Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

היום האוטו נסע ללא בעיות אחרי מנוחה של 3 שעות הרכב ממאן להניע,

שהמפתח ב ACC הכול דולק אבל הרכב משמיע תיתקתוקים ללא הפסקה.

חיברתי כבלים למצבר אבל אין שום שינוי , בבדיקה המצבר תקין !

צרפתי סרטון :

אשמח אם מישהו מכיר את התופעה הזו שיוכל להגיד לי במה מדובר .. תודה

פורסם

לפני קבורתו של הגיר וליוויו להלוויה ממלכתית,כדאי לבדוק לחץ דלק- יתכן ומשאבת הדלק שבקה חיים.

הסימפטום הוא קשיים התנעת מנוע חם יחסית אטחרי שהרכב עמד לא יותר מידי זמן בין התנעה להתנעה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

המוסך טוען שיש מלא תקלות של מתח נמוך והמצבר גמור ,

אבל זה ממש מוזר כי גם עם כבלים מאוטו מונע האוטו מיאן להתניע...ולדעתי הוא קיבל את האוטו אחרי כמה ניסיונות התנעה כושלות והמצבר אכן התרוקן .

אבל המוסך לא מוכן לבדוק עם מצבר אחר רק כדי לוודא אלא קודם הוא רוצה שאני אחליף מצבר ואחכ יאפסו את התקלות וינסו להניע.

עוד לא נתקלתי באוטו שאחרי החלפת מצבר צריך לבצע איפוס למחשב כדי להניע ...

מומחים תנו דעתכם לפני שתופרים אותי פה ...

פורסם

אם קיימת בעייה במצבר כרגע צריך להחליף מצבר לפני שעוברים לסדרת הבדיקות הבאה שבין היתר תכלול מצב טעינה ואם קיימת זליגה.

וזה שניסית להניע עם כבלים ולא הצלחת לא אומר שהבעיה לא במצבר. מספיק שלא חבקת טוב את הקטבים עם תניני הכבלים או שהכבלים לא עבים ואיכותיים מספיק והרי לך המתכון לחוסר הצלחה בהנעה עם כבלים.

פורסם

כפי שחשדתי,הבעיה חשמלית וכנראה לשמחתך אינה קשורה בגיר.

לפני שהמוסך "יתפור" אותך כדבריך (לא אוהב להשתמש במילה הזו ולכן היא בין מרכאות),כדאי לבצע בדיקה אצל חשמלאי רכב/במוסך עצמו ולשלול/לאשר תקלה באלטרנטור/מצבר.

יכול להיות,שיש צרכן זרם פרזיטי,שמרוקן את המצבר בלילה (קודן/עלוקה/מערכת שממשיכה לפעול משום מה או אפילו מנורה שממשיכה לפעול לאחר סגירת הרכב) ואז,ההתנעה בבוקר בין קשה לבלתי אפשרית.

צריך למצוא את הצרכן הסורר,לטפל בו ואז לטעון את המצבר שלך /אם הוא מעל 3 שנים להחליפו בחדש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כמה דברים:

1.אם המצבר כבר מעל ל3 שנים אצלך תחליף אותו על הדרך.

2.תבדוק טעינה של האלטרנטור אחרי החלפת מצבר.

3.אם זה לא זה, יכול להיות משאבת דלק, למרות שאם זו משאבה האוטו היה מנסה להניע. כאן אין קולות של ניסיון להניע.

4. אם כל זה לא עוזר יש מצב באמת מחשב גיר.

"חבל שאי אפשר לעשות ריקול לבני אדם. יש כמה אנשים שהייתי מחזיר לכ**שלאמאשלהם". GB

פורסם

המצבר אכן מעל 3 שנים...

האוטו מעולם לא התריע על מצבר חלש כפי שראיתי בסירטונים אחרים.

אם זה היה תקלה של מצבר אז למה עם כבלים זה לא עזר ? ואכן בדקתי שהכבלים נוגעים טוב.

כפי שאמרתי המצבר התרוקן בגלל נסיונות הנעה רבים...אבל המוסך ראה שמצבר ישן אז החליט שקודם להחליף ואז להמשיך לבדוק.

• תוכן חדש...