Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן - סקודה קודיאק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרבצתי 140 בעליות של הכניסה לירושלים, המנוע צרח ואז נהג מונית (איך אומר ההוא משנות השמונים? כלב בן כלב) עקף אותי בנונשלנטיות עם סקודה אוקטביה. אני מתחיל להבין למה אנשים קונים סקודה שוב ושוב, למרות שהם אוכלים אותה פה ושם עם מכות קשות. הם פשוט נהנים להם.

אתה מבין שרוב הסיכויים, סטטיסטית, שהוא היה עם מנוע 1.2?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הוא כתב שזאת הייתה מונית= מנוע דיזל

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
אתה מבין שרוב הסיכויים, סטטיסטית, שהוא היה עם מנוע 1.2?

אולי המנוע 1 ליטר החדש.

איזה מכוניות אילו הסקודה....

נוסעת מעל 140 קמ"ש.

יפה.

פורסם

סורי, לא שמתי לב למונית. טעות שלי. נו, מרכבת האלים הבאה תהיה קודיאק TDI.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הרבצתי 140 בעליות של הכניסה לירושלים, המנוע צרח ואז נהג מונית (איך אומר ההוא משנות השמונים? כלב בן כלב) עקף אותי בנונשלנטיות עם סקודה אוקטביה. אני מתחיל להבין למה אנשים קונים סקודה שוב ושוב, למרות שהם אוכלים אותה פה ושם עם מכות קשות. הם פשוט נהנים להם.

תגיד לי, מה אתה ילד קטן?!

מפריע לך שעוקפים אותך?

לעניין, קנית רכב גדול, מסורבל ואיטי, עם מנוע קטן. ברור שכל משפחתית יכולה לנסוע מהר יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

עקף אותו כי מוניות מייבאות סופרב דיזל שאם קצת שיפור תוכנה מגיע ל 190 כ"ס ועולה לירושלים עם מומנט בריא בהילוך שישי וללא מאמץ גם ב 140 קמ"ש

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
תגיד לי, מה אתה ילד קטן?!

מפריע לך שעוקפים אותך?

לעניין, קנית רכב גדול, מסורבל ואיטי, עם מנוע קטן. ברור שכל משפחתית יכולה לנסוע מהר יותר.

לא. הוא גדול יחסית למשפחתית אבל הוא עדיין מיניואן קומפקטי, לא מסורבל ולא איטי. המנוע שלו סביר ואני מרביץ איתו יפה מאוד בכבישים. בעליות התלולות של ירושלים נהניתי מהרכב ונתתי גז אבל הרכב השמיע קולות של התאמצות (השארתי את כל המשפחתיות הקלילות הרחק מאחוריי. בעליות האלה 140 קמ"ש נחשב הרבה) ואז לפתע ראיתי מימין מונית אוקטביה עוקפת בקלילות.

זה לא ש"הפריע לי שעוקפים אותי" אלא זה פשוט היה מפליא. אחרי שהסבירו פה שמדובר במנוע דיזל 190 כ"ס, זה מובן לגמרי. הקודיאק בגירסת 2 הליטר נותן 180 כ"ס.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אין לאוקטביה מנוע דיזל 190 כ"ס. החזק ביותר הוא 2.0 150 כ"ס.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אני לא מבין בזה, אבל ככה כתבו כאן:

עקף אותו כי מוניות מייבאות סופרב דיזל שעם קצת שיפור תוכנה מגיע ל 190 כ"ס ועולה לירושלים עם מומנט בריא בהילוך שישי וללא מאמץ גם ב 140 קמ"ש

פורסם

למען האמת, לא הבנתי למה הוא דחף לפה "סופרב" אז הנחתי שהוא מתכוון למנוע של סופרב, או משהו כזה...

פורסם
לא. הוא גדול יחסית למשפחתית אבל הוא עדיין מיניואן קומפקטי, לא מסורבל ולא איטי. המנוע שלו סביר ואני מרביץ איתו יפה מאוד בכבישים. בעליות התלולות של ירושלים נהניתי מהרכב ונתתי גז אבל הרכב השמיע קולות של התאמצות (השארתי את כל המשפחתיות הקלילות הרחק מאחוריי. בעליות האלה 140 קמ"ש נחשב הרבה) ואז לפתע ראיתי מימין מונית אוקטביה עוקפת בקלילות.

זה לא ש"הפריע לי שעוקפים אותי" אלא זה פשוט היה מפליא. אחרי שהסבירו פה שמדובר במנוע דיזל 190 כ"ס, זה מובן לגמרי. הקודיאק בגירסת 2 הליטר נותן 180 כ"ס.

רק אל תרביץ..

הרכב שלך רחוק מלהרשים בתאוצות, עם נתון של 11.6 ל-100 אין לך על מה לרוץ לספר לחברה.

במקסימום אתה עומד עם כל מישפחתומטית, כן גם בעליות של ירושלים שם אתה "מרביץ" 140 ומשאיר את כולם מאחור.

אתה מבין שאתה נשמע כמו ילד קטן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...