Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אגזוז זרימה חופשית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה יש לי סוזוקי באלנו ובכן...

חשבתי על להחליף לה את האגזוז הרגיל לאגזוז זרימה חופשית

חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובות לשאלות אז ככה.....

1.אבא אומר שלבלאנו יש ממיר קטליטי או משו כזה ואי אפשר לשים אגזוז מהסוג הזה

2. הוא אומר שזה לא עובר טסט...

3. אני לא מתכוון להוסיף עוד סוסים (חמורים) לאוטו רק בישביל הרעש.. איזה כדאי לי לקחת ?

בקיצור אני מחפש אחד שנותן תשובות טובות לכל השאלות שלי זאת אומרת שיהיה אפשר לשים אותו למרות הממיר... שהוא יעבור טסט ..... ושיתן הרבה רעש

יש למחוק חתימות חסרות טעם, ויפה שעה אחת קודם!

פורסם

1. אבא שלך טועה.

2. אבא שלך צודק. (זה לא תקני).

3. לא כדאי לך. זה באלנו. רוצה רק רעש ? תצפצף.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

1. תקשיב לרז.

2. אתה מתכוון "להוסיף סוסים רק בשביל הרעש"? פעם ראשונה שאני שומע משהו כזה, שמדידת רעש מתבצעת ביחידות של כ"ס ולא דציבל... אולי תלמד את הסוסים הנוכחיים לשיר?

מוטי.

פורסם

אני אישית לא מבין את האלה שרוצים פוזה של שופוני ורעש

לא חבל על השכנים שלך?

אם אתה מעוניין באגזוז על מנת לשפר את נשימת המנוע אני מבין אבל בשביל הרעש?

בקיצור חבל על הכסף ועל אנשים אגואיסטים כמוך

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אני מצטרף( איך שהוא לשאלה) רק שאני שואל :

אם אני ישים אגזוז זרימה חופשית לסוזוקי סמוראי (ג'יפ קטנטן) האם זה יוסיף כוח לאוטו??

תודה למשיבים

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם

באופן טכני - כן.

באופן מעשי - מעט מאוד מאוד מאוד... מנוע כ"כ קטן, לא יותר מ-2-3 סוסים... לא ממש שווה את זה בשביל הסיכון שלא לעבור טסט, לקבל דו"ח וכאב הראש האופציונלי.

סיכום - חבל על הזמן, חבל על הכסף.

מוטי.

פורסם

תשמע,טסט אתה יכול לעבור עם אגזוז כזה,השאלה איפה תעשה טסט,ברפיח,או בתל אביב...

ואם באגזוזים עסקינן,לאחרונה אני שם לב למכוניות "משופרות" שיש להן אולטרה כחולה באגזוז,האם התקנה של אחד כזה גוררת קנס?האם יש חוק שאוסר?

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

כן הדבר גורר קנס ולפעמים הורדה מהכביש .

על אותו משקל של ניאונים מתחת לרכב שאינם חוקיים.

בקשר לאגזוזים הפתוחים יש שני חברות שיש עליהן תו תקן ישראלי אם אני לא טועה של ראמוס ושל דרגון , אי לכך אין אפשרות לעבור איתם טסט? אני מדבר כאשר כל חלקי האגזוז מורכבים בצורה סטנדרטית ,שוב, ללא ריקון ממיר קטליטי וכדומה.

בברכה.

פורסם

יש אגזוזים חוקיים עם אישורים , מה שלא יעביר אותך טסט זה הורדת הממיר באמצע , אתה יכול לשים אגזוז ככה עם ממיר ויהיה לך קצת רעש אבל לא יהיו לך כאב ראש וגם תעבור טסט .

• 8 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום רציתי לשאול משהו :

חבר מוכר מיצובישי לנסר , שנת 2005 מנוע 2000 ידנית הוא דורש 25.000 והוא יד 3 האם זה המחיר ?

והאם אפשר להוסיף לה אגזוז זרימה חופשית בשביל ביצועיי מנוע טובים יותר ? כמה כוח סוס זה מוסיף ? תודה.

פורסם

תמיד תקשיב לאבא שלך ,אבל בנוסף לכול מה שנאמר אגזוז לא יכול לשפר ביצועי מנוע ללא שינויים נוספים במערכת ההזרקה והיניקה שעולים לא מעט כסף.אזוז פתוח בלבד יגרום לתערובת עניה שתהרוס את סעפת הפליטה וחיישני החמצן.

פורסם

ננעל כי זה שירשור בן 9 שנים.

eliko asa:

ליעוץ בנוגע לרכישת מיצובישי לנסר או כל רכב אחר פתח בבקשה שירשור חדש בפורום "יעוץ ברכישה" כאן באתר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...