Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לרווק עם אופניים P-:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מבקש המלצה לחבר.

התקציב - עד 25K.

פחות חשוב אם ידני או אוטומט, למרות שהעדפה שלו היא לאוטומט (לא קריטי).

אמינות על סדר היום אבל גם בטיחות חשובה.

פרט מהותי - חשוב שיוכל להכניס אופניים (בקיפול המושבים) בצורה קלה. אני מניח שעדיף האצ'בק.

תודה לכולם!

פורסם

תודה על ההמלצה, אבל לא ראיתי שיש i30cw בטווח המחירים האלה עם יד סבירה וקילומטרז' סביר.

יש המלצות נוספות?

פורסם

כמעט לכל רכב האצ'בק ניתן להכניס אופניים לאחר פירוק הגלגל הקדמי. פרוק גלגל קדמי עם פתיחה מהירה לוקח 2.5 שניות.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

אם אלה אופני כביש - ייכנסו לכל סופר מיני עם קיפול המושב האחורי ופירוק גלגל קדמי.

אם אלה אופני שטח, בייחוד 29 אינטש - בסופר מיני זה דורש פירוק של שני הגלגלים - לא תענוג גדול. כבר עדיף לשים מתקן גג או מתקן אחורי איכותי.

יש רכבים גדולים שיכולים לאכלס אופני שטח עם פירוק גלגל קדמי בלבד (ואופני כביש בלי לפרק שום דבר)- קיה סיד סטיישן, יונדאי i30 סטיישן, סקודה אוקטביה, כל הטנדרונים ברלינגו, קנגו וכו', אבל בתקציב שלך הייתי הולך על סופר מיני.

בשביל הרכבים הגדולים תצטרך לרדת מאוד בשנתון.

פורסם

פורסמה עכשיו בלוח CW ידנית.

אם אלה אופני כביש - ייכנסו לכל סופר מיני עם קיפול המושב האחורי ופירוק גלגל קדמי.

אם אלה אופני שטח, בייחוד 29 אינטש - בסופר מיני זה דורש פירוק של שני הגלגלים - לא תענוג גדול. כבר עדיף לשים מתקן גג או מתקן אחורי איכותי.

יש רכבים גדולים שיכולים לאכלס אופני שטח עם פירוק גלגל קדמי בלבד (ואופני כביש בלי לפרק שום דבר)- קיה סיד סטיישן, יונדאי i30 סטיישן, סקודה אוקטביה, כל הטנדרונים ברלינגו, קנגו וכו', אבל בתקציב שלך הייתי הולך על סופר מיני.

בשביל הרכבים הגדולים תצטרך לרדת מאוד בשנתון.

רכבי סטיישן, בקיפול מושבים, מאכלסים כל זוג אופניים (לדעתי גם 29 XL, אבל לא טנדם) בלי להוריד גלגלים.

פורסם

למה צריך לדחוף את האופניים לתוך הרכב?

אם מדובר על אופני שטח, אז למה צריך את כל הלכלוך הזה בפנים, לבטח בחורף.

יש כיום הרבה פתרונות הובלה (תליה על תא המטען, על הגג, על וו גרירה) וחלקם לא יקרים.

חבל לפסול רכב טוב בשל שיקול שכזה.

אם ימצא רכב מעניין ותעלה השאלה כיצד ניתן להוביל עליו אופניים, עוד לפני שרוכשים, אפשר להרים טלפון ל"הצב", להגיד להם את דגם הרכב והם יגידו מה האפשרויות.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

מנסיון עם סיד סטיישן מהדור החדש - 29 לארג' לא נכנסים בלי פירוק גלגל קדמי.

לפחות לא בצורה ששני אנשים מבוגרים יכולים לשבת מקדימה בנוחות.

אולי רק אם עושים משהו גם עם המושב הקדמי.

פורסם

מהניסיון שלי: אם לא נכנס, כנראה אין מספיק ניסיון.

מה המגבלה? אורך האופניים?

המושב מתקפל ולא נשכב?

הגובה שתופס גלגל 29"?

אתה מדבר כבר על 2 זוגות, לדעתי גם אפשרי.

בכל מקרה, פרוק גלגל קדמי משפר פלאים את המצב.

למה צריך לדחוף את האופניים לתוך הרכב?

אם מדובר על אופני שטח, אז למה צריך את כל הלכלוך הזה בפנים, לבטח בחורף.

יש כיום הרבה פתרונות הובלה (תליה על תא המטען, על הגג, על וו גרירה) וחלקם לא יקרים.

חבל לפסול רכב טוב בשל שיקול שכזה.

אם ימצא רכב מעניין ותעלה השאלה כיצד ניתן להוביל עליו אופניים, עוד לפני שרוכשים, אפשר להרים טלפון ל"הצב", להגיד להם את דגם הרכב והם יגידו מה האפשרויות.

לכל שיטה ישנם היתרונות והחסרונות. בעקרון אופניים בתוך הרכב, במיוחד אם מופנה כלפיך חלק חשוף כמו מזלג - מאוד לא מומלץ בזמן תאונה.

למנשאי גג יש חסרון מובהק בחניונים תת קרקעיים. בכל מנשא חיצוני אופניים יכולים ליפול בזמן נסיעה, מה שלא יכול לקרות בהכנסת האופניים.

מנשאים על תפוח גרירה הם ברמה גבוהה מאוד, אבל מפריעים לפתיחת תא מטען, יקרים מאוד, ומחייבים וו גרירה.

מנשאים פשוטים מאוד לא מומלצים!

פורסם

חברים, תודה על התגובות!

נתפסתם לעניין האופניים, אבל זה לא העניין העיקרי. אם יהיה רכב טוב, נמצא פתרון לאופניים...

אשמח להמלצה כללית (אם האופניים לא יכנסו בקלות פנימה - הבחור יקנה מנשא)

תודה :)

פורסם

הונדה ג'אז שנת 2009 ומעלה , קצת יותר מ25 אלף אמנם . אבל אני מכניס זנב קשיח 29 אינץ בלי לפרק גלגל ורק לדחוף כסא נוסע קדמי עד הסוף

• תוכן חדש...