Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ליסינג 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בקרוב יוולד ילדי הרביעי כאשר הגילים של שאר הילדים הם 9, 6, 2.

מקום עבודתי מאפשר לי לבחור אחת מאפשרויות הבאות:

1. אופל זפירה

2. קיה קארנס

3. טויוטה פריוס פלוס היברידית

4. טויוטה ורסו

מה המלצתכם בהתחשב שהצרכים הבסיסים הם בטיחות, מרחב, ביצועים ואבזור מקסימלי.

תודה רבה

פורסם

מליסינג הייתי בוחר את אופל ( מתוך האפשרויות שרשמת ). אין אפשרות לסיטרואן c4 פיקאסו?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

מרחב פנים ומנוע טורבו.

בעיקרון, בגילאים האלה תסתדרו עם כל אחד מהרכבים, בתנאי שעגלת תינוק ממש מתקפלת ( היא צריכה להיכנס למקום של המושב מספר 7 ( בשורה השלישית ). פריוס לוקה בביצועים ( במיוחד אם יש עליות ובהאצה ), וורסו יותר קצרה מפריוס ( אבל קצת יותר רחבה בשורה השניה ). הישיבה בפריוס הרגישה לי נמוכה ולא נוחה. לקארנס ביצועים לא רעים ( מנוע 2000 ויותר כ"ס ), אבל היא גם צפופה.

מציע לך לעשות סיבוב באולמות התצוגה של 3 היבואנים ולראות/ לשבת / לפתוח בגאז ואת כל המושבים. רק תברר לפני זה, האם יש להם באולם התצוגה את הדגם. כי בטויוטה בחלק מהסניפים אין את שני הדגמים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה. מה מבחינת אבזור? אני שואל כי משום מה רוב העובדים אצלנו בחברה לקחו את הטויוטה וורסו +

פורסם

וורסו או פריוס +?

וורסו זולה יותר, אולי גם זאת הסיבה. אני עם וורסו כבר 9 חודשים ומסתדר לא רע ( אצלי הנוסעים יותר גדולים בגילאים וגבוהים יחסית לגילם, אבל אין עגלות ).

פורסם

טעות שלי.. הכוונה הייתה שהרוב לקחו את הפריוס +

האם ישנו הבדל משמעותי ברמות האבזור בין ארבעת הדגמים?

פורסם

הפריוס פלוס נפוצה כי השווי שימוש שלה נמוך עקב ההייבריד ולכן התשלום מיסים שלה נמוך משמעותית.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הייתי הולך על האופל זפירה או על הקיה קארנס.

שתיהן טובות טובות ואמינות, רק שהשנייה מגיעה עם אחלה אבזור ומחיר אטרקטיבי (זולה מהזפירה ב-15 אלף ש"ח אם אני לא טועה).

בהצלחה.

פורסם

אכן הפיריוס והוורסו הזולות ביותר מבחינת שווי מס כאשר הקיה מצטרפת,

העדפה לפיריוס היא עקב לקיחת רכב (כאילו) יוקרתי יותר ומאובזר יותר בשווי מס נמוך.

• תוכן חדש...