Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כל הבלת"מים שהיו לי צריך את עזרתכם,אני מוריד צינור מים וחשמל ע"י מאריך מקומה 1,יש לי גרניק K2 של קארשר, אם אני מפעיל את ברז המים של הבית על העוצמה החזקה ביותר הצינור מתנתק בחיבור בבית, אז הורדתי את העוצמה ואני פותח בערך רבע מהעוצמה של המים ועכשיו הוא מתנתק כאשר אני מזיז טיפה את הגרניק בחיבור של הצינור עם הגרניק (מכיוון שהצינור של האקדח מים לא מגיע לכל האוטו כדי שאוכל לשטוף את כולו ממקום אחד).

איך אפשר לפתור את העניין מבלי שאני יהיה מוגבל ואוכל להזיז את הגרניק תוך כדי השטיפה?

בנוסף הצינור הוא צינור חדש איכותי עם מתאמים חדשים בשני הצדדים שקניתי במיוחד לגרניק.

Peugeot 206 XS 2008 1.6 Manual

Peugeot 207 2008 Sport 1.6 Manual

Seat Ibiza 2010 Sport 1.6 Manual

פורסם

יש לך לחץ בלתי רגיל בברז המים ?

אחרת,

הבעיה במתאמים. הנעילה שלהם (קליק) לא מספיק חזק.

נסה החלפה שלהם וחזור לדווח.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם

וידאת שכשאתה מחבר את הצינור אתה גם דוחף בחזרה את החלק שנמשך אחורה בחיבור עצמו? זה יכול להסביר למה זה מתנתק לך.

כדי לחבר אתה מושך את הראש של המתאם אחורה ואז מחבר את זה לפייה של המכונה, אחרי זה אתה גם צריך לדחוף את הראש של המתאם חזרה.

פורסם
יש לך לחץ בלתי רגיל בברז המים ?

אחרת,

הבעיה במתאמים. הנעילה שלהם (קליק) לא מספיק חזק.

נסה החלפה שלהם וחזור לדווח.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

יכול להיות באמת העניין הוא שהם גם חדשים,לכן חשבתי אם כבר לקנות מתאמים חדשים לקנות משהו איכותי או משהו שימליצו ועובד בוודאות.

וידאת שכשאתה מחבר את הצינור אתה גם דוחף בחזרה את החלק שנמשך אחורה בחיבור עצמו? זה יכול להסביר למה זה מתנתק לך.

כדי לחבר אתה מושך את הראש של המתאם אחורה ואז מחבר את זה לפייה של המכונה, אחרי זה אתה גם צריך לדחוף את הראש של המתאם חזרה.

לא ידעתי את זה אנסה את זה בשטיפה הבאה בסופש, תודה.

Peugeot 206 XS 2008 1.6 Manual

Peugeot 207 2008 Sport 1.6 Manual

Seat Ibiza 2010 Sport 1.6 Manual

• תוכן חדש...