Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז 2014, 1.4 טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש אוטו לאישתי. משפחתי כמובן.

הוצע לי קרוז 2014 מנוע1.4 טורבו עם 33000 ק״מ

אני לא מכיר את האוטו. נראה ונשמע טוב.

איך האמינות של האוטו לאורך שנים?

טיפולים, בעיות, מחלות?

פורסם

טיפולים לא יקרים ואמינות טובה אם מטופל לפי הוראות היצרן. יש לרכוש רכב רק עם הסטוריית טיפולים מתועדת ומסודרת.

צריכת הדלק קצת גבוהה יחסית לקבוצה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אפשר פירוט לגבי האמינות?! מה זה רק אם מטופל לפי הוראות היצרן. מה המחלות? מה הסיכונים?

פורסם

אם לא מחליפים שמן בזמן או משתמשים בשמן מאיכות ירודה - המנוע מתפחלץ.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לא הבנתי מתפחלץ?!

אם האלטרנטיבה היא לאנסר 2012-2013, או פלואנס בנזין 2013, מאזדה 3 1600 שנת 2010-2011.

האם היא לא פחות טובה או מה?

פורסם

אם פרופיל הנסיעות הוא בעיקר עירוני - עדיף מנועים בלי טורבו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

קרה לפני שבוע לקרוב משפחה, מסתבר שישנה איזה צינורית קטנה שממוקמת לא טוב, כל נוזל הקירור נשפך ולפני ששם לב המנוע אמר שלום, אולי אני לא מדייק בפרטים אבל זו לא השברולט קרוז הראשונה שאני שומע על מנוע ששובק.

שברולט הוא לא מותג שכדאי להתקרב אליו, אם יש תקלה התיקון יקר מאוד

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

זה שמעתי על הדור הראשון של מנועי ה 1.6. אומרים שהדור הזה אמין מאוד. אבל, אני עדיין מתלבט.

פורסם

אם אתה חפץ ברכב אמין הקרוז היא לא בשבילך.

לך על הטויוטה קורולה, מאזדה 3, קיה פורטה, יונדאי i-35 - אלו מכוניות מצוינות בעלי אמינות מופלגת - ללא בעיות גיר או מנוע.

פורסם
קרה לפני שבוע לקרוב משפחה, מסתבר שישנה איזה צינורית קטנה שממוקמת לא טוב, כל נוזל הקירור נשפך ולפני ששם לב המנוע אמר שלום, אולי אני לא מדייק בפרטים אבל זו לא השברולט קרוז הראשונה שאני שומע על מנוע ששובק.

שברולט הוא לא מותג שכדאי להתקרב אליו, אם יש תקלה התיקון יקר מאוד

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

אם אתה חפץ ברכב אמין הקרוז היא לא בשבילך.

לך על הטויוטה קורולה, מאזדה 3, קיה פורטה, יונדאי i-35 - אלו מכוניות מצוינות בעלי אמינות מופלגת - ללא בעיות גיר או מנוע.

תגובות לא מבוססות, העיקר לזרוק באויר.

הקרוז טורבו אמינה, מה שמצחיק פה זה שגרסת הטורבו יותר אמינה מהרגילה.

פורסם
תגובות לא מבוססות, העיקר לזרוק באויר.

הקרוז טורבו אמינה, מה שמצחיק פה זה שגרסת הטורבו יותר אמינה מהרגילה.

ואתה יודע מה ב-א-מ-ת מצחיק - שגם התגובה שלך חסרת בסיס.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
ואתה יודע מה ב-א-מ-ת מצחיק - שגם התגובה שלך חסרת בסיס.

וואלה? אז איזה תקלות יש לקרוז טורבו? לא סתם אומרים שהדגם הזה מוצלח יותר מהרגיל.

פורסם

התגובה שלך חסרת בסיס כי למנוע ה-1.6 אף פעם לא היו מחלות (גם כשהוא היה חלש מדי בשנות הדגם 2009/2010)

לגבי מנוע הטורבו - אם לא מחליפים שמן בזמן הוא הופף לג'לי, סותם את מעברי השמן, ומקצר את חייו של מגדש הטורבו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

היו לו בשנים האלה בעיה עם מערכת הקירור שגרמה לו להתחממות ולא מעט מנועים כאלו מתו.

כל עוד מטפלים בזמן האוטו המנוע נשאר אמין, וזה תקף לכלל מנועי טורבו.

פורסם

אחד הרכבים הכי לא נוחים שיצא לי לנהוג עליו. שילוב של מנוע רועש עם גיר מסורס ומתלים קשים מביא לתוצאה בלתי נסבלת. מעבר לאמור צריכת דלק גבוהה ורמת גימור בינונית מינוס. תעשיית הרכב הקוריאנית של שנות ה-90 (מישהו אמר דייהו...?).

• תוכן חדש...