Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C-5 החדשה בפוזה מוזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני חוזר מהעבודה, לפתע אני שם לב שיש אוטו ממש גבוה,יוצא מחניה.

שהתקרבתי שמתי לב שזוהי סיטרואן C5 החדשה (סמל הסיטרואן מתחבר לפסי הגריל).

מה שמוזר שהאוטו היה גבוה ממש כמו ג'יפ. כאילו עבר הגבהה של חצי מטר לפחות ובלי להגזים.

יש הסבר הגיוני לכל זה?

האם זה מערכת הידרואלית שמקלה על היציאה מהחניה?

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

ידוע שלכל הסיטרואינים למיניהם יש את הבוכנות שמעלות ומורידות את האוטו לא מזמן היא לחבר C5 הישנה וההינו נוסעים הם התחת למעלה והפרונט למטה

בקיצור כנראה שהוא השתמש בכל ההגבהה שלו

*** עריכה - ידוע שבפורום צריך לכתוב עם סימני פיסוק ***

יש למחוק חתימות חסרות טעם, ויפה שעה אחת קודם!

פורסם

ל-C5 יש אופציה לנסוע במהירות איטית (עד 30 קמ"ש נדמה לי) עם מתלים במצב גבוה במיוחד, שמוסיף 10 ס"מ למרווח הגחון. זה נועד למעבר מכשולים בדרכי עפר, ולכל מי שנמס לו לחכות לקרוסאובר אירופאי...

פורסם
ל-C5 יש אופציה לנסוע במהירות איטית (עד 30 קמ"ש נדמה לי) עם מתלים במצב גבוה במיוחד, שמוסיף 10 ס"מ למרווח הגחון. זה נועד למעבר מכשולים בדרכי עפר, ולכל מי שנמס לו לחכות לקרוסאובר אירופאי...
יש ל-C5 ארבעה מצבי גובה.

1. מצב נמוך האוטו מנמיך את עצמו ב-3-4 ס"מ ומאפשר רק בחנייה ועוזר בהעמסת קניות

2. מצב רגיל

3. מצב גובה 4 ס"מ למעלה ואפשר לנסוע עד 40 קמ"ש עוזר בדרכי עפר בעיקר

4. מצב גובה 6 ס"מ למעלה ואפשר לנסוע עד כ-10 קמ"ש במדרכות גבוהות מאוד חיוני.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

• תוכן חדש...