Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התהפכתי עם האוטו. סיפור אישי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו של הצבא. האיביזה בחיים.

יום ראשון אני יוצא מהבסיס עם אופל אסטרה CDI 2.0 לכיוון המוסך.

שמח וטוב לבב התחלתי את הנסיעה הצבאית האחרונה שלי לאותו היום, כך חשבתי בכל אופן.

נסעתי דרך ה"שדות" למי שמכיר זה כביש שירות המקשר בין גלילות לרמה"ש, מן קיצור דרך לכפר הירוק.

נסעתי במהירות סבירה 40 קמ"ש לערך (מהיר ביחס לתנאי הדרך אבל סביר). משחק עם ההגה בהיגוי יתר חביב עקב דרך לא סלולה וכביש (דרך עפר, כביש עלק) חלק מאוד. פתאום תוך כדי החלקה נחמדת נפער בפני בור ("נפער" = פתאום שמתי לב אליו). ישרתי את ההגה לכיוון ההחלקה שגם הייתה כיוון הבור ומיד לכיוון השני בשביל לברוח.

ברחתי.

קצת יותר מדי.

נפלתי.

לתעלה שהייתה מצד ימין שלי.

התהפכתי.

קיבלתי מכה בראש ופוניתי לבית החולים תה"ש שם עברתי צילום CT שגילה שטף דם בין המוח לגולגולת, בשביל לראות אם השט"ד גדל היו צריכים לעשות עוד CT אחרי 7 שעות - אלו היו 7 שעות ארוכות. מאוד ארוכות. השט"ד נשאר באותו גודל והכל בסדר טפו טפו טפו. אם הוא היה גודל הייתי צריך לעשות ניתוח. מפחיד.

יצאתי מהבסיס עם אופל אסטרה והחזרתי להם אופל טיגרה.

שמעו, להגיד שוב תזהרו ואוי אוי אוי... זה לא עובד. אבל אני יכול להבטיח לכם שאף אחד מכם לא רוצה לבלות לילה במחלקה ניורוכירוגית בהמתנה לCT שיקבע אם אתה צריך לעשות ניתוח מוח.

המינימום שתעשו בשביל עצמכם זה שימו חגורה, אני ממשיך לבלבל לכם במוח בזכותה.

לדעתי המזל שלי היה שזה היה אופל - היא דיי קשיחה חיצונית, אם זה היה איזה יפנית מתקמטת אולי הייתי גומר אחרת, אבל גם אם הייתי בנגמ"ש והייתי בלי חגורה - הייתי גומר אחרת.

סעו בזהירות,

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תרגיש טוב לי היה משהוא דומה עם מזדה 6 שהייתה אז חדשה ובואתו היום חבר שלי נהג בה ומישהו נידחף לכביש,מדובר בכביש מהיר, ניכנסנו בו והתהפכנו על עוד אוטו אבל שנינו יצאנו בריאים ושלמים בזכות החגורה.

(המקרה היה לפני כ-8 חודשים)

ומכן תיזהרו בכבישים משוגעים נובעים שם תעשו מה שאני עשיתי קניתי 4X4 ואני נוסע בשטח בימקום יותר בטוח.

ועוד פעם תיהיה בריא:wink:

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם

הכי חשוב יצאת בחיים...

ואפרופו NEAR DEATH EXPERIENCES

אני הגעתי למסקנה שהיו לי יותר מדי כאלה בשבוע האחרון... ולכן הגעתי למסקנה חדשה:

"אני אף פעם לא ממהר. שיחכו"

אל תמהרו גם אתם.( טוב אבל אפשר כשהכביש ריק :p )

פורסם

בקיבוץ שלי יש כמה אסטרות ,אני שמח לשמוע שהן בטוחות .... אני הולך להפוך אחת .....

סתם סתם טרקטור הספיק לי......

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני מתקשה להאמין שיש עוד חברה צעירים עם מודעות שבוחרים לא לחגור ח"ב!

גם לא מצליח להבין את זה.

לי יש "בעיה" הפוכה הרגשה מוזרה ולא טבעית בנהיגה ללא חגורה ,אני פשוט לא נוהג בלי

וגם לא מסוגל בלי. ואם בשעשועי נהיגה מדובר אז אני עובר לחגורות עם ה 3 נקודות עיגון שגם אוחזות היטב בגוף בפניות

.I'm a blocked user

פורסם
אני מתקשה להאמין שיש עוד חברה צעירים עם מודעות שבוחרים לא לחגור ח"ב!

גם לא מצליח להבין את זה.

לי יש "בעיה" הפוכה הרגשה מוזרה ולא טבעית בנהיגה ללא חגורה ,אני פשוט לא נוהג בלי

וגם לא מסוגל בלי. ואם בשעשועי נהיגה מדובר אז אני עובר לחגורות עם ה 3 נקודות עיגון שגם אוחזות היטב בגוף בפניות

כנ"ל , הרגל !! אני לא מסוגל להכניס הילוך בלי חגורה עליי !

הלוואי על כולם .

ים long time no

פורסם

דניאל אני שמח שלא קרה לך משהו רציני..להבא תנהג בזהירות יותר..

אגב ליטל עוד 3 הודעות את מקבלת קסדה אדומה..כבוד!!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...