Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בהמשך לנזילה מהמחזיר שמן...מסתבר שזהנרק החמיר גם אחרי החלפת מחזיר שמן.

לאחר שהמוסכניק בדק אמר שיש חופש בבקאס ובגלל זה יש נזילה.

קודם כול מה זה בקאס ?

וממה נגרם נזילה שם

תודה.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?33579-%D7%91%D7%A7-%D7%90%D7%A7%D7%A1-%D7%9E%D7%94-%D7%96%D7%94- כאן יש הסברים.

לגבי הבעיה שלך- כנראה שנזילת השמן גרמה נזק לגיר אם או בלי קשר לחופש שיש לך.

אם יש לך חופש היכן שהוא זה מחייב אבחון- אם הרכב הנעה קדמית- בעיה בסרן קדמי.

אם הרכב הנעה אחורית- בעיה בסרן אחורי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האוואו היא הנעה קידמית לחלוטין. יכול להיות שהייתה מלחמה לא קטנה למוסך בהוצאת הצירייה והמחזיר הנוזל. צריך לבצע ניקוי יסודי ולאתר בדיוק אם הנזילה מהדיפרנציאל עצמו.

פורסם
האוואו היא הנעה קידמית לחלוטין. יכול להיות שהייתה מלחמה לא קטנה למוסך בהוצאת הצירייה והמחזיר הנוזל. צריך לבצע ניקוי יסודי ולאתר בדיוק אם הנזילה מהדיפרנציאל עצמו.

אין לי בעיה בשילוב ההילוכים והאוטו נוסע מצויין

לפי דבריך פירוק צירייה יכול לדפוק את באקאס ?

אם זה הנעה קדמית (מה שבטוח שכן) אז על איזה בקסאס הוא מדבר ????

פורסם

לך תבין על איזה בקאקס מדובר...לא מעט מוסכניקים קוראים לדיפרנציאל בקאקס אז לא מפתיע. ואכן פירוק ציריה שלא ביתא סבלנות ומקצועיות יכול לדפוק ולסדוק את הדיפרנציאל.

פורסם
אין לי בעיה בשילוב ההילוכים והאוטו נוסע מצויין

לפי דבריך פירוק צירייה יכול לדפוק את באקאס ?

אם זה הנעה קדמית (מה שבטוח שכן) אז על איזה בקסאס הוא מדבר ????

סרן קדמי=front ax=front axle-בעיה כאן:-D

סרן אחורי=back ax=back axle

שלא היה סלט בראש

פורסם

לאחר בדיקה של מכונאי אחר , התוצאות הן שככל הנראה לא נהרס הבקס אס והחופשיות בציריות נורמאליות..

מה שנראה לי שהמכונאי הקודם השתמש במחזיר שמן חילופי ובאותו גודל אבל לא אותו עובי .

לכן חייב להזמין רק מחזיר שמן מקורי , הוזמן ונקווה שזה יפתור את הבעיה.

בינתיים אני לא נוסע באוטו כיוון שהנזילה גדולה ולא בא לי להרוס את הגיר..

• תוכן חדש...