Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C1 שנת 2015 - ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני במו"מ לגבי רכישת רכב מסוג סיטרואן C1 שנת 2015 גיר ידני.

רציתי לדעת פרטים על הרכב, כמו ירידת ערך, מחלות כרוניות, האם הרכב מומלץ? וכל פרט שיכול לעזור לי להחליט אם לקנות את הרכב.

והאם זה שאין פתח מרכזי של המזגן מאוד מפריע (יש פתחים רק בצדדים)

הסביבה לא כל כך תומכת מכיוון שבישראל השם של סיטרואן הוא לא טוב, שאלתי מספר אנשים והם אמרו לי שאחרי מספר שנים (לא הרבה שנים) מתחילות לסיטרואן בעיות חשמל וכל מיני כאלה.

אשמח לקבל תשובה מקיפה מאנשים שבאמת מבינים ומכירים את הרכב ולא לפי דעות קדומות.

תודה מראש ושבת שלום.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני הייתי בודק דווקא את ה108 ידנית שכן היא בעלת מנוע חזק יותר אך כניראה תהיה מעט יותר יקרה.

הרכב פשוט ואמין.

לדעתי המושבים נוחים ונוחות הנסיעה לא רעה, מאחור מאוד צפוף גם ביחס לרכב מיני ותא מטען בין הקטנים בקטגוריה.

לי אישית לא הפריע חוסר בפתח מתכוונן אמצעי.

הסיטרואן C1/פיגו 108 וטיוטה אייגו זה בעצם אותו רכב עם סמל שונה כך שאמינות צריכה להיות טובה כמו בדור הקודם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובה,

האם יש לך עוד פרטים על הרכב?

האם הרכב מומלץ? אמין? תקלות מסוימות? בעיות חשמל?

תודה מראש

פורסם

לי לא ידוע על בעיות מיוחדות.

אם אתה מחפש רכב חיסכוני אז הוא מומלץ.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן אני יודע שהוא חסכוני

היה לי לפני זה סוזוקי אלטו גם כן ידנית והרכב היה מאוד אמין אבל פשוט בלי מערכת טובה ובלי כל מיני אבזורים שיש בסיטרואן.

הפחד שלי שאני לא אקנה את הרכב הזה ו"אפול" איתו, אני רוצה לדעת שהוא אמין ואין לו בעיות רציניות ידועות וכו'.

ואשמח לדעת גם על מחירי הטיפולים שלו, האם הם יקרים או סבירים כמו האלטו.

תודה

פורסם

לא תיפול איתו אלא עם נפלת על רכב לימון.

האחזקה לא יקרה, לאבא שלי הייתה 107, טיפול ראשון עלה 500 שקל ביבואן וכך גם השני, זה לא רכב יקר לאחזקה.

פורסם

אם הרכב עצמו מתאים לך (ספרטני, מעט רועש ונסיעה קופצנית למדי) אז איך לך מה לחשוש מעניין האמינות וגם תזכה לרכב מאד חסכוני. לגבי המזגן, הימים הקרובים מעולים לבדיקה אם המזגן לטעמך, היפגש עם המוכר בצהריים ובדוק בעצמך...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ה-C1 היא בעצם טויוטה אייגו (מנוע, גיר, שלדה) בתחפושת (עיצוב, אבזור ומחיר שונים).

טויוטה אמין? אז גם ה-C1.

המנוע 1.2 פיורטק ב-108 הוא של פיג'ו, גם הוא אמין.

פורסם (נערך)

יש לי C1 ידנית שנת 2017 כבר כארבע חודשים (כ 4,000 ק"מ).

בינתיים לא נתקלתי בתקלות כלשהן וגם כשחקרתי על הרכב הזה לפני קנייה, לא מצאתי תלונות שחוזרות בנוגעות לתקלות.

הרכב מאוד בסיסי ודל מבחינת אביזרי חשמל (יחסית לשנת 2017), כך שאין הרבה פותנציאל לתקלות. רכבים צרפתיים בני 10-15 מאובזרים הרבה יותר מהרכב הזה. כשפותחים את מכסה המנוע אז הכל גלוי לעין, אין צפיפות והכל נגיש. ללא שום כיסויים כמו שיש ברכבים מודרניים. הוא לא דומה לרכב צרפתי.

יצא לי לפרק כמה פאנלים ופלסטיקים ברכב והאיכות של החלקים, הקונקטורים והחיווט די טובה לרכב זול. על רוב החלקים הפנימיים יש סמל של טויוטה.

הרכב קצת קופצני, אבל הבידוד סביר לסגמנט ואין קירקושים של פלסטיקים.

המזגן בסדר. המיקום הלא סטנדרטי של פתחי המיזוג באמצע לא מפריע.

איכות השמע במערכת טובה. יש רמקולים בדלתות וטוויטרים בדשבורד. מערכת המולטימדיה (אם בכלל אפשר לקרא לה ככה) היא מתוצרת פיוניר. קליטת הרדיו פחות טובה.

פרט מעצבן שנתקלתי בו הוא שאין תאורה בתא המטען. החלטה מוזרה של היצרן.

מבחינת המנוע: לי יש הדגם של 1.0 ליטר. רוב הנסיעות שלי הן כשאני לבד או עם עוד נוסע אחד. המנוע חלש, אבל המשקל הקל של הרכב מפצה על כך.

בנסיעה בעיר וללא מזגן הוא נהדר. הרכב מרגיש זריז, קל וכייפי. כשמדליקים מזגן הרכב נהיה חלש משמעותית וצריך יותר למשוך הילוכים כדי לא לזחול.

בכביש בינעירוני הנסיעה חלקה ולא רועשת, גם במהירויות גבוהות. גם ב 140-150 קמ"ש הרכב יציב ושקט.

הוא אחלה לשיוט רגוע, פחות לעקיפות (במיוחד לא עם מזגן).

שורה תחתונה אני מרוצה מהרכב. הוא פשוט, יפה ובין הרכבים הכי זולים שניתן לקנות.

45.jpg

עריכה אחרונה על ידי fixxxer
פורסם

אני הבנתי שהטיפולים של סיטרואן ספציפית יקרים פי 2 מהטויטה ומפיז'ו האם זה נכון??

האם אפשר לעקוף את העלות הגבוהה ע"י טיפול במוסך של פיז'ו או במוסך של טויטה???

פורסם

עלות הטיפולים של פיג'ו 108 (לשעבר 107) סיטרואן C1 זהים.

מתייחס לטיפולים המבוצעים במוסכים מורשים יבואן המטפלים

ברכבי קבוצת PSA.

פורסם

סתם שאלה, כבעלים של פנדה 2014 אני שואל למה לא לרכוש באותו הכסף (פחות או יותר) פנדה 2014-2016? יותר אוטו, לא פחות אמין ובנסיעה רגילה, חסכוני (אך לא כמו ה-C1).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
עלות הטיפולים של פיג'ו 108 (לשעבר 107) סיטרואן C1 זהים.

מתייחס לטיפולים המבוצעים במוסכים מורשים יבואן המטפלים

ברכבי קבוצת PSA.

אבל הבנתי שהמחירים של הטויטה יותר זולים?

שמעתי על זה שיש מחאה מסוימת כנגד מחירי הטיפולים היקרים.

מישהו יכול לומר לי כמה עולה טיפול רגיל? שמנים פילטרים וכו'

פורסם
אני הבנתי שהטיפולים של סיטרואן ספציפית יקרים פי 2 מהטויטה ומפיז'ו האם זה נכון??

האם אפשר לעקוף את העלות הגבוהה ע"י טיפול במוסך של פיז'ו או במוסך של טויטה???

תחליף את האנשים שאתה מתייעץ איתם לגבי הרכב.

גם בהודעת הפתיחה וגם כאן עולה שנמסר לך מידע שגוי שמכיל הרבה סיסמאות ישנות שאין להן שום אחיזה במציאות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...