Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי נסיון של הרבה מטענים בין אם יקרים ובין אם זולים, כולם מתפגרים אצלי אחרי תקופה קצרה, גם אם לא מתפגרים לגמרי הם פשוט הופכים להיות מאוד איטיים.

אני מעוניין לייצר מטען איכותי שישמש אותי להרבה זמן.

ההתלבטות היא האם לייצר מחבר USB איכותי ולהשתמש בכבל מקורי או לייצר מטען יעודי יצוק לכבל.

את ה pinout של הכבל מצאתי ברשת

מחפש עזרה ברשימת מצרכים שאני צריך לקנות

תודה לעונים !

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני 6-5 שנים בניתי מטען לאייפון 3GS המסוגל לספק זרם של עד 1 אמפר.

ראשית כול מטען שתבנה יהייה יקר יותר ממטען שתקנה.

לאיזה אייפון אתה מתכוון לבנות מטען ?

איזה כייף לי :)

פורסם

תקציר:

הייתי שוקל קניה של מטען יקר/איכותי (Anker ודומיו).

לבנות? באיזה פורמט? גודל? כולל קידוח חורים באוטו? יש לך מאיפה למשוך חשמל?

מתפגרים מהר? תבדוק את עצמך, לא בטוח שמה שתבנה יחזיק מעמד יותר זמן.

לא אכפת לי להוציא 50 ש"ח פעם בשנה (או יותר) על מטען בסופר כי הכבל מת או משהו.

חוצמזה, יש עניין של תקנים לטעינה מהירה, היום יש לך אייפון, מחר? וואנפלאס? תקן ייחודי. מכשיר עם QC 3.0? בכלל תצטרך להוציא 12 וולט, וכו' וכו'.

ברכב הפרטי שלי התקנתי מטען קבוע (3 אמפר) לפני כמה שנים (יש שרשור), לא הייתי מודע לעניין תקני הטעינה המהירה אז גם יש לי מתאם שבולט משם, בכל מקרה, אחד השקעים לא עובד טוב (בנגיעה קלה הטעינה מפסיקה), מה שאומר שבשביל תיקון אני צריך לפרק חצי קונסולה ולחתוך את האיפוקסי עם דרמל, בדיעבד לא הרעיון הכי טוב.

כאמור, הייתי שוקל קניה של מטען יקר/איכותי (Anker ודומיו).

פורסם

למה שלא תקנה מטען של בלקין למשל?

רכשתי אחד כזה מאיביי שכולל 2 יציאות של 2.1 אמפר והוא מתפקד מעולה כבר מעל 4 שנים

פורסם (נערך)
למה שלא תקנה מטען של בלקין למשל?

רכשתי אחד כזה מאיביי שכולל 2 יציאות של 2.1 אמפר והוא מתפקד מעולה כבר מעל 4 שנים

קניתי כזה, אחרי חודשיים הפסיק להטעין לי את האייפון. פרוטוקול התקשורת בין אייפון לאנדרויד שונה

עריכה אחרונה על ידי jaguarr
פורסם

פשוט תקנה מטען שהוא עם קואלקום 2 או 3.

זה מטען שתומך בטעינה מהירה ועובד כמו שצריך.

משהו בסגנון https://www.banggood.com/search/car-charger-qualcomm.html?utm_source=google&utm_medium=cpc_elc&utm_content=gary&utm_campaign=ds-cpa-ds-srm-Samsung&gclid=Cj0KEQjwyZjKBRDu--WG9ayT_ZEBEiQApZBFuHgDkgT__7oRPIrOBZXFSHnx1dCk3qAznb3fH1IV6J0aAiW88P8HAQ

כל המטענים האחרים זה סתם.....

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

לא אכפת לי שהוא יהיה יותר יקר כל עוד הוא יהיה איכותי ויטעין מהר גם אחרי חודשיים שלושה

פורסם

אייפון 7

פורסם
תקציר:

הייתי שוקל קניה של מטען יקר/איכותי (Anker ודומיו).

לבנות? באיזה פורמט? גודל? כולל קידוח חורים באוטו? יש לך מאיפה למשוך חשמל?

מתפגרים מהר? תבדוק את עצמך, לא בטוח שמה שתבנה יחזיק מעמד יותר זמן.

לא אכפת לי להוציא 50 ש"ח פעם בשנה (או יותר) על מטען בסופר כי הכבל מת או משהו.

חוצמזה, יש עניין של תקנים לטעינה מהירה, היום יש לך אייפון, מחר? וואנפלאס? תקן ייחודי. מכשיר עם QC 3.0? בכלל תצטרך להוציא 12 וולט, וכו' וכו'.

ברכב הפרטי שלי התקנתי מטען קבוע (3 אמפר) לפני כמה שנים (יש שרשור), לא הייתי מודע לעניין תקני הטעינה המהירה אז גם יש לי מתאם שבולט משם, בכל מקרה, אחד השקעים לא עובד טוב (בנגיעה קלה הטעינה מפסיקה), מה שאומר שבשביל תיקון אני צריך לפרק חצי קונסולה ולחתוך את האיפוקסי עם דרמל, בדיעבד לא הרעיון הכי טוב.

כאמור, הייתי שוקל קניה של מטען יקר/איכותי (Anker ודומיו).

אין לי בעיה עם קידוח, אבל לא חייבים, אפשר להוציא סוקט של USB מחווט לפי הפרוטוקול ואליו לחבר כבל מקורי של אייפון

או לחלופין לייצר ראש שמתחבר למצת

לא מכיר Anker ... אני ניסיתי את בלקין, at&t, אחד MIFI שגם לא החזיק..

פורסם

עם כמה שאני מעודד ומעדיף ייצור עצמי diy, יש דברים שלא כדאי להתעסק איתם.

מטען למשל, ועוד ברכב, סביבה לא ידידותית, אני מעדיף להשקיע ולקנות מטען איכותי, קומפקטי ועם תקן.

כבר כמה שנים, יש לי כמה מטענים, בלקין ושיאומי, שעובדים מצויין.

השיאומי לפחות, בתוך אריזה ממש קטנה (בגודל המצת של הרכב) הוא מכיל גם מטען 2×2A וגם משדר fm, עובד מצויין מעל שנה

ואני לא מרחם עליו, גם כמה פעמים הוא שכב כמה ימים בשמש של חודשי הקיץ.

לגבי אייפון, הבחירה מצטמצמת.

אולי שווה לשקול לעשות קומבינה על הפרוטוקול שלהם. (אם אפשר).

וכמובן להשתמש במטען איכותי.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

פורסם
פשוט תקנה מטען שהוא עם קואלקום 2 או 3.

זה מטען שתומך בטעינה מהירה ועובד כמו שצריך.

משהו בסגנון https://www.banggood.com/search/car-charger-qualcomm.html?utm_source=google&utm_medium=cpc_elc&utm_content=gary&utm_campaign=ds-cpa-ds-srm-Samsung&gclid=Cj0KEQjwyZjKBRDu--WG9ayT_ZEBEiQApZBFuHgDkgT__7oRPIrOBZXFSHnx1dCk3qAznb3fH1IV6J0aAiW88P8HAQ

כל המטענים האחרים זה סתם.....

חשבתי על זה ...

יש לך על אחד טוב לאייפון ?

פורסם (נערך)

מוזר מה שאתה אומר על הסלקים, במשך השנים הוא הטעין אייפון 6 וכעת אייפון 7 פלוס, אני דווקא מרוצה מהמתח של ה2.1 אמפר, האייפון לא בנוי למתח גבוה(המטען שמגיע איתו זה 1 אמפר) חלק אומרים שאפשר להטעין אותו עם המטען של האייפד שהוא 2.4 אמפר אאל״ט ככה ש-2.1 אמפר מספיק לאייפון, אם המחיר לא מהווה בעיה למה שלא תרכוש מטען רכב מקורי של אייפון?

עריכה:

כרגע שמתי לב שהמטעני רכב ה״מקוריים״ של אפל זה תוצרת בלקין, יש מצב שהבעיה היא בכבל עצמו?

עריכה אחרונה על ידי saharmen

• תוכן חדש...