Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג'אז מגמגמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'אז 05 163KM.

בימים האחרונים בהאצה מורגשת "מכה" כאילו לשניה המנוע ("מיספייר"?) לא עובד ואז חוזר לתפקד כרגיל.

בסרק הסלד יציב, מנוע עובד עגול, התקלה מתרחשת כרגע רק בהאצה מתונה במהירות בינונית.

ידוע לי שבג'אז ישנה בעיה מוכרת של סלילי הצתה, נשמע דומה?

אם זה סליל הצתה ופיספוס או חוסר הצתה באחד הצילינדרים אמורה להידלק נורת מנוע? כי לי לא נדלקת שום נורה וסריקה עם מתאם OBD פשוט לא עולה שום תקלה.

אשמח לעזרתכם.

תודה ושבת שלום.

פורסם
ג'אז 05 163KM.

בימים האחרונים בהאצה מורגשת "מכה" כאילו לשניה המנוע ("מיספייר"?) לא עובד ואז חוזר לתפקד כרגיל.

בסרק הסלד יציב, מנוע עובד עגול, התקלה מתרחשת כרגע רק בהאצה מתונה במהירות בינונית.

ידוע לי שבג'אז ישנה בעיה מוכרת של סלילי הצתה, נשמע דומה?

אם זה סליל הצתה ופיספוס או חוסר הצתה באחד הצילינדרים אמורה להידלק נורת מנוע? כי לי לא נדלקת שום נורה וסריקה עם מתאם OBD פשוט לא עולה שום תקלה.

אשמח לעזרתכם.

תודה ושבת שלום.

לא תמיד-נגיד שזה תלוי ביכולת של מחשב הזרקה-מעבד שלו

ועוד דבר-צריך סורק מקצועי+DATA STREAM במהלך נסיעה

מוכן לעזור לך אבל רק במציאות

פורסם
בתור התחלה כדאי לפרק את כל הפלאגים ולבדוק מה מצבם שהם תקינים ומשם להתקדם לבדיקת הסלילים.

למה צריך את העבודה נוספת?

יש לך מידה=יודע מה לעשות

פורסם

על איזה עבודה נוספת אתה מדבר לא הבנתי? מורגשים חיתוכים מהמנוע ואין כרגע מידע ספציפי לגבי צילינדר מסויים מה שיכול להצביע גם על ניצוץ שלא תקין ב 100 אחוז מכל סיבה שהיא ואולי בגלל פלאג ולאו דווקא סליל.

פורסם
על איזה עבודה נוספת אתה מדבר לא הבנתי? מורגשים חיתוכים מהמנוע ואין כרגע מידע ספציפי לגבי צילינדר מסויים מה שיכול להצביע גם על ניצוץ שלא תקין ב 100 אחוז מכל סיבה שהיא ואולי בגלל פלאג ולאו דווקא סליל.

DATA STREAM

פורסם (נערך)

יש לי אחת 2004 ונסיון עם מצבים דומים בה. מכיר את התופעה וזה 99% מהפעמים (לפחות אצלי) היה סליל. כמו שחבריי המנוסים יותר אמרו - הייתי מתחיל בהחלפה של הפלאגים או לפחות פירוק ובדיקה שלהם כי הם בהחלט גם יכולים לגרום לזה.

הקושי האמיתי תמיד הוא לאתר את הסליל. אצלי התייאשתי מלנסות לאתרו ופשוט הזמנתי כל פעם כמה סלילים מקוריים מחו"ל (הרבה יותר זול!) והחלפתי לחדשים. התופעה נעלמה. לא לשים סלילים סיניים אלא רק מקוריים של היטאצ'י!

כפתרון זמני אגב אפשר לפרק את כל הסלילים (שים לב שהאחורי והקדמי שונים: אחד קוד 108 והשני קוד 109) ולנקות היטב בפנים עם ספריי מגעים ומקל אוזניים (לפרק ממש את הרגלית מכל אחד, הקפיץ וכו).

לגבי התרעת מחשב - הופיעה אצלי פעמיים ופעמיים אחרות לא הופיעה - אני מניח שזה תלוי בחומרת המצב של הסלילים.

עוד גורם שגיליתי שמשפיע (אם זה קורה לך רק לאחר שהרכב חם ולא כשהוא קר) זה הEGR. אפשר לפרק ולנקות עם ספריי קרבורטורים או להחליף (אישית ניקיתי פעמיים ובסוף החלפתי כי מצאתי מקורי חדש באיביי במחיר ממש זול).

עריכה אחרונה על ידי giliav

תודה,

גילעד.

• תוכן חדש...