Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעלק על השרשור :) איך ה- Eagle F1 Assymetric 3 (או הפרימסי 3) ביחס לגודייר אפישנטגריפ פרפומנס? גם אני מחפש פשוט צמיגים שקטים ונוחים ואין את הגודייר במלאי....:( תודה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא אותה קטגוריה בכלל. הF1 צמיג ספורטיבי יותר, שני האחרים טיורינג, כאשר מבין שניהם המישלין אמור להיות השקט והנוח ביותר והגודייר אפיגריפ יותר מוכוון חיסכון.

פורסם
PS3 פשוט צמיגים איכותים,כל סיבוב מרגיש שהאוטו ממשיך להידבק לכביש.

ממליץ בחום.

עדיף PS4 בכל פרמטר.

צמיגים מעולים

קובי

:-)

פורסם

בהחלט, PS4 זה הדגם המוצלח והמתקדם יותר ובמידה והמידה מתאימה, יש להצמד לדגם זה.

רביעיית PS4 במידה 215/45/17 עלתה לי 2700 מזומן כולל איזון בטיפטופ צמיגים ברמלה.

פורסם
בהחלט, PS4 זה הדגם המוצלח והמתקדם יותר ובמידה והמידה מתאימה, יש להצמד לדגם זה.

רביעיית PS4 במידה 215/45/17 עלתה לי 2700 מזומן כולל איזון בטיפטופ צמיגים ברמלה.

חבר אתמול קנה רביעייה בטיפ טופ יפו

225-40-18 ב 2800 שזה מחיר מעולה

קובי

:-)

פורסם

גם לי הייתה התלבטות דומה, במידה קצת אחרת.

אחרי שרדפתי אחרי היבואן של גודייר במשך כמה חודשים במטרה לקבל סט של אסי3 נשברתי והתקנתי סט של PS4. מאוד מאוד מאוד מרוצה, לפני כן היו אסי2.

חבר עם רכב דומה ואותה מידה הרכיב סט של אסי3, ומדווח שאחרי תקופה ראשונית של אחיזה מצוינת, הוא כבר לא כזה מבסוט מהם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

המחיר שקיבלתי ל-PS4 היה זהה ל Eagle F1 Asym3, הסיבה היחידה שלקחתי את האיגל זה כי המוכר אמר לי שלPS4 צריך ק"מ גבוה יותר (כ-20 אלף) אחרת הגלגל מתייבש. בצמיגי בית דגן - מומלץ!

פורסם

אני חייב להגיד שזאת פעם ראשונה שאני שומע שצמיג *צריך* שיסעו עליו 20KKM בשנה כדי לא להתייבש. נראה לי קצת הזוי, אבל היי, היו דברים מוזרים מעולם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לא יודע לגבי דווקא 20K, אבל כן יש התייחסות שכזו לענין הצורך להשתמש בצמיגים:

The anti-aging chemicals used in the rubber compounds are more effective when the tire is "exercised" on a frequent basis. The repeated stretching of the rubber compound actually helps resist cracks forming. The tires used on vehicles that are driven infrequently, or accumulate low annual mileage are more likely to experience cracking because long periods of parking or storage interrupt "working" the rubber

נלקח מכאן, אבל טקסט זהה נמצא גם כאן.

לא יודע מה הבסיס המדעי המדויק לכך מעבר להסבר הקיים, אבל אני מניח שלא מדובר בהמצאה מוחלטת.

פורסם

אולי הכוונה היא שהוא מתייבש מהר מהרגיל, ולכן התייבשות היא מה שמגביל את אורך החיים שלו אם נוסעים פחות מ20 אלף בשנה. כמובן שזו הערכה גסה לפי נהיגה ממוצעת וכו׳.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בוודאי שרצוי להריץ 20-25K על הצמיג בשנה, כיוון שבתוך שנתיים אתה כבר תחליף אותו ואף פחות :lol:.

לעניין השימוש בצמיגים, מסכים לחלוטין ויצרנים כן מטעימים מנגנונים וכימיקלים כאלו ואחרים ומומלץ לעשות שימוש בצמיג ברמה הכללית.

נסועה כזו או אחרת לא רלוונטית כיוון שהיא לא מצויינת על ידי אף יצרן.

כן יש לעשות שימוש בצמיג כיוון שאם מעמידים רכב לכמה שבועות ניתן לראות את השינוי בצמיג ולוקח לו זמן לחזור לצורתו.

יש חשש שאם קיבלת מחיר זהה עבור ה PS4 והאיגל, כנראה שהרווח שלו על האיגל היה גבוה בהרבה.

כך או כך אלו צמיגי ספורט שלא בדיוק יחזיקו שנים רבות, נסדקים בסופו של דבר והם לא בדיוק מחזיקים 80K כן? סביר להניח שב 40-50K כבר תחליף אותם, זה אם תהיה עדין, רגוע ונדיב כמובן.

צמיג ה PS4 עבר שינויים לא קטנים ביחס ל PS3 והוכנסו בו הרבה שינויים כולל הגדלת אורך החיים באחוזים לא קטנים ביחד ל PS3.

מרבית צמיגי הספורט-קיץ בקטגוריות הללו סובלים מבעיות דומות בסופו של דבר ומספיק יום מסלול אחד לייצר בהם סדקים.

פורסם

חבר עם רכב דומה ואותה מידה הרכיב סט של אסי3, ומדווח שאחרי תקופה ראשונית של אחיזה מצוינת, הוא כבר לא כזה מבסוט מהם.

מודה שדיי התאכזבתי ממה שכתבת. הייתי בטוח שהסט הבא שלי יהיה אסי3 (כרגע עם PS3 מעולים, בעבר הלא רחוק הייתי עם רכב אחר ואסי2 - הייתי מרוצה מהם מאוד).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יכול להיות שיש לו העדפה למכור איגל, אבל בגלל שהוא היה הכי זול שמצאתי - 1060 לזוג, זה לא ממש משנה

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

• תוכן חדש...