Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת חיישני TPMS מחישוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי בדגם של הרכב. בדגמי סופר מיני וקומפקט בדרך כלל חיישן ה-TPMS הוא למעשה חלק ממערכת ה-ABS. באמצעות מדידת מהירות הסיבוב של כל גלגל המערכת ״מנחשת״ מתי חסר אויר. זאת מערכת פחות מדויקת מחיישנים אמיתיים אבל יותר זולה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בכל דגמי יונדאי/ קאיה כולל הקטנות זה חיישן בתוך הצמיג. מק"ט 52933-2F000. השאלה היא האם פנצריה נורמלית יודעת להעביר חיישן כזה מגנט לגנט?

פורסם

זה לא מדע טילים. כדאי לציין בתחילת התהליך שיש חיישן בצמיג, כדי להמנע ממצב לא נעים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כן, זה אפשרי. מנסיוני:

אני קיבלתי את הרכב החדש (אופל אסטרה) מהיבואן עם גלגלי ברזל אבל גם עם שדרוג לחישוקים קלים, שהתבצע רק כחודש לאחר מסירת הרכב. נתנו לי כתובת של פנצ'ריה ושם חיכו לי החישוקים, אליהם הועברו גם החיישנים (נמצאים בגלגלים ברכבי GM). לא משנה שהפנצ'ריה עצמה לא ביצעה איזון כראוי ונאלצתי לעשות את זה בעצמי מאוחר יותר. את החיישנים הם העבירו בלי בעיה.

אלא ששים לב- אני מבין שאתה מדבר על יונדאי\קיה. במקרה של GM, לאחר החלפת גלגלים\הצלבה צריך ללמד את החיישנים מה המיקום החדש שלהם ברכב, למשל, שהחיישן השמאלי-קדמי אכן נמצא במיקום הזה. אחרת המידע שמוצג לך בלוח שעונים לא יהיה תואם את המציאות. בספר רכב שלי הם מוסיפים שצריך לבצע את זה גם לאחר איזון "סתם", בלי החלפת מיקומים. התהליך מופעל מלוח השעונים ועושה שימוש בכלי מיוחד של GM שכמעט ובטוח שאין אותו לאף פנצ'ריה. כמובן שיש כלי חלופי זמין לקניה באיביי:

AAEAAQAAAAAAAAhdAAAAJDM4YjU3NjhlLTIxNTctNDBhOS04ZmJkLTdiYTZkMzUwNjgxOQ.jpg

לא יודע איך זה ביונדאי\קיה, אבל זה משהו שצריך לקחת בחשבון. לדעתי ברוב מוחלט של המקרים, הצמיגאי פשוט זוכר מאיזו פינה ירד חיישן ולשם הוא מחזיר אותו.

• תוכן חדש...