Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש סביב ה100k שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

התחלתי לבדוק בימים האחרונים לגבי רכב חדש מהחברה, אשמח לשמוע את דעתכם לגבי אילו אופציות הכי משתלמות בטווח המחיר של 100 אלף. הרכב הוא בשבילי בלבד ופה ושם להסיע חברים ככה שלא הכרחי שיהיה מרווח מדי.

הדברים שחשוב לי שיהיו ברכב הם:

מושבים נוחים בעיקר לנהג(יש לי פריצת דיסק)

חסכוני בדלק עד כמה שניתן

אמין

חלפים לא יקרים מדי

יופי וביצועים פחות חשובים למרות שזה אף פעם לא מזיק.

תודה מראש לעוזרים!

עריכה אחרונה על ידי meldo
פורסם

כמה אפשרויות:

1. סיטרואן c3

2. סיטרואן קקטוס

3. אם תזדרז, אולי תמצא עוד יחידות אחרונות של רנו פלואנס דיזל מאפס ק"מ, שנמכרו עד לאחרונה בקצת מעל 100,000₪. לא יודע אם זו עסקה אידאלית בהתחשב בזה שמחליפתה כבר כאן, אבל היא עונה לכל הדרישות שלך לא רע.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מצטרף להמלצה על הסיטרואנים אשר מציגים נוחות נסיעה טובה לצד מושבים נוחים.

בספטמבר צריכה להגיע האיביזה החדשה אםמאין לחץ הייתי מחכה.

כמו כן יש את הפיגו 208 עם מושבים נוחים מאוד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בנוסף לצרפתיות, אני מציע לך לבדוק גם את הדאצ'יה דאסטר דיזל האוטומטי, אמנם נסעתי בדגם הידני אך אני יכול להגיד לך שהג'יפון הזה די נוח ומרווח, והדגם האוטומטי דיזל אמור להיות די אמין וחסכוני בדלק.

פורסם

פיאט טיפו החדשה ?

לחדעתי,אם אתה עומד להחזיק ברכב לפחות 4-5 שנים,שווה לשקול רכישה מליסינג 0 ק"מ ולהישאר עם עודף נאה ביד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הטיפו משמעותית פחות נוחה מהסיטרואן לדעתי ותכלס? אין משהו אטרקטיבי בה.

אגב אם ידני מתאים הייתי שוקל 208 דיזל מאוד חיסכונית לצד נוחות טובה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איך זה קשור למה שביקש פות"ש? הן לא נוחות במיוחד ולא חסכוניות בדלק. הן עסקה מצויינת למי שרוצה לקחת משפחה, לא למישהו שנוסע לבד ומבקש רכב נח.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אני גם פזלתי לכיוון הסיטרואן c3.

הרכב נראה מצויין, מאובזר עד הגג,נוח ובטוח.

השאלה שלי היא האם מישהו נסע על הרכב ויכול להעיד על עוצמת המנוע ויכולת השיוט בבינעירוני (רעשי רוח במיוחד)

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

יוליאן, לא כל אחד גר על כבישים שעשויים מבורות וכשעיקר הנסיעה שלך היא על כבישים סטנדרטיים אז הטיפו היא רכב טוב משמעותית מהC3 כשמלכתחילה היא בכלל לא באותה קטגוריה...

ספציפית לעניין המושבים, אבא שלי הוא בן אדם שסבל ממספר פריצות דיסק והוא רגיש מאוד לאיכות המושבים (ביומיום הוא נוסע בג'יפ די מאסיבי ונוח עם מושבים גדולים ותומכים) וכשהוא נכנס לטיפו הוא מיד ציין לטובה את התמיכה של המושבים שהרגישו לו אורתופדיים. המושבים של הטיפו מצוינים.

פורסם

במה היא טובה יותר לנהג ללא המשפחה?

פורסם
אני גם פזלתי לכיוון הסיטרואן c3.

הרכב נראה מצויין, מאובזר עד הגג,נוח ובטוח.

השאלה שלי היא האם מישהו נסע על הרכב ויכול להעיד על עוצמת המנוע ויכולת השיוט בבינעירוני (רעשי רוח במיוחד)

המנוע זריז מאוד ולי היה די שקט.

מה שכן בזחילה או תחילת נסיעה היו רעידות.

פורסם
במה היא טובה יותר לנהג ללא המשפחה?

יציבות, אחיזת כביש עדיפה בהרבה, עידון כללי. אם הוא הולך על 5 דלתות אז גם בקרת שיוט אדפטיבית ובלימה אוטונומית.

הטיפו היא הרבה יותר רכב והרבה פחות צעצוע חמוד עם הגה וגלגלים.

אגב, גם אני נהג בודד בלי משפחה ולא הייתי שוקל להחליף אותה בC3.

פורסם (נערך)

הסיטרואן זריה הרבה יותר, לטעמי נוחה יותר, מאובזרת יותר,אחזית כביש? ביום יום זה לא יורגש בטח לא למשתמש הרגיל.

אלא אם אתה הולך לתקוף פניות.

עידון כללי? מה הכוונה?

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

אנחנו קצת חוזרים על זה אבל אני לא מסכים איתך שזה לא מורגש ביום יום גם למשתמש הרגיל, אפילו אם הוא לא יודע להצביע במדויק על מה שהוא מרגיש.

לעניין העידון, הטיפו מרגישה לי קצת כמו רכבים אמריקאים. היא שקטה היא נוחה, המנוע כמעט לא נוכח ברכב, לא בצליל ולא בויברציות, התיבה (הידנית אמנם, במקרה שלי) גם היא מאוד נעימה להפעלה. הרכב יושב טוב על הכביש מבלי להיות נוקשה. הוא אולי לא מגהץ את כל השיבושים שהצרפתיות מגלחות אבל אתה לגמרי מקבל את התמורה בדמות יציבות עדיפה, אחיזה מצוינת ורכינה זניחה בסיבובים. הרכב מעודן.

• תוכן חדש...