Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מאזדה 2 שנתון 2012.

אני רוצה לעשות "מתיחת פנים" לטמבון הקדמי.. וכל זאת בעזרת פלסטי דיפ (איך לא?) וגם ספריי צבע של ראסט אולאום בצבע ניקל מבריק (כרום).

לצורך המחשה, הכנתי בפוטושופ אילוסטרציה של התוצאה העתידה.. הכנתי 3 אפשרויות ואשמח אם תעזרו לי לבחור איזה תוצאה הכי יפה מבין ה-3. כמובן זה עניין של טעם.. אבל אני לא יודע מה לבחור..

אני רוצה ללכת על העדין והיפה.. לא להגזים כי זה יראה רכב של מחבלים :/..

אם למישהו יש גם טיפים חשובים לעבודה עם פלסטי דיפ לפני שאני מתחיל בתהליך.. אשמח לקבל.. האם צריך לשייף את המשטח לפני שצובעים? וכו'..

תמונה של הטמבון לפני התהליך (מצבו כיום):

7yX4TzEs.jpg

אפשרות שידרוג ראשונה:

(צבע שחור = פלסטי דיפ)

(צבע לבן/אפור = ניקל/כרום מבריק).

71883739.jpg

אפשרות שידרוג שניה:

(צבע שחור = פלסטי דיפ)

2165179.jpg

אפשרות שידרוג שלישית:

(צבע שחור = פלסטי דיפ)

21364423.jpg

אשמח לתגובות,

תודה!

פורסם

אופציה 2.

אבל לעבודה כזאת אני הייתי מעדיך להשתמש ב auto flex במקום פלסטידיפ ורסטוליום.

א. אם אתה רוצה למכור את הרכב בעתיד אז אולי תרצה להוריד את הדבר הזה.

ב. פלסטידיפ הוא מחוספס יחסית אז אני לא חושב שהשילוב תקסטורות האלה יהיה כל כך מתאים...

ג. autoflex הוא בעל יכולות קילוף של פלסטידיפ עם פיניש של צבע אמיתי. זה מגיע 2 מוצרים האחד הצבע והשני זה ה"לקה". זה יהיה צבע מט אם אתה לא שם את ה"לקה".

ממליץ לך לבדוק ביוטיוב על autoflex.

פורסם (נערך)
אופציה 2.

אבל לעבודה כזאת אני הייתי מעדיך להשתמש ב auto flex במקום פלסטידיפ ורסטוליום.

א. אם אתה רוצה למכור את הרכב בעתיד אז אולי תרצה להוריד את הדבר הזה.

ב. פלסטידיפ הוא מחוספס יחסית אז אני לא חושב שהשילוב תקסטורות האלה יהיה כל כך מתאים...

ג. autoflex הוא בעל יכולות קילוף של פלסטידיפ עם פיניש של צבע אמיתי. זה מגיע 2 מוצרים האחד הצבע והשני זה ה"לקה". זה יהיה צבע מט אם אתה לא שם את ה"לקה".

ממליץ לך לבדוק ביוטיוב על autoflex.

תודה רבה על התגובה,

אבדוק ביוטיוב.

האלה כמה זה יעלה, המטרה היא מקסימום עיצוב - מינימום עלויות חח..

כמוכן, אם אתה יכול לתת עוד פרטים כמו היכן קונים וכו'..

עריכה אחרונה על ידי avivkarate
פורסם
אם אתה מעוניין ב AUTO FLEX ואני ממליץ, זה הפרמיום של הציפויים המתקלפים, אז אני הנציג שלהם בארץ.

אהלן, זה פעם ראשונה שאני שומע על אוטופלקס לכן, אשמח אם תוכל להעשיר את הידע שלי בקצת יותר פרטים, אני גר בצפון (קריות), איפה ניתן להשיג? כמה בקבוקי ספריי צריך בשביל עבודה כמו בדוגמא 2? וכמובן - מחירים?..

וכו'.. אולי יש מידע במקום אחר שאתה יכול להפנות אותי אליו..

תודה!

• תוכן חדש...