Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בטיוטה ראב 4 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי טויוטה ראב 4 לא מזמן , שמתי לב לתופעה מוזרה , כשאני משלב הילוך D בעמידה הטורים יורדים מ 750 ל 500 והרכב לפעמים מתחיל לגמגם ופעמיים נכבה לי .

הלכתי לחברה אחרי הבדיקות שלהם אמרו לי שהמנוע מזייף ושצריך להחליף מנוע . מן הסתם לא הקשבתי להם והלכתי למוסך מקצועי ומומלץ , הסברתי לו את התופעה ומה בדיוק אמרו לי במוסך של החברה , לאחר בדיקת קומפסור במנוע ועוד הרבה בדיקות שלו ולאחר בדיקה בנסיעה , הוא אמר לי שהמנוע תקין ושלח אותי לחשמלאי , למרות שלא מופיע תקלות במחשב והכול נראה תקין . החשמלאי לא הצליח לעלות על התקלה .

אחרי כמה ימים שמתי לב כשאני מפעיל את המזגן ובמצב עמידה בהילוך D הכול מתפקד כראוי והטורים במצב יציב , כשאני מכבה את המזגן A/C ועדיין בעמידה במצב D הטורים יורדים והרכב מתחיל לגמגם ולפעמים עומד להתכבות , מצורף סרטון שעשיתי מומלץ לראות ואשמח לתגובה מקצועית מהמומחים .

תודה מראש

https://www.youtube.com/watch?v=Brz1WvqDYuE

פורסם

מנוע? אתה בטוח שלא אמרו לך מנוע צעדים?

בד"כ בעיות של סל"ד נמוך נגרמות ממנוע צעדים תקול \ מלוכלך או שיש צורך לפרק ולנקות את המצערת כולה.

תתחיל מהשלבים האלו.

פורסם
מנוע? אתה בטוח שלא אמרו לך מנוע צעדים?

בד"כ בעיות של סל"ד נמוך נגרמות ממנוע צעדים תקול \ מלוכלך או שיש צורך לפרק ולנקות את המצערת כולה.

תתחיל מהשלבים האלו.

מחזק, בדוק את מנוע הצעדים, בד״כ לאחר ניקוי זה מסתדר.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

שלום לך idan10 ותודה על התגובה המהירה .

כן זה מה שאמר לי בחברה שצריך לעשות ראש מנוע או להחליף מנוע , והציע לי גם אם אני רוצה הוא יכול לעשות לי ראש מנוע אצלו בבית במחיר טוב , עלי זה לא עבד .

לא הזכיר לי בכלל שצריך לנקות מנוע צעדים או להחליפו .

במוסך רגיל ניקו לי בית מצערת וזה לא עבד , לגבי מנוע צעדים אף אחד לא הזכיר את זה משלושת המוסכים שהייתי בהם .

אבל איך המזגן קשור לתקלה אני לא יועד !!!

פורסם

בטח שהמזגן קשור, ברגע שמפעילים אותו המדחס נכנסה לפעולה והעומס על המנוע עולה, כמנגנון פיצוי המנוע צעדים צריך להעלות את סל"ד הסרק כדי למנוע כיבוי של המנוע.

ניקוי מצערת השאלה איך בוצע, אם לא פורקה המצערת ממש אז כנראה שהניקוי לא היה יסודי.

פורסם

את האמת הוא לא פירק את בית המצערת לניקוי , הוא עשה את זה עם ספרי כשהרכב מונע וגם כשהרכב כבוי , אני לא כל-כך מבין בזה , אני רושם מה שהם עשו , והוא אמר לי שהןפיע בהיסטוריה של המחשב בבדיקה שהיה לו פעם תקלת מצערת .

אז אתה אומר שעדיף לנסוע עם a/c מזגן דלוק עד שנעלה על התקלה ?

ומה להגיד למוסכניק שינקה את בית המצערת ואת מנוע הצעדים ?

פורסם

יש לי את זה גם בקורולה אבל המנוע לא נכבה, צריך לבצע ניקוי יסודי של המצערת שזה אומר פירוק שלה+ ניקוי יסודי עם ספריי קרבורטורים או יעודי.

פורסם

מחזק את עניין הניקוי היסודי למצערת שזה בהחלט ייפתור לך את בעיית הסלד. מי שמנקה מצערת על ידי השפרצה של ספריי קרבורטורים שהמנוע עובד בלי לפרק אץ המצערת לא עשה בזה כלום.

פורסם

לא מבין מה הבעיה לפרק מצערת מהרכב. לנקות ולהחזיר.

סהכ מדובר על ניתוק מצבר/פירוק 2 צינורות שמחוברים בבנדים ועוד 4 ברגים של המצערת עצמה.

באמצעים בייתיים כל התהליך פירוק והרכבה סביב ה שעה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

תודה לכול המגיבים פה , הלכתי לאותו מוסך הוא אמר לי להחליף את כול המצערת ולקנות חדשה שתעלה לי בסיבות ה 1800 שקל , אני לא מבין למה הוא לא מוכן לפרק ולעשות נקיון יסודי .

בכול מקרה אני אעשה נקיון יסודי אצל מוסך אחר ורשום בהמשך את התוצאות .

פורסם

אם הייתה תקלה רשומה בית מצערת אז ניקוי זה לא הפתרון ויש להתחיל עם הקונקטור של המצערת או במחשב ניהול מנוע.

אתה יודע אולי מה היה הקוד תקלה שרשום?

• תוכן חדש...