Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת פנסי קסנון מחו״ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מישהו יודע במקרה האם בשביל להביא פנסים מחו״ל נדרש אישור של משרד התחבורה? כמו כן, מה אחוז המס שצריך לשלם?

תודה מראש.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צריך אישור משרד התחבורה.

מס קניה 24%

מע"מ 17% על הסכום כולל מיסים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אתה מתכוון לפנסים או רק לנורות (עם באלסט כמובן)?

סט נורות אין בעיה להזמין ובדר״כ לא נעצר במכס.

הכוונה לכל הפנס.

פורסם
צריך אישור משרד התחבורה.

מס קניה 24%

מע"מ 17% על הסכום כולל מיסים.

במקומות אחרים ראיתי שצריך שהפנס יהיה בתקינה אירופאית, עם סימון "E" עליו. האם זה תופס?

פורסם

כן - הסימון E אומר שמדובר בפנס התקינה אירופית, כמו"כ שים לב שלעיתים יש הבדל בין פנסים המיועדים לכלי רכב עם הגה בצד ימין למעלה המיועדים לכלי רכב עם הגה שמאלי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
כן - הסימון E אומר שמדובר בפנס התקינה אירופית, כמו"כ שים לב שלעיתים יש הבדל בין פנסים המיועדים לכלי רכב עם הגה בצד ימין למעלה המיועדים לכלי רכב עם הגה שמאלי.

תודה. אז במידה ויש על הפנס את הסימון, האם נדרש אישור מיוחד, או תשלום מיסים וזהו?

פורסם

בחלפים בטיחותיים (ופנסים בכלל) ההנחה היא שתמיד נדרש אישור.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אוקי, זה משהו שצריך לדאוג לו מראש? משהו שאפשר ללכת להוציא לאחר מכן? משהו שיהיה בעייתי?

אני שואל כי ההפרש בין להזמין מחו״ל לבין לקנות בארץ הוא פי 2 ויותר.

פורסם
טסט זה לא יעבור, וגם יש לך את הסיכון ששוטר יוריד לך את הרכב מהכביש על פנסים לא מקוריים.

הרכב נמכר גם עם פנסי קסנון, כך שלא נראה לי ששוטר ו/או טסט יעשו עם זה בעיות.

פורסם (נערך)
הרכב נמכר גם עם פנסי קסנון, כך שלא נראה לי ששוטר ו/או טסט יעשו עם זה בעיות.

זה מאוד יפה שרכב נמכר גם עם קסנון באופן כללי, אך לא אמורה להיות הערה על כך ברישיון רכב ? כי אם כן, רכב די בטוח לא יעבור טסט.

עריכה אחרונה על ידי eddy25
פורסם

אז אף אחד פה לא ייבא פנסים בעצמו ומכיר? האופציה הבאה היא לפנות למשרד התחבורה בשאיפה שאקבל תשובות מהם.

פורסם

התקנה של נורת קסנון ברכב היא לא חוקית אם אין לך מתזים לניקוי הפנסים ומערכת פילוס אוטומטית.

עם זאת, אני התקנתי ברכבי ועברתי טסט (במכון רגיל ובלי שום מעכרים):

https://goo.gl/AMRErm

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

• תוכן חדש...