Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאיפה להזמין טיסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בדרך כלל שאני מוצא טיסות לואו קוסט בסקייסקנר, אני נכנס גם לחברה עצמה - כי לפעמים יש להם מבצעים והטבות (הרבה פעמים בטיסות כאלה אתה מופנה ע"י סקייסקנר לטיסה עצמה).

לאחרונה הזמנתי טיסה מסקייסקנר לקנקון עם חברת סוויס (גם דרך האתר gotogate - למי שמעוניין קיבלתי מהם גם 20 פאונד קופון הנחה לטיסה הבאה עד סוף השנה).

אחרי יומיים לא קיבלתי כרטיסים אלקטרוניים, התקשרתי לסוויס עצמה והם שלחו לי אותם במייל - ככה שהתנהלתי מולם.

למי שממליץ על אקספדיה, הם גם מופיעים בחיפוש של סקייסקנר.

הפרש של 13 דולר במקרה שזה סוכן שמכירים בארץ - עדיף לסגור דרך הסוכן - אני על ההזמנה בויזה נאלצתי לשלם עוד 20 פאונד עמלה.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשנה האחרונה עשיתי סופ"שים של 3-4 לילות בסופיה ובלגרד. טיסות +מלון 5 כוכבים עלו, אאל"ט, כ-3000 ש"ח לזוג, BB. בהזמנה עצמאית רק המלון עלה יותר, הטיסות לא הוצעו אלא במסגרת החבילה (ישראייר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בישראל היום, בעמוד האחרון, יש מודעות. מיקרוסקופיות עם הצעות כאלה.

הצטייד בזכוכית מגדלת וטלפון והחל לבצע בירורים.

את תוכנית הטיול ארגן לבד, אם כי בחלק מהחבילות אפשר לשלב גם סיורים מאורגנים.

בפורים, בבלגרד, גם שכרתי רכב ליום אחד לטיול לנובי-סאד עם עוד מקומות בדרך.

חוץ מזה באר בישראייר, ארקיע, אלעל/סאנדור ובאתרי סוכנויות התיירות הגדולות ואחרי הרגע האחרון.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני יכול להגיד לגבי בולגריה שהמחירים שתקבלו עצמאית יהיו גבוהים (קרוב ל 90-100$)

לעומת זאת, לסוכנים בארץ זה עולה גרושים (20-30$ לילה), לכן לרוב יהיה משתלם משמעותית להזמין דרך סוכן בארץ.

אנחנו טסנו כל המשפחה, אדם ב 1000$ סהכ כולל הכל, לשבוע, שבו נסענו ממקום למקום (כולל גיחה למקדוניה) כולל נהג ומיניבוס צמוד לכל אורך השבוע.

פורסם

לי יש מגבלה של אשה שעובדת במערכת החינוך, מה שמייקר לי את החופשות.

פורסם

אלעל נותנים באתר שלהם את המחיר הנמוך ביותר של טיסות שלהם, לא שבהשוואה לחברות אחרות.

הייתה בערך 8 שעות סה"כ בשיחות עם אקספדיה, כל פעם ניתקו אותי אחרי 26 דקות.

עם אישור רפואי כל חברת תעופה מחזירים כסף, אקספידיה פשוט לא רוצים להחזיר כסף.

קצת תלונות עליהם

https://www.consumeraffairs.com/travel/expedia_air_reservations.html

http://www.ripoffreport.com/reports/relevant/expedia-comcached?&pg=8

טיסה לפני זאת טסתי ללונדון עם איזיג'ט, קניתי כרטיס דרך האתר שלהם.

הכי נוח, אפשר לבחור טיסות לפי שעות ביום לפי מחיר.

לעשות את כל השינויים שיכול להיות.

אייל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עוד ייתרון שיש לאיזיג'ט - תמורת 15 יורו (או משהו כזה) אפשר לשדרג את המקום ליציאת חירום, שווה זהב לאנשים גבוהים.

פורסם

03-5113333, תבקש את אילן.

בנושא אחר, את הטיסה רציתי לעשות כהפתעה לאשתי, אלעל הרסו לי כשהם שלחו הודעה לניידים שלנו על הטיסה, כנראה זיהו לפי השם את הנוסע המתמיד.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

03-5113333, תבקש את אילן.

בנושא אחר, את הטיסה רציתי לעשות כהפתעה לאשתי, אלעל הרסו לי כשהם שלחו הודעה לניידים שלנו על הטיסה, כנראה זיהו לפי השם את הנוסע המתמיד.

בכל מקרה ההפתע היתה נהרסת ברגע שהיא היתה מגלה שזה אל על.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...