Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אגן שמן עבור פג'ו 206 שנת 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי פג'ו 206 שנת 2003 מנוע 1600.

לפני שבוע במהלך טיפול שגרתי אחרי ריקון שמן מנוע החזרתי את הבורג של האגן ושממש ניסיתי לחזק

את הבורג הבחנתי שההברגה הפנמית טיפה השתחררה ,סגרתי את הבורג עד הסוף (היה לי התנגדות מההברגה)

בנוסף שמתי בחיבור סיליקון שחור .

אחרי נסיעה ארוכה הבחנתי בקצת טיפות מאזור הבורג.

אשמח לקבל עצות,

נראה לי הדבר הנכון זה להחליף את האגן שמן .

תודה

פורסם

בהנחה שההברגה נפגעה, אפשר לבצע הברזה (הגדלה של התבריג) - תרוץ טוב לקנות סט מברזים שישמש אותך בהמשך במקרים דומים.

יש להכין בורג מראש שיהיה בגודל של התבריג החדש.

באופן כללי, מאוד מפתה להדק את הברגים של אגן השמן מעבר למידה ולכן בעבר הייתי משתמש בידית מומנט בכדי לרסן את היצר המובן הזה.

אם הברזה מסובכת עבורך, יתכן שמוסכניק יעשה זאת עבורך במחיר זול מהחלפה עצמית של כל אגן השמן.

פורסם

הורד את אגן השמן וגש לבצע לו הברזה חדשה. לא מומלץ לבצע את ההברזה שהאגן מחובר בעיקבות שאריות התבריג שייכנסו פנימה וייסתמו את רשת משאבת השמן.

פורסם

תודה על העצות,

מה עלות של אגן חדש?האם שווה להזמין מחול?

תאמת הרבה זמן לא יצא לי "להתעסק" עם האוטו וימי שישי אני פנוי אז יש את הג'וק הזה שאומר לקנות אגן חדש ולהרכיב

אותו בעצמי.

פורסם

באופן כללי, מאוד מפתה להדק את הברגים של אגן השמן מעבר למידה ולכן בעבר הייתי משתמש בידית מומנט בכדי לרסן את היצר המובן הזה.

כמה מומנט סגירה צריך בכלל?

פורסם

אגן חדש יעלה יקר לדעתי ואולי מפירוק זה יהיה מישתלם לך יעלה סביב ה 300 אני מאמין. אם יש לך ממי להביא אגן כזה מה טוב. אם אין לך יש איזה פירוקיה בפרדס חנה שיש לו כמעט הכל צור איתי קשר בפרטי אתן לך את הטלפון שלו

פורסם

לגבי המומנט, לכל רכב יש מפרט שונה וגם תלוי בסוג האטם. לדוגמה אופל אסטרה שהייתה ברשותי, ע"פ היינס בורג עם אטם גומי: 14 ניוטון-מטר, בורג עם אטם שייבה: 45 ניוטון-מטר (מה שהיה אצלי). בקיצר, כדאי לברר בכדי לא לטחון את ההברגה..

• תוכן חדש...