרווין ווגה עם תיבה מאוד קטנה , רמקולים קומפוננט מאחורה ומקדימה שכמעט ולא שוקלים - של רוקפורד באיכות שלא מתביישת לעמוד עם כל רמקול ביצה ששוקל 3 קילו .

מתא המנוע יצאו כמובן כל מיני פחיות ופלסטיקים מיותרים כולל הבד שצמוד למכסה מנוע.

אני לא יודע מי ניסה להרים פעם את השטיחים באוטו שלו ,משקל מאוד משמעותי- יש כאלה שיעשו עם זה משהו ,אצלי זה נשאר כסטנדרטי.

ממיר קטליטי כמובן שהוא שיפור בפני עצמו מוריד המון משקל מהרכב - ד"א גם דוד פתוח הוא הרבה יותר קל מדוד מקורי ,בכל אופן אצלי הדוד נשאר מקורי !

בטח יש עוד דברים שאני כבר לא זוכר ,אבל קצת מפה וקצת משם = הרבה משקל פחות ושיפור משמעותי בהתנהגות הרכב וירידה בצריכת הדלק .

JDM :twisted:

• תוכן חדש...