Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הברקסים מרגישים כאילו סיימו את חייהם(מחכה שיגיע השבוע מיקרומטר כדי לבדוק את העובי שלהם), והחלטתי שאם אני מחליף אני כבר יחליף בכל הרכב, בחלק הקדמי ידוע לי שצריך מכשיר שפשוט מכווץ את הבוכנה בדחיפה(יש ברשותי אחד כזה).

לגבי הדיסקים האחוריים, הבנתי ששם צריך מכווץ מיוחד שמסובב את הבוכנה כדי לכווץ אותה, חיפשתי סטים כאלו-בארץ המחירים ממש יקרים(הכי זול שמצאתי זה ב400) ובחול אני לא יודע מה מומלץ ומה לא, אבל נתקלתי במוצר הבא:

https://www.ebay.com/itm/262770728232

רציתי לדעת אם למישהו יצא להשתמש בכלי כזה, והאם הוא עושה את העבודה, במידה ולא אשמח לקבל המלצה לסט שכזה שלא עולה יקר.

תודה רבה מראש,

סהר.

פורסם

לא בטוח שהקוביה הזו תתאים לך לקאליפר האחורי. זכור לי שניסיתי בברקסים אחוריים של אוקטביה/פאביה וזה לא התאים. היה חייב את הסט הגדול המיוחד.

בכל אופן, יש לי את הסט הגדול במזוודה האדומה. אם תרצה- חבל לקנות בשביל פעם אחת. שלח לי ה״פ ותשאיל אותו בכיף עד שתסיים את העבודה.

בנוסף, אם אתה מתכנן להחליף גם צלחות אחוריות, יש סיכוי שהבורג של תושבת הקאליפר הוא מסוג triple triangle בגודל 12 או 14 מ״מ, ולא טורקס/משושה רגיל. אם תרצה יש לי, קח גם אותם.

לקאליפר הקדמי- המכווץ הרגיל יספיק לך, מדובר בכיווץ רגיל, לא בסיבוב.

קח טיפ לעבודה הזו: תעבוד על גלגל אחד בכל פעם, אל תפרק את שני הקליפרים ואל תכווץ את אחד מהם כשהשני (כלומר הקליפר בגלגל אחר) מפורק ״באוויר״ ולא תפוס על התושבת שלו. כי ברגע שאתה דוחס את אחת הבוכנות- הלחץ עובר לגלגל אחר והבוכנה שם עלולה לצאת החוצה. פשוט תעבוד על גלגל גלגל, ויהיה בסדר.

אל תשכח להשיג גם בוקסה אלן 7 מ״מ למובילים של הקליפר.

תראה את המדריך שהכנתי להחלפת צלחות ורפידות קדמיות באאודי A1, העבודה ברכב שלך דומה מאוד:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?632236-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%A6%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%91%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99-A1-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-1-4TFSI-122HP/page2

שלומי

פורסם

שלומי ומאור אין עליכם!

מאור אני כרגע בתקופת מבחנים ברגע שאסיים אותה אצור איתך קשר, אני מפרדס חנה אז יהיה לי יותר נוח להיפגש איתך.

שוב תודה רבה על הכוונה הטובה והרצון לעזור של שניכם!

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ במקום לפתוח שרשור חדש.

אני רוצה להחליף רפידות מקדימה ומאחורה, בראבו 2011.

יש מקום שאפשר להשאיל מכווץ בתשלום או האם מישהו ניסע לפתוח בדרך יצירתית אחרת?

הייתי מזמין מחו"ל אבל הרפידות הנוכחיות לא יחזיקו חודש.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

זה הוא שהקפיץ...:-P

גם אני חיפשתי דרכים יצירתיות, אז העתקתי בערך את הכלי הזה :https://www.ebay.com/itm/152537895489

בניתי אותו ל SX4 שלי אבל אפשר להתאים לרכבים אחרים כי ה"ראש" מתפרק.

IMG_20180531_203118.jpgIMG_20180531_203201.jpgIMG_20180531_203315.jpgIMG_20180531_203325.jpg

כלי מאוד פשוט, לא יותר משעת עבודה אחרי שאיתרתי כמה חלקים מתאימים בארגז הגרוטאות.

פורסם
מקפיץ במקום לפתוח שרשור חדש.

אני רוצה להחליף רפידות מקדימה ומאחורה, בראבו 2011.

יש מקום שאפשר להשאיל מכווץ בתשלום או האם מישהו ניסע לפתוח בדרך יצירתית אחרת?

הייתי מזמין מחו"ל אבל הרפידות הנוכחיות לא יחזיקו חודש.

C Clamp

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...